Şimdi Ara

VoLTE, VoWiFi ve EVS Nedir? Turkcell, Vodafone ve Turk Telekom durumları nedir? (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
234
Cevap
9
Favori
48.314
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
Giriş
    şimdi iPhone ile Vodafone’da denedim VoWiFi de SMS gönderip SMS alıyorum bir sorun yok 👍🏻

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kadir1003 -- 7 Mart 2023; 23:35:6 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • finedeep F kullanıcısına yanıt

Hala aynı soru. Arkadaşım yılladır kullanıyorum. Kalan 4 ayı ben vowifi ile hallediyorum. Gene soyyorsunuz yukarda anlattım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • finedeep F kullanıcısına yanıt

Merakla beklenen bir konu

• osnakli O kullanıcısına yanıt

Teşekkürler hocam o zaman yurtdışı kayıtsız cihaz alayım bari wifi'den devam

• kadir1003 kullanıcısına yanıt

Vodafone kullananların gözü aydın olsun depremden sonra mı yaptılar?

• Cevaplar için sağolun durum anlaşıldı. Dört ay wifi aramasıyla devam ederiz.

• krkmz1666 kullanıcısına yanıt
    Uzun zamandır karşılaşmadım hocam bir hata ile aktif olarak VoWiFi sık kullanıyorum, çok sms kullanan biri değilim net bir şey söyleyemeyeceğim ama depremden önce de sorun yoktu diyebilirim

Uçak moduna alıp sms atın bakalım gidecek mi. Giderse size zahmet videosunu çekip bana atar mısınız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi osnakli -- 8 Mart 2023; 11:47:33 >
    Uçak modunda iki yönlü de başarısız, uçak modunda denememiştim. Şebeke zayıf olunca arama için wifi ı sms için şebekeyi kullanıyor o zaman

Edit: Android cihazda denedim SMS gönderimi başarılı ancak SMS almıyor uçak modunda vowifi’de,
    kendi cihazım iOS sms iki yönlü de yok uçak modu vowifi’de

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kadir1003 -- 8 Mart 2023; 12:9:40 >

Hocam şebekenin hiç olmadığı bi yerde görev yapıyorum. Tek diş bile şebeke yok. Tek kullanım alanımız var o da wifi. Bende bu 2016dan beri vowifi ile ilgili deneemediğim hiç bir yöntem kalmadı. Telefonlarımı yurt dışından alırım çift hatlı. Kapanma olmaz benim telefonlarda. Mesaj bile gelmiyor hattınız şu gün kapanacak diye. Alırım uçak moduna turkcell hattıyla beraber kullanırım yıllardır. Vodafone bu konuda tam bir çöp. Uçak modunda 5 dakka vowifi açık kalsın istisnasız 6. Dkka da size ulaşamazlar ama arama yaparsınjz. Sms hiç gelmez. Androidin bazı telefonlarında tek yönlü sms google mesajlar ile çalışıyor amabazı tellerde iki yönlü sms kapalı

Android’de Google mesaj olarak gözüküyordu SMS olarak gönder i seçtim gönderdi ama almıyor SMS, Android 12.

Ben uçak modu olarak değil de şebeke zayıf olduğunda vowifi kullanıyorum yani cihaz otomatik geçiyor o yüzden sorun yaşamamışım. Zaten iOS da Turkcell için IMS ye Ses ve SMS yazyordu sadece diğer iki operatör yalnızca Ses olaraktı TT’de artık Ses ve SMS olmuş, Vodafone hala arama sadece VoLTE VoWiFi için gösteriyor diye biliyorum

VoLTE, VoWiFi ve EVS Nedir? Turkcell, Vodafone ve Turk Telekom durumları nedir?

Tek diş çekse de mobil veri vowifi aktifken sms alıp gönderebiliyoruz. Ama şebekenin hiç olmadığı ve uçak modunda sms çift taraflı çalışmıyor. Dediğiniz ayar doğru ims de sadece ses var. Bu da sms alımını kapatıyor umarım en kısa zamanda oraya ses ve sms yazar. Defalarca müşteri hizmetlerini aramama rağmen sonuç hep olumsuzdu. Eğer vodafone sa üst düzey tanıdığınız varsa ricada bulunsanız bu işi çözerler

Hocam selam, bende s22+ yurtdışı çift sim var. Hatlardan biri kapandı wifi ye bağlanınca vowifi çalışmıyor. IMEI kapandıgı için sanırım. Samsunglarda IMEI kapanınca vowifi kullanılamıyor sanırım dogru mu

• Vodafone da cagri basladiginda ilk 2-3 sn ses kesiliyor. Volteyi kapatirsam sorun olmuyor. 4g de hiz da iyi vodafone icin. 20mbps altina dusmuyor normalde 40-60mbps. Volteyi kapattigimda da 3g ye dustugu icin bazen gorusme esnasinda foto vs gondermiyor. 3g muthis yavas

• 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.