Şimdi Ara

Volkan'ın Yediği Golleri Mert Yemezdi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
42
Cevap
0
Favori
972
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Menanty

Konya maçındada Volkan mı kaledeydi???

Takım kötüyse Mert ne yapsın yahu.... Bu maç Volkan'ın üzerine iki şut geldi ikisi de gol oldu olay bu kadar basit.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ed Wood

quote:

Takım kötüyse Mert ne yapsın yahu.... Bu maç Volkan'ın üzerine iki şut geldi ikisi de gol oldu olay bu kadar basit.

Mantığına hayranım.. Salzburg maçlarında takım çok mu iyiydi??? ... Çok çabuk unutmuşsunuz. Mert'in önceski sene Gs süper kupa maçında yediği hatalı gol...

Çok çabuk adam harcıyorsunuz. Volkan gibi kaleciyi bulamazsın.. Adam harcamak çok kolay , ggerçi kime laf anlatıyorum ki siz adamı saçı jöleli diye zamanında yuhlayan adamlarsınız..

• maç 4 -1 den sonra 5.5 üstüne oynamıştım fenerbahçe atamadı atamadı imdada volkan yetişti bende dedim ki o an mert bu şutu yemezdi
  • quote:

quote:

quote:

Mantığına hayranım.. Salzburg maçlarında takım çok mu iyiydi??? ... Çok çabuk unutmuşsunuz. Mert'in önceski sene Gs süper kupa maçında yediği hatalı gol...

Çok çabuk adam harcıyorsunuz. Volkan gibi kaleciyi bulamazsın.. Adam harcamak çok kolay , ggerçi kime laf anlatıyorum ki siz adamı saçı jöleli diye zamanında yuhlayan adamlarsınız..

Bende senin mantığına hayran kaldım. Gecen seneki yediği golleri dile getirmişsin. Geçmişle barışık olmayın şimdiye bakın geleceğe bakın

• 2 top geldi 2 si de gol olmaz böyle volkan
  • Fazla km yapmış araba gibi oldu volkanın hali...

artık maç başlarken 34 NUMARA MEEEEEERT GÜNOOOOK!! diye bağırası geliyo insanın
  • quote:

quote:

quote:

yahu adamın soluna yerden her attığını yiyor hareketlilik desen düştü baya bi tarafını kaldırmıyor artık mert geçmeli kaleye formda adamı kulübede çürüt oldu canım...

• mert'in yediği goller için de volkan bu golleri yemezdi diyolar . kim haklı şimdi
  • Formda olan Mert devam etmeliyken sırf Volkan küsmesin diye oynatıldığına inanıyorum. Mert'in hakkını yiyoruz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: the zola

mert'in yediği goller için de volkan bu golleri yemezdi diyolar . kim haklı şimdi

Ertuğrul Taşkıran
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sfred

Formda olan Mert devam etmeliyken sırf Volkan küsmesin diye oynatıldığına inanıyorum. Mert'in hakkını yiyoruz.

Aynen formda olan kaleciyi ister genc ister yasli olsun degistirmek senin ne kadar adil oldugunu gosterir

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Volkan birazda skordan dolayi rahat davraniyordu fark daha az olsa o golleri yemezdi belki de.İsteyince neler yaptigini cok iyi biliyoruz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Beyler bence sorun Volkan'da değil.Patlayan size patlıyor.Ramsey az önce kalenin 6 metre önünden Londra'nın dışına yolladı topu.Top bizim eve geldi.Kardeşim aldı topu şimdi karşılıklı oynuyoruz.
  • afedersiniz ama at gözlüklerinizi çıkartın merti yüceltcem diye itin götüne sokmayın şu adamı... ilk gol çok yakın mesafeden gelişene vuruyor adam tutma şansı çok zor... ikinci golde ise adam allah ne varsa vuruyor volkan topa değmesine rağmen top kaleye giriyor... bu gollerde hata aramayın bence ...

he bide merti yüceltcem diye yaptığı hataları görmekten vazgeçin konya maçında yediği 2 gol (3. golde suçu yok) bu maçta volkanın yediği gollerden beterdi... ama niye o maçta penaltı kurtardı diye kimse eleştiremedi...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fidel Castro

Lan saka mısınız gollerde zerre kadar kaleci hatasi yoktur. Sirf bu yuzden genc oyuncu yetissin istemiyorum isin cılkını cikariyosunuz çünkü Volkan hala Mertten cok daha iyi çocuk fantezilerinizden vazgecin artık. Su adam olmasa Salzburgu babayi elerdik ne vefasiz adamsiniz anasini satiyim. Kuyta laf edin Volkana laf edin Sow ile Emenikeye gelince yok, hadi ordan.

+emre

• Aziz başınızda olduktan sonra Volkan bir yere gtimez avucunuzu yalarsınız.
  • quote:

Lan saka mısınız gollerde zerre kadar kaleci hatasi yoktur. Sirf bu yuzden genc oyuncu yetissin istemiyorum isin cılkını cikariyosunuz çünkü Volkan hala Mertten cok daha iyi çocuk fantezilerinizden vazgecin artık. Su adam olmasa Salzburgu babayi elerdik ne vefasiz adamsiniz anasini satiyim. Kuyta laf edin Volkana laf edin Sow ile Emenikeye gelince yok, hadi ordan.

Hasan geliyor beş kardeş.Nasıl hata yok gollerde?Adam üstüne gelen topları yiyor.2. gole falım yok ama ilk gol bildiğin hata.HATA,KALECİ HATASI.

Ben zaten şu Volkan'ın normal gol yediğini hiç görmedim arkadaş.Bir insan hep mi hatalı gol yer.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Obsession

quote:

Hasan geliyor beş kardeş.Nasıl hata yok gollerde?Adam üstüne gelen topları yiyor.2. gole falım yok ama ilk gol bildiğin hata.HATA,KALECİ HATASI.

Ben zaten şu Volkan'ın normal gol yediğini hiç görmedim arkadaş.Bir insan hep mi hatalı gol yer.

Hangi maçtan Bahsediyon Sertac kardeşim

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Obsession

quote:

Hangi maçtan Bahsediyon Sertac kardeşim

Dün gece ki maçtan bahsediyorum da,konu Arsenal maçında açılmış.

• volkan mezbahalık olmuş yaşlı,şişmiş,hantal..kısaca çöp..mert zamanı..
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.