Hangi markaların mp3 playerlarında volume limit war hangilerinde yok bu başlık altında toplayabilirmiyiz..
vede hangileri kırılabiliyor onlarıda eklersek çok iyi olacak..
forumda her modelin başlığına bakınca görülüyor ama genelde o modeli alan yada almak isteyenler arama yapıyor..
yeni alacaklar için böyle bir başlık faydalı olur diye düşünüyorum..
ben başlayayım:
Sony NW-E00X (ağzım yandı bir kere yeni player almak istiyorum başlık benim için önemli :) )
1-2 gb küçük boyutlu playerlar tercihimdir :)
teşekkürler..
Sony'nin NW A-1000/3000 serisi dışında ki bütün modelleri, discmanleri, Keza philips'in de bütün mp3 çalar model gamı hepsi limitli, limit yetmiyormuş gibi ses kalitesi de düşük. Benim bildiklerim bunlar. Diğer firmalar da varsa bile bir şekilde Amerikan versiyon yazılımı yüklenerek halledilebiliyor.
Eski nesil ıPod'lar da da vardı, hala var mı açıkçası tam bir bilgim yok. Onun da çözümü PodVolumebooster diye bir yazılım vardı. En son Pod'larla çalışır mı bilmem
ipodlarda yazılım güncellemesiyle geliyo bu özellik
Yararlı Konu budur işte
Sony e00x modellerinin hepsinde wolume limiter var. Nw serilerinde ise volume limiter kırılıyor. Diğer Sony ürünlerinde kırılma diye bir olay yok. e00x lerin servis ayarlarına girilebiliyoruz fakat nereden kırıldığını henüz çözemedik. Büyük ihtimalle bu da kırılıyordur. Her neyse, çile çekmek istemiyorsanız Sony'den uzak durun derim ben. Alet yüzünden değil, yanlış anlaşılmasın, Connect Player denen bir programa sahip olduğu için.
iPod 5G,5.5G,Nano,Nano 2G ve shuffle'larda ayarlamalı volume limiter var...
Ben eski ipodların avrupada satılanlarında var diye hatırlıyorum ama şimdi yok sanırım.
mpio larda firmware update ile kırılıyor bunun haricinde creativelerde varmı pek emin değilim sonylerde a1000/3000 haricindekilerin sesleri kısık ancak bu uygulamalar ne zaman başladı ben onu öğrenmek istiyorum yani bu ses kısıklığı ne zamandan beri var arkadaşlar bunu bilen varsa yazsın.
bu kadar mı arkadaşlar..
walla bu kadar az ise limitli playerlar ben iyi denk getirmişim :)
beyler i-river t10da varmıdır bu ses limiti sesi nasıldır bu bahsetteiğim aletin?
quote:
Orjinalden alıntı: anilozler
beyler i-river t10da varmıdır bu ses limiti sesi nasıldır bu bahsetteiğim aletin?
ses limiti avrupa versiyonlarında vardır oda çoğu aletin limitsizinden yüksektir,onuda amerikan versiyonu yükleyerek yükseltebiliyorsun,ses kalitesi mükemmel.
quote:
Orjinalden alıntı: uskan ses limiti avrupa versiyonlarında vardır oda çoğu aletin limitsizinden yüksektir,onuda amerikan versiyonu yükleyerek yükseltebiliyorsun,ses kalitesi mükemmel.
Eyvallah hocam sağol...
creative zen micro aldım anladıgım kadarıyla ses limiti bu üründe mevcut değil bilgilerinize sunmak isterim
philips hdd serisi (türkiyede satılanlar) de AB uyum yasaları gereği yazılımsal limitli geliyor amerikada satılanlarda böyle bi sorun olmadığını duydum
quote:
Orjinalden alıntı: shady_tr
iPod 5G,5.5G,Nano,Nano 2G ve shuffle'larda ayarlamalı volume limiter var...
bndede ipod nano var peki nasıl kırıcaz bu limiti bunu bilen var mı?
Türkiye'de satılan garantili Sandiks Sansa'larda da ses limiti var ama uptade yaparak düzeltilebiliyor.
arkadaslar yenı nesıl ipod nanom var..ve ses lımıtını kırmak istiyorum nasıl yapabılırım..yapan bırı varsa lutfen yazsın....
ben yeni ses giderici teknolojiye sahip sony nw-s703f ten aldım.ses limiti varmıdır bilmiyorum ama yok gibi geliyo bana.çünkü sesi bir önceki walkmanim olan nw-e505 ten kat kat daha yüksek çıkıyo.mükemmel bir sesi var aletin.anlatılacak gibi değil.1 gb hafıza ve fm radyolu bu arada.