Şimdi Ara

Volkswagen Passat (Arz-Talep) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
947
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: shadowgeist

dostum eyvallahta,her motor seçeneğinde hemen hemen otomatik şanzıman var adamların.
    üstüne üstlük piyasaya oturmuş bir model.
    bir avensiste passat kadar seçenek bulamıyorsun mesela,insignia ona keza.
    donanım seçeneklerinde her aradığını bulamayabilirsin,burada da zaten esnaf aracı olması giriyor devreye.
    passatı bu ülkede alan adam ilk olarak değer kaybını gözünün önüne koyarak alıyor zaten.

Hah işte bende bundan bahsediyorum ben passata başarısız demiyorum dersemde alan insanları salak yerine koymuş olurum benim dediğm adamlar elinde olan teknolojiyi sana veriyor ancak 0 kişiselleştirme ve sırf bu yüzden imkanı yok vw araba almam yahu ben nasıl d sınıfı bir arabada deri koltuk alamam bunun açıklaması olamaz yani

• quote:

Orijinalden alıntı: ART Concept

Özellikle geçen sene her gün neredeyse 10 mesajda lafı geçen volkswagen markası ve fiyatlarıyla ilgili arz-talep konusundaki söylemler olurdu.

Birileri sesinizi duymuş bakınız:

Volkswagen Passat (Arz-Talep)

cevap adana di mi ?

• quote:

Orijinalden alıntı: sarapci

Hah işte bende bundan bahsediyorum ben passata başarısız demiyorum dersemde alan insanları salak yerine koymuş olurum benim dediğm adamlar elinde olan teknolojiyi sana veriyor ancak 0 kişiselleştirme ve sırf bu yüzden imkanı yok vw araba almam yahu ben nasıl d sınıfı bir arabada deri koltuk alamam bunun açıklaması olamaz yani

işte onu söylüyorum,size bana hitap etmez,ama alan alır biner,70 80 bini de basar.
    adamlar hem pazarlamadan hem de bol seçenekten anlıyorlar,olayın özeti bu.
  • Nappa deri döşeme opsiyonu yok mu Passatta var biliyorum? Gerçi bana göre deri koltukta gerekli birşey değil eskiden kalma bir alışkanlık deri koltukta lüks araçlar hep deri koltukla ithal edilirlerdi ülkemizde ordan kalma lüks araç olacaksa deri koltuklu olacak bir imajı var.Yoksa deri koltuk konfor olarak size ekstra artı sağlamaz, kullanımı da bakımı da özen ister.
  • 80 bin tl manuel dizel passat aldik
    Rakip olarak 508 insignia baktik, begenmedik

Biraz butcem olsa 3.20 giderdim , kuzen s60 aldi, onuda begenemedim, zaten 100 tl fiyati ,istesemde alamazdim ama olsa bmw alir s60 almazdim.

Ayrica soruda 2 cevap olabilir :) gelir artisi talebi kaydirir, ikame mal fiyati qrtisi talebi kaydirir , ama oyle bir araba yok sanirim vectra yok diye biliyorum ama ikame dediyse 2 şıkta dogru :)

Ayrica siparisle rengini ,zemin rengini falan biz belirledik , sunroof katlanan ayna bixenon ve dcc ekledik , pismanligimiz ise 1000 tl lik bikac opsiyon daha ekleseydim ,mesela anahtarsiz calistirma vs vs

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kagan06 -- 7 Kasım 2013; 23:42:11 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: sarapci

quote:

Orijinalden alıntı: shadowgeist

dostum eyvallahta,her motor seçeneğinde hemen hemen otomatik şanzıman var adamların.
    üstüne üstlük piyasaya oturmuş bir model.
    bir avensiste passat kadar seçenek bulamıyorsun mesela,insignia ona keza.
    donanım seçeneklerinde her aradığını bulamayabilirsin,burada da zaten esnaf aracı olması giriyor devreye.
    passatı bu ülkede alan adam ilk olarak değer kaybını gözünün önüne koyarak alıyor zaten.

senin o bahsettiğin esnek kombinasyonlar volvo,bmw,mercedes gibi modellerde yapılıyor biliyorum sadece...

passat ve dengi araçların bildiğim kadarıyla koltuğun rengine kadar opsiyon kullanılmıyor diye biliyorum, arkadaşların da dediği gibi yıllardır ileri gelen oturmuş ve kendini kanıtlamış bir modeldir o yüzden sınıfının lideridir öyle devam edecektir...

• değişkenlerden doğuş otonun çılgın politikalarını düşünürsek, hatalı soru :)
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.