Beyler bu "HOTMALE" e hasta oldum. Istanbul'da Kadikoy-Besiktas civarinda bulunur mu bunlardan? Ozellikle dedigim hotmale olandan.
quote:Orjinalden alıntı: KubiPala quote:Orjinalden alıntı: waRRioR benjamin tişörtü yok bunu gördüm bi arkadaş yukarda crazy nin linkini vermiş ya orda yok tişört nerden bulucam bu tişörtü
quote:Orjinalden alıntı: Pure Shooter. Beyler bu "HOTMALE" e hasta oldum. Istanbul'da Kadikoy-Besiktas civarinda bulunur mu bunlardan? Ozellikle dedigim hotmale olandan. Ortalıkta hiç giyme bence çünkü kendisi gay sitesidir...
quote:Orjinalden alıntı: TheBaroN! quote:Orjinalden alıntı: Pure Shooter. Beyler bu "HOTMALE" e hasta oldum. Istanbul'da Kadikoy-Besiktas civarinda bulunur mu bunlardan? Ozellikle dedigim hotmale olandan. Ortalıkta hiç giyme bence çünkü kendisi gay sitesidir... Oha ciddi mi diyorsun? Bilmiyordum, soyledigin iyi oldu. Peki bu Crazy magazasi Istanbul'da nerelerde var, bi soyleyin de gidip bakalim.
Orjinalden alıntı: yavuzhz peki ata demirerin gay olduğunu biliyomuydun? giymesinde sorun yok GERÇEKTEN CİDDİ MİSİN? Hayır yalancıktan ciddi..
quote:Orjinalden alıntı: Dante* Volkan'ın Eski Bölümlerde Giydiği Tshirt'lerden Bir Örnek bu tişört ü bursa da bulabilirmiyim acaba? pff dükkan dükkan gezip aramaya üşeniyorum
quote:Orjinalden alıntı: Rajeesh quote:Orjinalden alıntı: Dante* Volkan'ın Eski Bölümlerde Giydiği Tshirt'lerden Bir Örnek bu tişört ü bursa da bulabilirmiyim acaba? pff dükkan dükkan gezip aramaya üşeniyorum istanbulda olsan kadıköy ve taksimde bulman baya kolaydı