Şimdi Ara

Volkswagen Passat Binicileri İçeri (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
683
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • 2013 B7 comfortline 1.6 tdi manuel kullandım 45 bin km kadar, işin aslı babam arabayı kendine almıştı ama hep sağ arka koltukta oturdu, tabiri caizse 2 sene şöförlüğünü yaptım. Çok kez yurtdışına çıktık, İstanbul - Ankara gidip geldik, özetle uzun yolda kullanıldı 40 bin km kadar. Şunu söyleyebilirim ki diz mesafesi olsun baş mesafesi olsun gayet geniş, rahat ve konforlu bir araçtı, yaklaşık 1.5 ton ağırlığına rağmen sakin kullanımlarda uzun yolda 110 km/h gibi hızlarda sabitleyici ile km başı 20 krş civarlarında tüketiyordu. Kilometrelerce seyahat sonrası bile yorgunluk belirtisi olmadan iniyorduk araçtan. Tek beğenmediğim nokta ise ön koltuklardaki oturma pozisyonunun o zamanki aracım 116i'den yüksek olmasıydı. Tabi spor bir araç olmadığı için bu gayet normal. Birde halojen farın aydınlatmasi zayıf kalıyordu, modele özgü farklı forumlarda da bu düşünceye sahip araç sahipleri oldukça fazla idi. Aracı Satmaya karar verip İlan verdikten sonra da 4. Günde satıldı, yani tutulan bir araç olması da herhangi bir maddi sıkışıklık durumunda da bir avantaj.

B8'i kullanma fırsatım olmadı, birkaç kez farklı bayilerde highline ve comfortline versiyonlarını inceleme fırsatım oldu. Yalnız tasarımdan dolayı olsa gerek B7 deki baş mesafesi arka koltuklarda yok, makam aracı olarak kullanılan bir model için bu bence büyük bir eksi. Bunun haricinde bir olumsuzluk ben göremedim.

Bütçe el veriyorsa tabiki yeni kasa almak daha mantıklı, bizim satmaktaki sebebimiz kilometresinin ilerlemesi ve yeni kasası çıkmasından ötürü fazla değer kaybetmesini engellemekti, yoksa herhangi bir şikayetimiz yoktu araçtan. Yalnız şahsi olarak şunu da belirtmeliyim ki bi-xenon/ led far ve sunroof/cam tavan olmayan Passat bana boş geliyor. D sınıfı bir araçta olmazsa olmaz bence bu iki donanım, gerek görüntü gerek işlev bakımından, aracın markası ne olursa olsun.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.