Şimdi Ara

Volvo araç bekleyenler paylaşım bölümü (18. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.093
Cevap
24
Favori
58.814
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Lastiklerle beraber mi 12 bin tl. Çünkü gelen lastikler de 18 imch oluyor. Orjinal jant sanırım değil mi?

Harika gozukuyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • qwertasadad kullanıcısına yanıt
    Öncelikle hayırlı uğurlu olsun. İyi günlerde kullanın inşallah..Cam filmi kaç numara ön ve arka. Ayrıca seramik kaplama yaptınız mı ve bayide mi yaptınız

• alin49 A kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim. Açık orta ve koyu ton varmış. Orta ton kullanıldı. Sadece on camda renksiz ama uv filtresi olam yine ısı geçirgenliğini azaltan film uygulandı . Seramik kaplama da yapıldı . Bayide yaptirdim

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • server_ S kullanıcısına yanıt
    Lastiklerle beraber toplam fiyat ve orjimal jantlar

• Dün akşam üzeri Vergi dairesinden hastaneye rapor doğrulatmak için faks çekmişler. (Bu faks uygulaması da sanırım biraz zorlamayla oluyor, takipçi çocuk halletti) Bu sabah kargalar kahvaltı yapmadan hastanede açtım gözümü. Biraz güleryüz ve diplomasiyle hiç tanımadığım görevlilerin yardımıyla faksı buldum. Dijital arşivden bakıp yazıya cevap yazacak arkadaşı da bulup (bu gün cuma, haftasonuna kalmasın nidalarıyla) yazıyı yazdırdım. Bizim takipçi vergi dairesinin faksını vermişti, oraya fakslattım. Normal prosedüre göre postayla orijinal yazının gitmesi gerekiyormuş. Bugün işlemi başlatıp işi bitiririz derken şu anda vergi dairesinde müdürde onay bekliyor. Kuş taşa değer de erken onaylarsa belki de rekor sürede bugün alırım plakayı derken bayiyi aradım ki daha yazılım mazılım atılacakmış (kaç saat sürüyorsa artık), bugüne yetişmeyebilirmiş. Yahu dedim ben kıçımı yırttım bu işler için siz bir haftada arabayı hazırlayamadınız mı? Neyse sonra bir gevşeme geldi üstüme, çok da kasmayayım pazartesiye kalsın bari dedim bıraktım :)) Yine de iyi bir süre olacak...
    Üretim ve gemi faslı elde olmayan nedenlerle çok fazla gecikti, evet, yapacak bir şey yok, ama gümrük işlemleri ve İzmit'den İzmir'e ulaşım (ki sadece bir harf fark var arada) tam 15 gün; faturanın yazılması tam 3 gün sürdü. Arabaya yazılım atılıp hazır hale getirilmesini hala bekliyoruz.(Hiç bir ekstra boya, cila, jant şu bu istemememe rağmen). Ben 10 gün sürer dedikleri hastane onayını bir günde çıkarttım. Volvo'da işe başlasam da herkesi kurtarsam mı diye düşünüyorum şu an :)))

• rakibalikroka kullanıcısına yanıt
    Hahaaaa çok güldüm halimize aynı yaw....ben unutmuş numarası yapıyorum su an denizdeyim unuttum Volvo araç bekleyenler paylaşım bölümü

Maalesef klasik bürokrasi
    Aslinda cok kisa surmesi gereken işlemler
    İnsallah tez zamanda kavusursunuz
    Dun biraz kullanma imkanim oldu. Eski arabama gore buyuk geldi (bmw320 f30) onun icin biraz dikkatli kullandim sonrasinda alistim
    Depoyu 337 tl ye doldurdum. Tam ölçü olmamakla beraber fikir vermesi acisindan soylemek gerekirse yaklasik 60 km gittim 7,7 lt 100km ortalama yakit gosteriyordu.
    Onumuzdeki hafta uzun yola gidecegim daha saglikli bilgi verebilirim.
    Tez zamanda kavuşmanızı dilegiyle

Ben daha önce Nissan Qashqai kullandığım için bir sıkıntı yaşayacağimi zanletmiyorum ama dikkatli kullanmak gerekir sen araca araç sana alışacak tanıyacaksınız birbirinizi..🙏

Eski 18 inch jant ve lastikleri ne yaptiniz? Satabildiniz mi?

Bence volvoda genel teknik direktor falan olun butun bayilerde butun isleri uretim nakliye burokrasi yazilim..... hizlandirin

• server_ S kullanıcısına yanıt
    Simdilik duruyor

• Arka kapılara film uygulama ve deri bakımı bitmiş ilk fotoğraf lar geldi beklemeye devam 😄😄😄 Volvo araç bekleyenler paylaşım bölümü Volvo araç bekleyenler paylaşım bölümü

• alperen antalya kullanıcısına yanıt
    Hayirli olsun hocam sadece arka kapilari film iygulama,yapinca fiyat farkli mi oluyor. On kapilar yasak mi. Sadece on cam yasak. Keske hepsi kaplansa yamali gibi oluyor

• Yasin Hapak Y kullanıcısına yanıt
    Yok yasak yok ben öğle istedim orijinal gibi.fiyat tabi farklı

Cam filmi seramik kaplama paket olarak mi yaptiriyorsunuz kaca anlastiniz

Super görünüyor 🎉

• konya da bi firmanın liste fiyatlarını aldım fiyat merak edenlere....

Volvo araç bekleyenler paylaşım bölümü

Volvo araç bekleyenler paylaşım bölümü

• Yasin Hapak Y kullanıcısına yanıt
    Seramik kaplama yok arka cam sadece 500
    Deri bakımı tanış çıktık hediye yaptılar

• Arkadaşlar bir dünya rekoru kırarak ÖTV muafiyetli araç plakasını 1 günde çıkarttım. Saat 5 te bayiye teslim etmemize rağmen teslimat yarına kaldı, buna da şükür. Yarın inşallah kırmızı koltuklarımın fotoğrafları da atarım. Aynı durumdaki arkadaşlara önerim, kesinlikle vergi dairesinden faks çekilmesi için ısrar edin ve hastaneye gidip faksın başında bekleyin, orada bütün şirinliğinizi takınıp yazıyı yazdırın ve tekrar vergi dairesine fakslatın. Zaten sonrası çok kolay, noterde imzayı atıp plakayı yazdırıyorsunuz. Bu sürece yeni başlayacaklara kolay gelsin...
    Cok mantıklı, umarım biz de iyi memurlara denk geliriz.

Yani vergi dairesine rica ediyoruz rapor kontrolünü faks ile isteyin diye, hastaneye gidip raporu fakslatiyoruz. Dogru anlamis miyim?

• 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.