Şimdi Ara

Volkswagen ID. Buzz, Ekim ayında Türkiye'de: İşte fiyatı ve özellikleri (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
2.184
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Bayide yoktu ben aldığım dönem galericiden almıştım bayilerde araba yok, yıllardır arabalarımı hep galericiden alıyorum şaka gibi. Sosyal medya da birde araba fiyatları düştü diyorlar, hiç bir şeyin düştüğü yok. Hadi düştü diyelim, araba bulamıyorsun ki bayide, boş kasalar var piyasada onlar da leş zaten, kimsenin ses ettiği yok, herkes hak ettiğini yaşıyor gram üzülmüyorum.  

• Tasarımını beğenmedim. Geçmişe daha fazla sadık kalarak daha tatlı bir modern tasarım yapabilirlerdi. İçi aşırı kalabalık görünüyor. Bu haliyle 6 kişilik geniş Dublo gibi bir şey olmuş. Bir de aşırı pahalı.

• güney amerikada satış grafiği düşüp tasarımcısını çıkardıkları model değil mi? Belki Türkiyede satılır diye mi gönderdiler

• Bu takoza 3m istemek resmen keriz silkme olayıdır. 3m tl ye çinliler konfor olarak yanına yaklaşamayacağın suv satarken sen konfor olarak bir şey vermeden 50 sene önce araba yokluğundan hippilerin esrar içtiği minibuse 3 m istersen batmaya mahkumsun. Bu kafa eski ben ne yaparsam satarım diyen avrupalı kafası. Sizin devir 10 sene sonra bitiyor.

• Araç pahalı değil! Senin paran değersiz. Türkiye de üretilen E-Transit kaç para bir bakın bakalım.

• Huan8 H kullanıcısına yanıt
    Batmaz ama o eski halinden eser de kalmaz. Sırtı yere gelmez denen firmalar çakılıyor. Piyasa eski piyasa değil ama vw halen eski kafa. Ve hiç
    Olmadığı kadar da mali krizde. Bakalım zaman gösterecek

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • buradaki fiyat doğru değil. 3.750 fiyatı. bir vw bayiine gitse yazar arkadaş hem resimlerini çekerdi hem de gerçek fiyatına ulaşırdı. geçen açtığım konuda resmini, fiyatını ve donanım özelliklerini paylaşmıştım.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.