Şimdi Ara

Volkan Konak Fan - Facebook Hayran Sayfası Açılmıştır -

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
567
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar Türkiye'nin en büyük ve değerli sanatçılarımızdan biri olan Volkan Konak adına açmış olduğumuz fan sitesinde.Volkan Konak Severlerin hepsini bekliyoruz.Sitemizi geçici bir süreliğine FREE olarak açmış bulunmaktayız.Zamanla üyelerimizin desteği ile Paralı host ve alan adına geçiş yapılacaktır.Yeterki desteğinizi eksik etmeyin Site Sürekli güncel kalıp yanlızca Konak'ın adına paylaşımlardan kasıt postlu oyunlar oynanacak,yarışmalar yapılacak vs bu tip eğlendirici şeyler olacaktır.Aynı zamanda şuanda sitemize Moderatör alımları başlamıştır.Moderatörlük için başvuru konusu açılmıştır.Moderatörlükte ilerlediğiniz takdirde YÖNETİCİ rütbesine bile erişebileceksiniz.Dediğimiz gibi sitenin FREE olması siteyi sitelikden çıkartmaz aksine böyle işlerin paraylada yapılmadığını gösterebiliriz.Her türlü destek ve yardımlarınızı bekliyoruz.

www.volkankonak.2forum.biz

Forumumuza üye olmanız pek önemli değil Fakat Hayran Sayfasını Beğenirseniz çoook makbule geçer arkadaşlarım saolun.

http://www.facebook.com/pages/Kuzeyin-Oglu/137890466244732

Konu yerinin burası olup olmadığını bilmiyorum müzik yazdığından açıyorum k.bakmayın lütfen

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi atakan1511 -- 25 Temmuz 2010; 19:35:04 >

• beğenirim adamı. Girdim baktım da site biraz amatör olmuş sanki...
  • quote:

Orijinalden alıntı: HmB_SaL

beğenirim adamı. Girdim baktım da site biraz amatör olmuş sanki...

Teşekkür ederim kim sevmezki ayrıca dediğim gibi free bir siteden çıkabilecek en büyük şeyi çıkarttık diyorum.Ama zamanla sizlerin desteği ile inş mükemmel bir mevkiye geleceğiz.Saolasın yorumuna arkadaşım
  • Arkadaşlar hayran sayfamızı beğenirseniz çoook makbule geçer teşekkür ederim
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.