Şimdi Ara

Volkswagen, ucuz elektriklisi ID.Every1'i tanıttı: 20 bin eurodan satılacak! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
0
Favori
2.320
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Nick, yorum uyumu.. aminin en çok satıldığı 3. Ülke Türkiye olmuş. Hala bırakmadınız şu bas bakalıp bakış açısından. Plaza'da çalışan beyaz yakalı a noktasından b noktasına Şahin ile gider mi sence yoksa ami'yi mi tercih eder ?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • beyinsis B kullanıcısına yanıt
    Son hızı fabrikasyon 45 ama trafikte 45’ten hızlı gidiyorlar. Yazılımla açılmış muhtemelen. Baya yokuş yukarı 75 ile çıkabilecek mi diye yanında gittim, gördüm. Yalan atıp Citroen’den para kazandığım yok. Elbette uzun rampada o hızla gidemeyecektir ama şehir içinde yeterli.

O fiyata alınabilecek otomobillerin masrafı ami’den kat kat fazla.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Güzel evin 3. arabası olarak alınabilir sadece Pazar günleri kullanılır

• seni daha fazla çekemiycem, blok. kapasiten ancak nikimden hakarete yetiyor. önce düzgün cümle kurmayı öğren. bu nasıl bir cümle yahu: "Şahin ile gider mi sence yoksa ami'yi mi tercih eder"

plaza'da çalışandan bana ne. akıllıysa şahin'i veya metrobüsü tercih eder.

• Küçük segment denilince Smart fortwo gibi bir araba daha gelmedi piyasaya.
    Geneli olarak konuşuyorum(elektrikli/benzinli özelinde değil). 2012 veya son kasası devam ettirilemedi. Elektriklisi çıktı ama 150km menzil yetersiz kaldı ve olmadı da.En azından benzinlisi devam etmeliydi.

• V4LKyR V kullanıcısına yanıt
    Doğrusunu unuttum 😛

• endoplazmikkul kullanıcısına yanıt
    Endoplazmikbirkulum

• bizde 1.500.000, sadece bir airbagli ve başka hiçbir güvenlik önlemi yok, Türkiye premium elegant deluxe model

• bir de bizim ülkemizdeki fiyatlara bak . şaka gibi.

• bir başka sjw çöpü

• 220 km menzilli araç yapacaklarına hiç yapmasınlar daha iyi. Birkaç yıl içinde 1000km artık standart hale gelecek zaten.

• Bu araçtan çok umutluydum ama hayal kırıklığı oldu. 20.000 Euro hiç az değil premium araçlarımı Çin’liler o paraya satıyor ve menzilleri de 400km üstü. VW açısından kaçan büyük fırsat yazık.

• 250 km 😆😆😆

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.