Şimdi Ara

VOLTRAN VOLTRAN VOLTRAN (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
62
Cevap
0
Favori
4.110
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: terranigma

80'li yıllarda her pazar sabahı saat 10'u iple çeken herkese merhaba...
    ne günlerdi ama...Voltran'dan sonra verilen pazar sinemalarını da merakla beklerdim. çocuklar için çok güzel filmler olurdu o saatlerde.
    ama ardından verdikleri klasik müzik programında da televizyonu kapatırdık. programın ismi pazar konseri miydi neydi..
    özel kanallar çıktıktan sonra televizyona neden "aptal kutu" dediklerini daha sonra anladım.TRT bambaşka...
    bizler o kuşakta yetiştiğimiz için daha şanslıyız diye düşünüyorum.

pazar konserinde rahmetli Hikmet Şimşek sunardı.çıkar çıkmaz kapatırdık biz de

• Vay be eskiden ben de voltran manyağıydım (yaş tam 24)köydeki odamızda annamler dışarda çalışırken tandırdamından (mutfak) evriağacı (yufkka ekmek yaparken ekmeği sacın üzerinde ters çevirmeye yarayan alet)alırdım.Tam kılıç gibiydi.Voltrancılık oynardım onnan.Önüme gelenle baya bi uraşır sonada ortadan ikiye yarardım.Hep de öle biterdi.O sıra süpermenciliği de çok oynardım.Sofra bezini sırtıma pelerin niyetine örter o somyadan bu somya ya uçardım.Tek çocuk olarak büyümüzseniz tek başınızza da zevkli oyunlar oynayabilirsiniz.Anlatırken duygulandım yaa..
  • quote:

Orjinalden alıntı: magical_kiss

Ya abi hatırlıyomusunuz aslan larınhikayesini.
    sarı aslan: toprak mağrada saklanırdı.
    kırmızı aslan: ateş volkanda saklanırdı.
    mavi aslan:su denizde saklanırdı
    yeşil aslan:tam hatırlamıyom ama galiba ormanda saklanırdı
    siyah aslan:hatırlayamıyorum.
    ışın lılıcını oluşturuyorummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm. voltran voltran voltran...

Siyah Aslan da karargahın önünde heykel gibi dururdu.
  • Forumda VOLTRAN VOLTRAN VOLTRAN yazısını görünce Voltran sitesine gidince
  • saol be mewluth onu unuttmuştum sen hatırlattın. çok sağol.
  • quote:

Orjinalden alıntı: elmayra

taştan bi dev vardı ya çatlıycam şimdi adını unuttum.

o devin adı dandy di bende unutmuştumda 2 ay önce burada açılan bir topikte çıktı ortaya
  • Vay anasını sayın seyirciler ne günlerdi yahu...

Ama ben thundercats'leri daha çok severdim...

tandır
    tandır
    tandırketsleeeerr hoooooooovvv

• BEN LAZERYON'CUYUM
  • voltronu oluşturmakla ilgili iğrenç yeni ergen esprileri yapılırdı. ben kafası olucam mehmet sende .... gibi

VOLTRAN VOLTRAN VOLTRAN

VOLTRAN VOLTRAN VOLTRAN

VOLTRAN VOLTRAN VOLTRAN

VOLTRAN VOLTRAN VOLTRAN

VOLTRAN VOLTRAN VOLTRAN

VOLTRAN VOLTRAN VOLTRAN

VOLTRAN VOLTRAN VOLTRAN

VOLTRAN VOLTRAN VOLTRAN

• Biri voltron mu dedi, demek hala unutulmamış, hey yavrum hey
  • Peki VEHICLE VOLTRON'ı hatırlar mısınız? Namı diğer arabalı voltron. 15 araçtan oluşan dünyalıların yaptığı "alternatif voltron". Ben onu daha çok beğenirdiim çünkü, iyilerin ve kötülerin bıçakla kesilmiş gibi ayrılmadığı, sürekli olarak savaşı sorgulayan bir senaryosu vardı.
     VOLTRAN VOLTRAN VOLTRAN
     VOLTRAN VOLTRAN VOLTRAN

VOLTRAN VOLTRAN VOLTRAN

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kaotika -- 25 Temmuz 2005, 20:55:43 >

• way beee...
  • niye hortlattınız be baba....
  • ben küçükken 3 boyutlusunu yapardım aynı zar misali kartona çizer keser ve zar misali ( dikdörtgemler prizması ) şeklinde katlardım kafa ve kollarıda aynı tarzda yapardım o ara japonlarda bu robotlar acayip moda idi ama bence aralarında en karizmatik voltron idi
  • Arkadaşlar ne diyeyim şu günlerde ki gençliğe hadi voltronu oluşturalım yada ben kollarını oluşturuyorum dediğin zaman aval aval bakıyorlar. Şimdiki nesil artık pokemon cu olmuş. Ama VOLTRON ruhu hiç bir zaman ölmez.
    VOLTRON VOLTRON VOLTRON.....
  • quote:

Orjinalden alıntı: suvari45

Arkadaşlar ne diyeyim şu günlerde ki gençliğe hadi voltronu oluşturalım yada ben kollarını oluşturuyorum dediğin zaman aval aval bakıyorlar. Şimdiki nesil artık pokemon cu olmuş. Ama VOLTRON ruhu hiç bir zaman ölmez.
    VOLTRON VOLTRON VOLTRON.....

tamda bunu yazmak için girmiştim...
    orta okula giden kuzenime "voltranı oluşturalım" o zaman dediğmde aval aval bakmıştı yüzüme
  • ne günlerdi be o zaman hayat daha güzeldi
  • ama gelmeleri manyaktı ya onların heyy gidi günler ondan sonra bi de transformens benim favorimdi manyak bişeydi ya
  • hehe. yaw şu intro müziğinin bir gün beni alıp biyerlere götürüceğini söyleseniz gülerdim. ama şimdi
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.