Şimdi Ara

Volkswagen yeni polo Blue GT (ANA KONU) (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
306
Cevap
2
Favori
46.350
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: funkmaster

Koltuklar ve jantlar direk rezil, olağan bir Polo'ya Boavista jant takar binerim daha iyi, leş leş tasarlanmış ve GTI ile normal TSI arasında kalmış bir motor olduğu için satış diliminde adam gibi bir payı kapamayacak.

Fanatikliğe gerek yok, görünen köy kılavuz istemez.

Ben sizin gibi düşünmüyorum.Eğer dedikleri gibi yakıyorsa kimse 1.6 TDI almayacaktır.Boş 1.6 TDI dsg ile 50binlere yaklaşıyor o fiyata hem az yakıp istediğinde iyi kaçacak dolu bir araç gayet satar.Tabi türkiyeye nasıl geleceği önemli gelecekmi böyle bir durumda var.Büyük ihtimal getirecektir doğuş ama ne donanımla gelecek.
  • gti gibi yağ yakmayacağı kesin de yakıt tüketimi konusunda fazla iyimser arkadaşlar var yorum yapan

öncelikle ne olursa olsun motor benzinli ve 140 hp

bukadar beygirin bir işe yaramasını istiyorsan zaten basıcan kol gibi yakacak.

yok basmim 2 silindir çalışsın 90 la gidicem diyorsan ne işin var gt ile git 85 hp al

bunun yerine 1.6 tdi 130 hp adam gibi motoru olsa vw nin daha iyi olurdu ama 105 beygirde kalıyor

hyundai bile 128 hp reno fiat ı zaten biliyoruz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi akifsari -- 9 Mart 2012; 21:36:35 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: sefau571

quote:

Koltuklar ve jantlar direk rezil, olağan bir Polo'ya Boavista jant takar binerim daha iyi, leş leş tasarlanmış ve GTI ile normal TSI arasında kalmış bir motor olduğu için satış diliminde adam gibi bir payı kapamayacak.

Ben sizin gibi düşünmüyorum.Eğer dedikleri gibi yakıyorsa kimse 1.6 TDI almayacaktır.Boş 1.6 TDI dsg ile 50binlere yaklaşıyor o fiyata hem az yakıp istediğinde iyi kaçacak dolu bir araç gayet satar.Tabi türkiyeye nasıl geleceği önemli gelecekmi böyle bir durumda var.Büyük ihtimal getirecektir doğuş ama ne donanımla gelecek.

Şöyle diyeyim, dizel 10 bin lira daha pahalı olsa yine o satacak.
    İnsanlar oturup meseleyi finanse etmek yerine bir kere bütün parayı gömeyim, sonra kafam rahat olsun diye düşünüyor.
    Doğuş da insanların böyle düşündüğünü çok iyi biliyor, üretim maliyeti TSI ile nerdeyse kafa kafaya olan TDI motoru fahiş farkla satıyor. Haklı, ben olsam fiyatı daha çok şişiririm.
    Nasılsa alıcısı var.

• quote:

Hocam yapma gözünü seveyim Jant tasarımı muhteşem bence, ama bu tarz çok kollu bir jant "GT" kodlu bir model için fazla "Elegant" kaçmış, bir Passat'ta daha şık durabilirdi bu jantlar..

Bunun dışında dediğiniz herşey doğru, özellikle koltuk tasarımını görünce koltuktan düştüm.
  • Koltukları haricinde açıkcası beğendim.

Umarım motorunda GTİ'daki gibi yağ yakma sorunu yoktur.

Tüketimi ve performansı oldukça güzel gözüküyor.Doğuş bunu Türkiyeye getirir mi orası meçhul.

Dolu bir GTi hala 52-54 arası rakamlara alınabiliyor.Gelirse herhalde 45-50bin tl arasında fiyatı olur dolu bir donanımında.Aksi takdirde GTİ varken bu araç alınmaz zaten.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Janjan

quote:

Hocam yapma gözünü seveyim Jant tasarımı muhteşem bence, ama bu tarz çok kollu bir jant "GT" kodlu bir model için fazla "Elegant" kaçmış, bir Passat'ta daha şık durabilirdi bu jantlar..

