Şimdi Ara

VOLKSWAGEN HAKKINDA DÜŞÜNCELŞERİNİZ...! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
738
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orjinalden alıntı: ibhaavci

quote:

Orjinalden alıntı: japon dostu

ıhıhhh evet

bizde golf kullandık ama sorun yaşamadık demekki şans işiymiş bu talihsizlik ne diyelim.

vw markası git gide gelişmekte olan TSI motorlarından nefret ettiğim bir markadır

TSI da çıkartmasaydı zaten şimdi adı bile geçmeyecekti piyasada uçuk fiyat rakamları yüzünden.

verdiğin paraya değiyor yani alternatif istersen mazda 3 ü öneririm eğer kalabalık bir aile değilseniz.

mazda 3 de cok iyi bir tercih ama alirken insan satarken kolay satarmiyim, cok deger kayberdermi, mazdanin biraz servisnin az olmasi gibi bi sikintisi var. bunlari dusundugunde mazda pekde iyi bir tercih olamiyor

2. elde Mercedes dışında hiçbir ama hiçbir arabanın piyasası yok, ha Mazda daha çok kaybettirir o ayrı.
    Ama 3 ün 5 in hesabını yaparsak size arabaların çıkaracağı maliyet istisnai durumlar dışında aynı olacaktır.

• 5 yıl bora 2 yıldırda passat kullanan biri olarak borayı 5 yıl boyunca servis bakımları dışında 1 kere götürdüm oda küllük kapağından dolayı. passatı daha servis dışında başka bir bakıma dah göütrmedim allaha şükür...
    kötü diyenlere sevgilerle arabayı sezerciğin eşşeği gibi vurucam kırbacı vurucam kırbacı modunda kullanırsanız daha çok servise gidersiniz....
  • bizim bir tanıdık abinin 99 polosu vardı cam krikosunda plastik parçası kırıldı serviste taktırdı fiyatımı ozaman (2001) 80 lira gibi bir şey( adi bir plastik parça ) tabi konfor isteyen ww alır
    sorun istemeyende ne alır biliyorsunuz
  • bizim türk milletinin en büyük özelliği: herkes nereye gidiyorsa oda oraya gider.mesela herkes gidiyor diye tıka basa dolu ve pahalı bir mağazaya akın ederiz.orda tampon tampona alışveriş yapar ve yarım saat kasa kuyruğu bekleriz.ayrıca görevlilerden yediğimiz fırçalarda cabası.babasının hayrına satıyor sanki.halbuki iki adım ötede aynı ürünleri daha kaliteli ve daha ucuza satan ve güler yüzlü elemanları sizi bekleyen bir mağaza mutlaka vardır.ama biz oraya gitmeyiz.

işte türkiyede vw de böyle.türk tüketicisi birşeye yüklendimi afedersiniz bokunu çıkarıyor.eğer böyle davranmasaydık yıllarca toroslara ve kuşlara binmezdik.eğer böyle davranmasaydık sırf türkiyede çok talep var diye distiribitör firmalar tarafından talep olan modellerin aksesuarları ve motor özellikleri yağmalanıp çalınmazdı.bizler avrupadaki insanlara göre enayi muamelesi görmezdik.ama bunu biz istedik.şimdi Doğuş istediği kadar fiyat şişirebilir,Oyak sümbülü istediği kadar tırtıklayabilir.öyle ya nasıl olsa satılıyor.enayi bol.bizim önce bu kafayı değiştirmemiz lazım !

• vaio sana kesinlikle katılıyorum
  • o zaman alın vw ve hayrını görün ALLAH utandırmasın
    quote:

Orjinalden alıntı: GeBZeLorD

vaio sana kesinlikle katılıyorum
  • Comfortline opsiyonlu olanını al. bence gayet güzel araç. Yalnız 1.6 FSI yerine 1.4 TSI 122 hp çıkacak sanırım onu alabilirsin. Daha seri olur ve daha az yakar (1.4 TSI 140 ve 170 hp olan motorlar var, motorların uzun zamanda dayanıklı olup olamayacağı ile ilgili şüpheler var, 1.4 TSI 122 hp olanda bu sorun olmaz sanırım)
  • hocam vw grubundan seat kullaniyorum , o bile gereginden fazla saglam.
    100 binde fren balatasi , 120 binde debriyaj degistirdim onu da esim 1 saat de yedi.
    gecen hafta bir depo(50 litre) benzin ile 830 km yol yaptim 4 kisi bagaj full ve sehir ici disi karisik klima acik.
    (istanbul(opette depo fullendi)-gelibolu-sehitlikler gezinti-gokceada-ada ici gezinti-geri gelibolu lapseki-bandirma-erdek te benzin aldim)
    daha ne diyeyim...
    ama servisleri uc kaat yapabiliyor o ayri...
  • VW Avrupa satışlarında yıllardır 1 numaradır. Fiyatlarıda diğer modellerden %5-10 pahalıdır. Türkiye deki vergi yüküne rağmen 1.6 bir aracı örneğin 1.6 fsi comfortline passatı Almanya fiyatının 2000-3000 euro fazlasına alabilirsiniz. Ayrıca Türkiyedeki comfortline donanımı Almanyadakinden doludur. Doğus kimseyi kazıklamamaktadır. Asıl Avrupa da ve Amerikada komik rakamlara satılan Japon arabaları Türkiye de Alman otomobilleri fiyatlarına satılmaktadır.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.