Şimdi Ara

Volvo araç bekleyenler paylaşım bölümü (25. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.093
Cevap
24
Favori
58.831
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • https://www.facebook.com/groups/732206680645259/?ref=share
    Facebookda grubumuz var, bekliyoruz sizleri..
    Volvo Xc40 Türkiye

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zarabot -- 18 Temmuz 2020; 17:6:53 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar bana temmuz sonu, ağustos başı dendi teslimat için ama st aracın henüz urerilmedigi bilgisini verdi.
    Baya bi moralim bozuldu, aynı tarihler için teslim sözü verilen arkadaşlara st leri araçların gemide olduğu bilgisini vermişler.

Sanki araç hiç uretilmeyecek gibi hissediyorum. Araç henüz uretilmedi diye st tarafından bilgilendirilen var mi? Yoksa bende mi bir sorun var?

• quote:

Orijinalden alıntı: server_

Arkadaşlar bana temmuz sonu, ağustos başı dendi teslimat için ama st aracın henüz urerilmedigi bilgisini verdi.
    Baya bi moralim bozuldu, aynı tarihler için teslim sözü verilen arkadaşlara st leri araçların gemide olduğu bilgisini vermişler.

Sanki araç hiç uretilmeyecek gibi hissediyorum. Araç henüz uretilmedi diye st tarafından bilgilendirilen var mi? Yoksa bende mi bir sorun var?
    Sebep söylüyorlar mı

• zarabot Z kullanıcısına yanıt
    Sebep söylenmedi. Sadece henüz uretilmedi dendi. Bir çok arkadaş üretildi veya gemideymis aracim diye paylaşınca kafam karıştı.

• alperen antalya kullanıcısına yanıt
    Üst kısmı siyah kaplatacağım. Siyah jant. Aslında şu görsele yaklaştıracağım.
    Volvo araç bekleyenler paylaşım bölümü

• Arkadaşlar merhabalar mayista kapora vermistim temmuz sonu agustos basi teslim demişlerdi st yle gorusmemde gemide bilgisini aldim ağustos 17 - 22 planlanan teslim tarihi dediler bilginize

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • mehmetnil.16 M kullanıcısına yanıt
    Ben de aynı tarihlerde sipariş verdim bayram sonrası ilk hafta teslim olacağı söylendi

• Yakın zamanda mı söylendi bu size

• zarabot Z kullanıcısına yanıt
    Evet az once liste seklinde paylaşıldı

• mehmetnil.16 M kullanıcısına yanıt
    Liste olarak belirttiğiniz isim listesi mi? Bende Mayıs ayında sipariş ve kapora verdim. Henüz bir dönüş olmadı st’den

• İllere göre farklılık olabilir. Sizin İstanbul mu hocam? @Mehmetnil.16 Bey'in bayi neresi acaba?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi isdemircan57 -- 20 Temmuz 2020; 20:58:12 >
  • Ben istanbuldan mayıs sonu kapora yatırmıştım temmuz sonu ağustos başı denmişti. Bana da henüz net bişey söylenmedi arabamı satıcam tatil planı yapıcam hiçbir şey belli değil. Çok can sıkıcı bi hal aldı bu durum

• Arkadaşlar merhaba. Ocak sonu sipariş vermiştim ÖTV muafiyetli.. Aracımı aldım beyaz içi Kehribar. Aslında içi siyah istemiştim ama yanlışlık olmuş ve Kehribar gelmiş dendi. Önce rahatsız oldum üzüldüm ama sonra gidip görünce iyi ki de yanlışlık olmuş dedim çok tatlı çok güzel bir renk. Aracı çok ferah gösteriyor. Sabri beye ayrıca teşekkürler özellikle ilgilendiği için. Aracı 1800 km uzun yol yaptım. İzlenimlerimi paylaşmak istiyorum.. öncelikle araç çok şık dinamik modern ve ferah.. kesinlikle küçük değil çok geniş. Sürüşü çok rahat. Çok konforlu. Tiguan 3008 lerle kıyaslanmayacak derecede iyi yani. Jantlar Benim 18 inç. Küçük diyenler vardı kesinlikle değil bence gayet yeterli aracın güzelliğinden eksiltmiyor. Farlar efsane. Ne kadar anlatsam boş görmeniz lazım. Gece sürüşü bu kadar mı zevkli hale getirilir. Ses sistemi high performans. Bence gayet yeterli herşeyin daha iyisi elbette var ama kaliteli algısını daha da yükselttiğini söyleyebilirim. . Yakıt tüketimi Ecodunda ve genelde 110-160 arası performanslı sürdük ve 7,6/100km.. bence çok ama çok iyi. Şehir içi felaket içiyor ama😀 sigorta 550 kasko HDI kasko ve 2660 TL. Rapor vergi dairesi işlemlerini ve plaka tescil işlemlerinin tümünü 2 günde hallettim. Vergi dairesinden hastahaneye fax çektirdim ben o anda hastanede hazırdim rapor birimi ve başhekim beyle onceden görüşmüştüm ve bilgi vermiştim. Kesinlikle hastahanede birinin olması ve evrakları takip etmesi sıkıştırması lazım. Vergi dairesinde de Volvo nun aracı dediği kişi bekledi. Yazıyı yanlış gönderdiler orda tekrar düzeltirdi vs vs.. Emeğine karşılık biseyler de verince daha motive oluyurlar. Yani üstünde durun takip edin sıkıştırın. Yoksa uzar da uzar. İç aydınlatma bence çok basit. Yok gibi bişey ben beğenmedim. Aklıma şimdilik bunlar geldi paylaşmak istedim umarım bekleyen arkadaşların biraz da olsa streslerini almışimdir. Nasıl bir his bilirim 5 ay bekledim 😀

• burakg77 B kullanıcısına yanıt
    Hocam canını sıkma bu araba için 1 yıl beklemeye değer. Ben de uzun süre bekledim ama kesinlikle çok ince detaylarıyla müthiş bir araba. İnşallah Teslim alınca bana hak vereceksiniz

• Ocak kapora verip aracini alamayan bir ben kaldım sanirim..az kaldi benimde... 🤣

• quote:

Orijinalden alıntı: burakg77

Ben istanbuldan mayıs sonu kapora yatırmıştım temmuz sonu ağustos başı denmişti. Bana da henüz net bişey söylenmedi arabamı satıcam tatil planı yapıcam hiçbir şey belli değil. Çok can sıkıcı bi hal aldı bu durum
    Bence arabanızı bir an önce satın, şurda en uzak 15-20 gün kalmış

• isdemircan57 İ kullanıcısına yanıt
    Evet istanbul

• serbestkursum S kullanıcısına yanıt
    Ismim sipariş numaram aracin gemide oldugu bilgisi ve planlanan teslimat tarihi yazili olan bir belge paylasildi

• isdemircan57 İ kullanıcısına yanıt
    Erzurum hocam

• aracı gelmeyen arkadaşlar satış temsilcisi araç geliyor geldi vs diyip fatura kestirdi mi ? yani tüm ödemeleriniz yapıldı mı? bunun üzerine mi bekliyorsunuz yoksa daha hiç kapora dışında ödeme yapmadınız mı??
  • 
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.