< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
Volkswagen Passat Alltrack'ın Türkiye fiyatı belli oldu (5. sayfa)
-
-
Vergililiyi bırak vergisiz bile pahalı geliyor artık
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
türkçenin doğru yazılmasına kadar neler var bu ülkede, bir düşün neden bu ülke bu halde. hakkında b.k attığın kişiyi görmeden etmeden kendini b.k sanarak yazdıklarını düşün. belki kafanda bişeyler çakar.
-
Tek adam boşuna dememiş verin yetkiyi görün etkiyi diye.
Vaşşş paraya bak
ÇöpSat’ın geldiği hale bak 1m
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Aşiret paket değil bu Tr de tutmaz
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Oha almaya kalkma aşamasını tamamladık yani.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
“Ayinesi iştir kişinin, lafa bakılmaz.”. Bu ülkenin bu halde olmasının sebebi iste bu, “şuna gelinceye kadar bu var, ona gelinceye kadar şu var” diye diye her faulü normalleştirdik.
Ben kendimin bir halt olduğunu iddia etmedim ama sende anlaşılan o kibir var. Hiçbir halta yaramayan insanlar hemen “ben kimim, biliyor musun?” tribine giriyor Türkiye’de. Bana ne, kimsen kimsin. Ben gördüğümü yazdım. Saygı duymam gereken bir insan olsan, “yanlış yaptim, duzeltecegim” derdin, belki “ ama biraz sert çıkmışsın, sakin ol” da derdin. Ama demedin. Zaten senin gibilerle karşılaşmamak için, yurtdışı şirketlere çalışıyorum. Hiçbir işe yaramaz insanlar, kendilerini bulunmaz hint kumaşı sanıyor. İste bu yüzden bu haldeyiz. Bu kibiri elin Google’ında, Apple’ında görmedim. Ama burda cok var ne hikmetse.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mghfreud -- 22 Kasım 2021; 7:44:44 >
Burada Passat a sallayanlara arabayı 50 lira ucuza versem alayı Passatçı kesilir. Passat gerek yakıt gerekse otomatik anlamda vergi avantajı sağlayan motorlarıyla, gerekse konforuyla diğer "D" segmentlerinden üstün. Passat ın rakiplerinde 1.6 motor var mıydı? Otomatik, benzinli seçenekleri var mıydı? Diğerlerinde olmayınca ve fiyatlandırma anlamında türlü opsiyonlarla gelince çok satıldı. Çünkü rakibi yoktu. İç dizaynı bile yıllardır değişmedi. Hala satılıyorsa alanın bir bildiği vardır. Bunun ekmeğini yemesin mi?
-
Eskiden 1 milyon deyince akla lüks spor araçlar gelirdi.
Sanırım yeni nesilde bir aile arabası bile alınamıyor.
-
365000 TL lan hadi 135000 TL vergi al 500 bin lira olsun. 365000 e gelen arabadan 716 bin lira vergi alınır mı rl insaf yahu!!!
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X