Şimdi Ara

Volta Elektrikli Katlanır/BİM/3000TL/11Haziran (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
164
Cevap
2
Favori
24.005
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Benim bisiklet de geldi. Vites kolu kırık çıktı, Volta servise başvurun değişim yapalım dedi.

İlk defa elektrikli bisiklet kullanıyorum, hoşuma gitti. Güzel bir bisiklet bence fiyatına göre

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • megolamen M kullanıcısına yanıt

Pedalsız sürüş yokmuş hocam.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • alışmak lazım, arabanın arkasında durdum, o gitti ben pedala bastım öne fırladım, çarpıyordum. pedal çevirmeyi algılayıp coşkuyu veriyor, keşke pedala uyguladığım kuvveti algılayıp öyle destek verse.

• Kullanırken dikkat etmek lazım. Volta vb1 telegram grubunda 3 kişinin katlama menteşesi kırıldı. Biri araca koyarken kırılmış. Diğeri de hareket halindeymiş. Ucuz aldık ama çok sıkıntı yaşayan var.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ferman1987

Kullanırken dikkat etmek lazım. Volta vb1 telegram grubunda 3 kişinin katlama menteşesi kırıldı. Biri araca koyarken kırılmış. Diğeri de hareket halindeymiş. Ucuz aldık ama çok sıkıntı yaşayan var.
    Bişi olmaz, bizim millet alışıktır.. oksijen kaynağı yapar yola devam.

• quote:

Orijinalden alıntı: xxlboy

Bişi olmaz, bizim millet alışıktır.. oksijen kaynağı yapar yola devam.

Alıntıları Göster
    Kolun bacağın kırılır yada arabanın altında kalırsan oksijen kaynağı tutmaz.

• quote:

Orijinalden alıntı: ferman1987

Kolun bacağın kırılır yada arabanın altında kalırsan oksijen kaynağı tutmaz.

Alıntıları Göster
    o zaman alan adam düşünsün. Ucuz mal isteyen oydu :-D

• Benim bisiklet kargoya verildi, umarım sağlam ulaşır :-)

• Malzeme kalitesini bilmem de işçilik leş. İlk gün kullandık, arka tekerlek ses yapmaya başladı, teller gevşek, direksiyon tutan mekanizma sallanıyor, kaynak yerleri eşşek gibi belirgin, iade edicez gibi. Alıp satarım diyen başına bela alır. Firmadan sms geldi, kargosu defolu diye iade eden varsa tenisi gönderilmeyecek demişler. Eldeki tüm stoku sattılar sanrım, yada onda göre üretip bandı kapadılar 😁

• SPaCeLoRD kullanıcısına yanıt
    iade edip kurban alın bari😂😂

• quote:

Orijinalden alıntı: real_agabey

Kurulumu çok kolay. Maks. 5 dk. Pedalsız sürüş yok.Ama modifiyeyle yapılabileceğini düşünüyorum. Çocuklar için alındığından uğraşırmıyım bilmiyorum. Hız sınırını da kaldırılabilir.
    Kalkış destek var. Ve Sürüş destek şeklinde 5 motor vitesi daha var. 5inci viteste sen 6km/ saat hıza çıkarırsan motor 25km/sa hız sınırına kadar seni hızlandırıyor.o4 te 20 3 te 15.... O hızlarda da seni sabit götürüyor.
    6 mekanik vitesi var. Gayet iyi çalışıyor. Tekerler küçük olduğundan kaldırım çıkmak zor.
    Sürüş ergonomiği kötü yada daha önce kullanmadığımdan alışmak lazım.
    Genel malzeme kalitesi iyi. Ağırlığı kötü.

Hocam pedalsız sürüş dediğimiz her zaman pedal mı çevireceğiz tam anlamadım. Pedal çevirmeden yolculuk yapamıyormuyuz yani?

• Mathematician0 kullanıcısına yanıt
    Yapamıyorsun, alet sen pedal çevirdiğin anda destek veriyor. O yüzden dönerken duvara yakınsan pedal çevirme, duvara girme ihitmali var 😬😁

• quote:

Orijinalden alıntı: SPaCeLoRD

Yapamıyorsun, alet sen pedal çevirdiğin anda destek veriyor. O yüzden dönerken duvara yakınsan pedal çevirme, duvara girme ihitmali var 😬😁

Doğru mu anlıyorum hocam ona göre iade edeceğimde sürerken pedal çevirmezsem gitmiyor.

• Gitmiyor.

Fakat arduino mini ile modifiye edip pedal çevirmeden çeviriyormuş sinyali göndererek sürme ihtimalin var. Ağır olması harici motoru güçlü aküsü iyi.

• real_agabey R kullanıcısına yanıt

O şekilde modifiye sonrası düz yolda belki sorun olmaz ama eğimli yolda vs motor sürücüsü yanabilir pillerde aşırı güç çekmekten hızlı deşarj olur ömrü azalır

• Hiç alakası yok.

• quote:

Orijinalden alıntı: real_agabey

Hiç alakası yok.

VB1 de geçtiğimiz sene pedalsız kullanım varken bu sene neden iptal edildi acaba ?

Deneyin görün tecrübe edin o vakit...

• 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.