Şimdi Ara

voltaj regülatörü ne işe yarar?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
6.814
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • voltaj regülatörü, voltaj 170 civarlarına düşüp bu şekilde seyrettiğinde, klima gibi cihazların verimli çalışmaya devam etmesini sağlar mı? açıklamalarınız için şimdiden teşekkürler!

• şayet iyi bir servo regülatör ise ve kullanılacak cihazdan daha güçlü ise , evet.
  • yani bu bahsettiğiniz türden birşeyi evlerde kullanmak mümkün müdür. ölyle kolayca alınıp, bir evde bulundurulabilecek birşey mi?
  • 170 Volt oldukça düşük bir değer. Sanırım bunun için varyaklı trafolara ihtiyacınız olacak bunla daha iyi sonuçlar verebiliyor. Fiyatları pahallıdır.
  • ben en iyisi size konuyu tamamen ıçaklıyayaım. diğer ev elektroniği bölümünde, bazı yerlerde şehir şebekesi 170 volt civarlarına düştüğü için klimaların soğutmadan boş yere çalıştığından bahsedildi ve bazıları "voltaj regülatörü" ile sorunun çözülür şeklinde yorumlarda bulundular. bu bana bir ev kullanıcısı için mümkün değil gibi geldi ve voltaj regülatörünün bu kadar düşük voltajı yükseltmeyeceğini yani bu işe yaramayacağını, sadece cihazları ani yükselme ve dalgalanmalardan koruyabileceğini söyledim. sonra da kafama takıldı acaba yanlış mı biliyorum?
  • Aslında bu sorun tamamen klimanın kalitesiyle ilgili. Bir çok klima pompaları 170Voltta çalışmaz fakat motor çalışarak hava üfler.

Aslında untayk ile aynı cevabı yazmışız. 170 Volt düşük kalıyor. Bunun için servo Regülatör lazım Bildiğimce trafo konsansatör ikilisi 190 volta kadar inebiliyor.
    Tabii Klima için oldukça masraflı olacaktır.
    http://www.2mltd.com/urunler_servo.html
  • bazı voltaj regülatörleri 165 volta kadar düştüğünde de işe yarıyor bobinajcılara ve elektrikçilere sor forumlarda verilen bilgiler şahsidir yani doğru olması muhtemeldir bunuda göze al
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    egzost spirali nedir ne işe yarar
    19 yıl önce açıldı
    BU SOKET NE İŞE YARAR?
    17 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.