Bunun dışında dediğiniz herşey doğru, özellikle koltuk tasarımını görünce koltuktan düştüm.

Prada'nın çok güzel kösele modelleri var, çok güzel bir Puma eşofman ile giyilirse reziller rezili durur.
    Benim için o jant Polo'da olduğu sürece rezildir.

• quote:

Orijinalden alıntı: Yerel Extremum

Bu forum sayesinde vw görmekten midem bulandı artık ya.Halbu ki ne güzel araçlardı daha önceleri gözümde.

bu konuda midenizi bulandıracak ne var çok merak ettim doğrusu
  • quote:

Orijinalden alıntı: emr256

quote:

Orijinalden alıntı: erkan0075

Bu araçta EA111 kodlu motorun güncellenmiş versiyonu olan EA211 kullanılıyor. Değer doğru, 140 PS ve yalnızca turbo içermekte. Motor belirli tork-devir bandında 2 ve 3 nolu silindirlerin sübaplarını kapatarak deaktive ediyor. Beklenen tüketim iyileşmesi ise 0.4-1 lt /100 km. civarı. EA211 motoru zamanla EA111 motorun yerini alacak.

Asıl önemli olan bilgi bence budur.

Demek ki 122 lik motor yerini kademeli olarak tek turbolu 140'a bırakacak.

Büyük bir ihtimalle yeni Golf ile başlarlar Passat, Jetta, Tiguan ile devam ederler.

Umarım geç de olsa A4'te de bu motoru görürüz.

Carmagazine'de yer alanbilgiye göre 122BG versiyonu da olacak, ama ne kadardoğru bilemem. Worldcarfans' te MQB tanıtım makalesinde geçiyor EA211 bilgisi. Ayrıca dizeller de güncelleniyor, EA288 yanılmıyorsam motor kodu. EA211'de motor bloğu aluminyum. Üst kapak ve valvetrain kombine (ACT işlevselliğini sağlayan valf sürücüsü).

Volkswagen yeni polo Blue GT (ANA KONU)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erkan0075 -- 9 Mart 2012; 22:25:37 >

• direksiyonu corolladan aşırmışlar sanki
  • Spor bir modele göre gerçekten çok tipsiz görünüyor
  • Sis farı olmayacak galiba
  • quote:

Orijinalden alıntı: Akhilleus

100 km de 4.7 litre tüketim dediği yağ tüketimi mi acaba?

• quote:

Orijinalden alıntı: denizkubi

Spor bir modele göre gerçekten çok tipsiz görünüyor

hangi vw modelini beğendin ki zaten
  • quote:

Orijinalden alıntı: cihanair

quote:

Orijinalden alıntı: denizkubi

Spor bir modele göre gerçekten çok tipsiz görünüyor

hangi vw modelini beğendin ki zaten

Evet Tasarım olarak B6 Passat ,Yeni Jetta ve biraz da GOLF IV...Bunun dışındaki bütün vw ler çok tipsiz gerçekten
  • quote:

Orijinalden alıntı: Akhilleus

100 km de 4.7 litre tüketim dediği yağ tüketimi mi acaba?

Bu çok iyiydi ama.
  • koltuklar sanayide satılan tofaş koltuk kılıfları gibi duruyor
  • Bunun manueli alınır. Paşa paşa binilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: W209

koltuklar sanayide satılan tofaş koltuk kılıfları gibi duruyor

+1
  • Gayet başarılı olmuş bence. Benim merak ettiği kısım bu 2 ve 3 nolu silindirlerin diğerlerine göre neredeyse yarı yarıya az çalışmasının ne gibi zararları olacak? Malzeme ömrü ve yorulması açısından. Eğer Vw mühendisleri bunu gerçekten hesapladılarsa gerçekten başarılı bir ürün ortaya çıkacak gibi görünüyor.

Doğuş Oto uygun bir fiyatla getirirse bence gayet de peynir-ekmek gibi satılır.

Konuyu yine Vw olayına çeken arkadaşlar da
  • Cıft kapısı uygun bır fıyata gelırse dusunulebılır dıyorum ve kacıyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.