Arkadaşlar birkaç gün önce a64 2800+ 754 pin işlemci aldım ve stabildir diye umarak Asus KV8-X board aldım Başladım overclock'a nedense 240'ı bir türlü geçemedim. Denemeler yaptım en son stabil olan 240'a geri döndüm. Fakat Cpu-z ile değerlere bakarken core voltajın 1,744 ve sıcaklığın 49 derece olduğunu gördüm Birden o panikle setup ayarlarına girdim voltaj'ı otomayik kendi belirliyordu. Bende manuelde 1,568'e getirdim Sistem gene çakıldı bende 1,6 volta çıkardım Fakat çakılma ekran kartı sanırım. Arkadaşlar sormak istediğim 240 fps'deyim başka ayar değiştirmedim, ramlerim Kingston şu an voltaj 1,6'da olması gereken voltajı söylerseniz sevinirm
Bence 1 hafta dolmadan anakartını iade et. Zira Via ile ileri gidemezsin. Azıcık fiyat farkı ver ve kendine bir EPOX 8KDA3J falan al. Arada 8-10 $ kadar birşey var..
Aynı board dan Arbiter'e satmıştım . Adam 320 FSB yapmıştı. Overclock performansından kat'iyen şüphe duyulmayacak anakartlardan birisidir. Aynı zamanda fiyatı da iyidir...
Saygılar...
quote:
Orjinalden alıntı: OverClocKing
Bence 1 hafta dolmadan anakartını iade et. Zira Via ile ileri gidemezsin. Azıcık fiyat farkı ver ve kendine bir EPOX 8KDA3J falan al. Arada 8-10 $ kadar birşey var..
Evet az önce bilgisayarcıma gittim pazartesi günü 8kda3j siparişi geçecek ve bende çarşamba-perşembe kartı takıp cpu'mu uçuracam
Tamamdır. Haberlerini bekliyorum. Takınca mutlaka foruma yaz...
board deişti die cpu uçacak diemeiz en ii board bile ancak cpu nun max potnasiyelini veriri daha üstünü veremez elindeki boardu geri vermeden biras daha deneme yap çünkü belli olan senin bu işi fazla bilmediin fps deil fsb
kingston ramlerle 240fsb yi geçmek zaten zor iş ki sen voltaj vermedinmi o belli deil
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme