Şimdi Ara

-----------VOLKSWAGEN GOLF COMFORTLINE BURDA BULUSALIM TÜM SORUNLAR ICIN--------- (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
41
Cevap
0
Favori
7.043
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Forever Phantom, gıcırdama olayı bende de geçenlerde bir miktar vardı, özellikle suspansiyon sırasında önden geliyordu. Sorun Ön Viraj lastiklerindeymiş. İkisinide değiştirttim gıcırdama falan kalmadı. Bence viraj lastiklerine baktır öncelikle.
  • on vıraj lastıgı kaça mal odu dostum srvısdemı yaptırdın?
  • Arkadaşım Golf'ün kullanım kılavuzunda (2007 model) "Direksiyonu tam olarak çevirdiğinizde 15 sn.den fazla bekletmeyin pompaya aşırı yük bindirir." şeklinde bir uyarı vardı.Yani hemen dönemeyeceksek( Örn. bazen kırmızı ışıkta direksiyonu sonuna kadar çevirip 30-40 saniye bekleyebiliyoruz.Üretici bunu tavsiye etmiyor.Bize bu süre 15 sn.'den uzunsa dönme anına kadar bekleyip öyle direksiyonu çevirmemizi öneriyor.
    Aynı vınlamayı 2001 Polo da yapıyordu.
  • Viraj lastiği pek bir şey tutmuyor ama hatırlamıyorum açıkçası. Yılların VW servisine yaptırdım ama tam yetkili satış + servis veren yerde değil.
    30-40 ytl civarında olsa gerek ama emin değilim cidden.
  • Ben direksiyonu tam olarak sonuna kadar çevirdiğimdeki sesten bahsetmiyorum. Normalde örneğin sola çevirip o şekilde tutmayı deneyin vınlama orada da duyuluyor, sol ya da sağ. Tam çevirme olayı yok benim bahsettiğim vınlamada. Ama ustaya sordum hidrolik direksiyonda sol sağ yaptığında hafif bir vınlama normaldir dedi. Sonuçta pompa çalışıyor, hidrolik sistem motor saatindeki deviri bile azıcık oynatması normal, güç veriyor.
  • dostum ozaman pompada bır sorun olabılır bence ustanı degıstırıp bı baska yere baktırmayı dennemenı tavsıye ederım baskada benım aklıma bısey gelmıyo...gorusmek uzre
  • arkadaslar selam orjınal wolksvagen parcaların fıat lıstesını nerden bulabılırm bılgısı olan varmı....servıse gtmeden once bılgı alsam ıyı olur gorusmek uzre
  • arkadaşlar fikirlerinize ihtiyacım var....

geçen gün golf 4 2001 comfortline arabamla kaza yaptım. ön tampon, kaput, sol çamurluk, sol far mahvoldu. sürücü ve yolcu airbag açıldı. malesef kaskom yok :( ancak bana ve yanımdakilere hiçbir şey olmadı :):):) merak etmeyin araç çok sağlam :P

2 airbag konusunda görüş ve önerilerinizi bekliyorum en uygun fiyata nasıl ve nereden tedarik edebilirim ??? diğer parçaları buldum...
  • sol taraf 1 500 lıra sa taraf 1800 olması lazım emın degılım tam ama fıyatları bu bence yetkılı servıse gıt drım uymazsa yapcak bısey yok ozel bı srvıse gtmen gereklı..........
  • benim bi önerim var:

batuhanbatu, amacım terbiyesizlik değil, bilgili görünüyosun bu konuda da ama, önce şu firmanın ismini yazmayı öğrensen?

Wolksvagen yerine, Volkswagen desek?
  • okey dostum senın ıcın yazarız harfın onemımı var aramızda.......
  • Merhaba dostlar benim 98 model golf 4 var şimdiye kadar bir problem yaşamadım son zamanlarda marşa basıp otomobil çalıştıktan sonra o arada bir ses geliyor marş dinomosundan kaynaklanıyor gibi fakat sıcak havalarda o vıyaklama ses gelmiyor.Otomobile bir zararı varmıdır.?
  • dostum mars dınamon yagsız kalmıs herhangı bıyere gtır yaglaat baska bıyere gıtmene gerek yok kısa zamanda sorun varmez epey bı zaman gecmesı gerek ıcın rahat olsun sadce yag sorun hallolur kendıne ıyı bak gorusmek dılegıyle........
  • batuhanbatu; Teşekkür ederim.
  • arkadaslar benımde de bı sorunum var aracım gerı vıtese gectıgınde gerı gıderken sanzumandan ses gelıo sonucta sanzumanın ınmesı lazım sorum yetkılı servısmı yoksa ozel servısmı tavsıyelerınızı beklerım gorusmek dılegıyle......bırde fıyat hakkında bılgısı olan varmı........
  • arkadaslar selam sunrufu kapnırken enson kademeye geldıgınde kapanmayı bırakıp tekrar acmaya baslıyor bu tıp sorun yasayan varmı daha once mesaj atarsanız sevınırım byyyy
  • Mrb arkadaşlar.2001 golf comfort sahibiyim.Ön takımdan gelen ses vardı viraj çubuk ve lastikleri değişti , arka silecek su vrmiyordu aktarma hortumu çıkmış, 2 kere ön sol far patladı (kr problemler golfte).triger kayışı ,debriyaj-fren balataları ,bujiler ,aku ,motor ve şanzıman yağı ,2.vites dişlisimi ne ses yapıyordu 80000 bakımda polen-yakıt-yağ filtreleri dahil onuda değiştirdim.işçilik dahil 800 ytl tuttu.ocak 2007 de.
  • cok ıyı tutmus dostum fazla fıyat sayılmaz yetkılı srvısmıydı
  • hayır dostum maslak oto sanayide tanıdık sağlam bir ustaydı.eline sağlık gayette temiz oldu.
  • arkadaşlar merhaba benim bi sorum olacak müsadenizle benim 2001 model w golf comfortline arabamın arka camı patladı bunun için kimi orjinal taktır kimide yan sanayi taktır diyo benim asıl sorum orjinali ne kadar yan sanayi ne kadar cevaplarsanız çok sevinirim saygılarımla
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.