Şimdi Ara

volkswagen'in ödemesi gereken bedeller (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
994
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Bu olay 2.0 tdi motorla sınırlı ise bir şekilde atlatırlar ancak diğer motorlarında da varsa volkswageni zor günler bekliyor.
  • bp gibi amerikada senato karşısına çıkacaklar bölge savcılarıda bireysel davaları kabul etmiş kaçınılmaz son başladı bile fransa soruşturma başlattı kanada siparişleri durdurdu amerika satışları durduruldu :D
  • Gerçek olan birşey varki oda VW'yi kötü günlerin beklediği.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • YORUMLARA GEL
    VW'E BİR ŞEY OLAMYACAK KİMSE MERAK ETMESİN, BU İŞİN SONUNDA GM VE TOYOTA BÜYÜK TAZMİNATLAR ÖDEYECEK

• Bende bu konuyu defalarca söyledim ama anti vag cılar şakşaklarıyla laflarımı bastırmaya kalktılar ben diyorumki ortada çok büyük bir kumpas var Vw ye uluslarası kumpas oynadılar. Firmasını düşünen ve firmasının yanında olan hiçbir CEO sonuçlarını bile bile böylesi bir aptallığa imza atamaz şirket sahibi yap dese yapmam der istifa eder. Bence ortada büyük bir danışıklı dövüş ve kumpas var. Hadi diyelim dediğim gibi olmadı adamlar cidden işin çakallığına kaçtılar. Bukadar büyük ölçekli ve bünyesinde bukadar uzmanları çalıştıran bir kuruluş girmeyi istediği pazara yalan beyanla girip mallarını orada satmak istese ve elde edeceği gelirin karşısında olası yiyeceği cezaları domino etkisiyle bunun diğer pazarlarada yayılacağı marka imajına çok büyük zarar verebileceğini hesap edebilecek hiçmi adamları çalışmıyor içlerinde. Sokaktan çevirecekleri cahil bile 2 kere düşünür böyle birşey yapmaya. Banada Nokia 'nın başına örülen çorap gibi Vw ye yapılmak isteniyor gibi geliyor. Bunları söyledim diye lafı oraya buraya çeken içleri fesatlık hainlikle kaynayan köpürenler hemen laflarımı başka yerlere çektiler seviyelerini gösterdiler kaçgündür.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DemirAtlı -- 24 Eylül 2015; 22:33:01 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• dava açmalık bi 2.0 passat alalım kenarda dursun
  • İnşallah 1.4 tsi larda da birşey vardır. Ben de dava açar model yükseltirim.Model yükseltince bi dava daha açarım.

• DemirAtlı kullanıcısına yanıt
    sen daha emperyalizmin ne olduğunu öğrenmemişsin.Kapitalist düzen dünya lideri de olsan gücü kaybetmemek için öyle şeyler yaptırır ki adama aklın şaşar.

almanlarmış da yok dünyanın en disiplinli insanlarıymışta cartmışta curtmuş.Bu herifler kendi ırkları için herşeyi yapar abicim bu herifler kadar tiksinç insan yoktur dünyada.

mercedes 97-2008 arası verdiği rüşvetler belgelendi,siemens in de yine aynı şekilde.siz neyden bahsediyorsunuz yahu.
  • Vw başı baya ağrıyacak gibi gözüküyor olay amerikadan arvupaya sıçradı durumları baya sakat
  • quote:

Orijinalden alıntı: Source

Gerçek olan birşey varki oda VW'yi kötü günlerin beklediği.

Opelde durum ne acaba? Logoyu görünce aklıma geldi kasti sormuyorum. Hele amerika pazarında opelin adı geçmiyorken bu yeni 1.6 dizel de kornişon çıkmasın. Bi de beni düşündüren bu motorun sürekli dpf tıkaması

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.