Şimdi Ara

Volkan mı Mert mi (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
74
Cevap
0
Favori
1.862
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • volkan diyen 1 aydır maçları izlememiştir
  • ah be eski Volkan'dan eser kalmadı ki hiç . Mert ise kariyerinde şu an çok iyi gidiyor helal olsun.
  • Volkan, ben 1-2 maça göre adam harcamam taraftarlık budur
    volkanı arsenal maçına göre karalayanlar var o maçta mert olsaydıda bişey değişmezdi.
  • 35 yıllık hayatımda ne ballı fenerli topçular, kaleciler gördüm. Ama böylesini görmedim. Mert acayip bir kaleci arkadaş. Şaka bir yana Volkan'dan kesinlikle daha iyi bence. Çünkü Volkan'ın ilk yıllarını hatırlayın ne garip goller yerdi, ha keza Rüştü. Ama Mert farklı herif kalede olmasa şu son 4-5 maçta Fener guinnes rekorlar kitabına girebilirdi
  • quote:

Orijinalden alıntı: cscageonly

35 yıllık hayatımda ne ballı fenerli topçular, kaleciler gördüm. Ama böylesini görmedim. Mert acayip bir kaleci arkadaş. Şaka bir yana Volkan'dan kesinlikle daha iyi bence. Çünkü Volkan'ın ilk yıllarını hatırlayın ne garip goller yerdi, ha keza Rüştü. Ama Mert farklı herif kalede olmasa şu son 4-5 maçta Fener guinnes rekorlar kitabına girebilirdi

Hocam dedikleriniz doğru inşallah ben de görürüm o. Kadar kaleci oyuncu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: caissabugra

volkan diyen 1 aydır maçları izlememiştir

+1

• Kesinlikle Mert.
  • 2 maçtır mert çok iyi diye volkan dan iyi yatınız mert ktü demiyorum volkan daha iyi diyorum
  • Bu sezon serdar ve volkanın bi ara değiştirmeli oynadığı gibi oynayıp mert iyice ısındırılmalı. Mert in Volkan dan daha büyük bi potansiyeli var. Volkana göre daha hızlı ve atletik. Bir kaleciye göre ayağına çok daha hakim. Barcelona bile ter Stegen i bu yüzden izlerken, gelişen futbolda fenere çok büyük artı getireceklerdir. Bi maç için yapılmış yorumlar değil bunlar, hataları da olcaktır. Fakat Volkanın nerden bulunduğu yere geldiği göz önüne alındığında Mert çok çok daha üst düzey bir kaleci olabilir.
  • mert.
  • Mert
  • Eski Volkan ya da mert

• o kaleyi Volkan gittikten sonra Mert'e teslim edeceğimiz ortada
  • quote:

Orijinalden alıntı: odyomex

o kaleyi Volkan gittikten sonra Mert'e teslim edeceğimiz ortada

Evet öyle olcak sonuçta fb kalecileri son 20 yıldır türk

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.