Şimdi Ara

Volkswagen'in genel merkezine baskın düzenlendi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
3.232
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • VW beter olsun. Volkswagen araç kullanıyorum ama alırken Türkiye'ye en küçük bir yatırım yapmadıklarını bilmiyordum, sattıktan sonra asla yüzüne bakmam. Türkiye'ye fabrika açarlarsa başka.

• Böyle hileci bir şirket yok.. emisyonu hileli.. şanzımanı hileli.. vursunlar mühürü
  • Abi adamlar Türkye ye bir fabrika açalım dediler başlarına gelmeyen kalmadı.

• Huan8 H kullanıcısına yanıt
    Kullanılan yazılan defeat device olarak kabul edilir ve kullanılması Avrupa Mevzuatına göre de bizim mevcut mevzuatımıza göre de kullanılması yasaktır.

m) İptal tertibatı: Emisyon kontrol sisteminin, aracın normal çalışmasında ve kullanımında karşılaşılması beklenen şartlarda emisyon kontrol sisteminin etkinliğini azaltan, herhangi bir kısmının çalışmasını başlatmak, modüle etmek, geciktirmek veya devre dışı bırakmak amacıyla sıcaklık, araç hızı, motor devri (RPM), vites, manifold vakumu veya başka bir parametreyi algılayan bir tasarım elemanını,

Şartlar ve deneyler

MADDE 6 – (1) İmalatçı; araçları, emisyonları etkileyebilecek aksamların aracın normal kullanımda bu Yönetmeliğe ve bu Yönetmeliğin uygulama tedbirleri ile ilgili mevzuata uygunluğunun sağlamasını mümkün kılacak şekilde tasarımlanacağı, imal ve monte edileceği biçimde donatılır.

(2) Emisyon kontrol sistemlerinin etkinliğini azaltan iptal tertibatlarının kullanımı yasaktır.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Avrupa ile birlikte Türkiyede de recall çağrısı yapıldı. Araçlar ilave filtre için servislere çağrıldı ancak birçok kullanıcı "KENDİ" açısından bir sıkıntı olmadığını ifade ederek ve aracın maazallah "Çekişi Düşer Diye" bu işlemi yaptırmadı.

Bizim ürün güvenliği ile ilgili yasal altyapımız maalesef yetersiz, abd deki gibi ürün başına cezalar ya da Avrupa gibi yüksek idari para cezaları yok. Koskoca VW'ye piyasaya güvensiz ürün sürmekten can çatlasa 100 bin ceza verilir.

• cenkerozkan C kullanıcısına yanıt
    Üretim yerinin bir önemi yoktur, araç üretildiği değil satıldığı yerin mevzuatına uygun üretilir. Türkiye ye kurulan VW fabrikasını yine KBA denetler.

Bununla birlikte Avrupa ile zaten otomotiv alanında aynı mevzuata tabiyiz.

• az kazıklıyorsunuz, biraz daha kazıklayın demek için baskın düzenlemişler
  • Amerika Paris iklim antlaşmasından çekilme kararı alıyor ama çevreyi kirletiyor diye vwye ceza kesiyor çok ilginç

• lan bunun filmi ne güzel olur ha, koy başına tarantino tarzı yönetmen, başrol de Ben Aflleck olsun The Prestige tarzı film izleyelim ahaha

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.