Şimdi Ara

volvo nun eksikleri nelerdir? (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
74
Cevap
0
Favori
2.776
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Jetta ne donanım ne kalite olarak kıyaslanamaz.
    Hele hele Jetta S40tan daha az yakıt tüketiyor diyen bu işten anlamıyor derim.
    İki araç arasında bariz kalite ve karizma farkı var.Komik şeyler bunlar hakikaten
  • Volvo markasının rezil olması ile ilgili Volvo sahibi olmayan çoğu kişi ammada tedirginmiş bu forumda.

Volvo S40 gibi bir araç nasıl Volvo'yu rezil eder anlayamıyorum.

Jetta ile S40'ı yan yana koyun.Birisi 2011 yılında çıkmış diğeri 2005.

İşçilik,malzeme kalitesi,lüks,donanım.Bunların hepsi S40 lehine ağır basan unsurlar.

Makul bir dil ile Jetta'yı daha çok beğendini ve S40'ın kendince neden zayıf olduğunu anlatmak yerine hayatında resimler dışında Volvo görmemiş kişiler bu forumda konu Volvo ise haksız ithamlarda bulunarak yerin dibine sokmayı kendilerine görev edinmişler.

Kendiniz çalıp kendiniz kendiniz oynuyorsunuz farkında değilsiniz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tolbert -- 17 Ağustos 2011; 19:26:36 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: tolbert

Volvo markasının rezil olması ile ilgili Volvo sahibi olmayan çoğu kişi ammada tedirginmiş bu forumda.

İşçilik,malzeme kalitesi,lüks,donanım.Bunların hepsi S40 lehine ağır basan unsurlar.

Makul bir dil ile Jetta'yı daha çok beğendini ve S40'ın kendince neden zayıf olduğunu anlatmak yerine hayatında resimler dışında Volvo görmemiş kişiler bu forumda konu Volvo ise haksız ithamlarda bulunarak yerin dibine sokmayı kendilerine görev edinmişler.

Cok guzel ozetlemissiniz bunun üstüne söylenecek yada eklenecek hicbirsey bulamıyorum.

• şimdi eksiklikler deyince ..

ara sıra kafama takılıyor bendeki araçta neden hill holder yok diye ( 2010 c30 1.6d drive r-design)
  • quote:

Volvo markasının rezil olması ile ilgili Volvo sahibi olmayan çoğu kişi ammada tedirginmiş bu forumda.

Takıntı sorunuzmu var anlamadım volvo s40 baz donanim heryerde yaziyor motor kurtarmiyor ve çok yakıyor devir hava basma değil ekonomi devri , vergilerden dolayı az yakan artık iyi otomobildir ben s40 üzerine bir şey demiyorum zaten ama 60 bin verip aracın yakıt performans olarak sınıfta kaldığı aşikar, kimse malına kötü demez ama buda size hakaret hakkini doğurmaz, zaten iyinolsa volvo satışını durdurmazdı gerçi burda volvodan daha iyi bilen bilgeler var

• S40 kullanmıyorum.savunmak gibi bir takıntım yok dolayısıyla.siz bu motorun çekmediğini sagdan soldan okuyacağınıza burada bizzat kullanicalarindan öğrenseniz daha iyi olur.Kullandığı motorun 1.6 dizel olduğunun farkında olan hiçbir s40 "kullanıcısından" söylediğiniz seyleri duymadım.Ayrıca 1.6d motor yetmiyorsa s40 larda 2.0d 177 hp secenegide var.kimse kimseye zorla 1.6 motor satmıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tolbert -- 17 Ağustos 2011; 22:59:42 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mustafam33

quote:

Takıntı sorunuzmu var anlamadım volvo s40 baz donanim heryerde yaziyor motor kurtarmiyor ve çok yakıyor devir hava basma değil ekonomi devri , vergilerden dolayı az yakan artık iyi otomobildir ben s40 üzerine bir şey demiyorum zaten ama 60 bin verip aracın yakıt performans olarak sınıfta kaldığı aşikar, kimse malına kötü demez ama buda size hakaret hakkini doğurmaz, zaten iyinolsa volvo satışını durdurmazdı gerçi burda volvodan daha iyi bilen bilgeler var

Ya bu aracın kaç litre yakması gerekiyor tasarruflu olabilmesi için?Siz bu aracı nerede kullandınızda bu kadar kesin tutumlara sahipsiniz?Fazla yakıyorsa almazsınız olur biter.Araç hakkında en ufak bir bilginiz olmamasına rağmen kaç gündür ileri geri konuşuyorsunuz amacınız ne anlayamadım.Elle tutulur şeyler söyleseniz sizinle fikirlerinizi tartışacağım ama yazdıklarınız ergen çoçukların caddede görüp yazıdığını şeyleri anımsatıyor.Üretimden kalkma olayına takılmışsınız bu volvonun kararıdır o segmentte S40 değinde C40 diye adını değiştirir yine üretir buna ne diye bu kadar takıldınız anlamıyorum.S40 hali hazırdaki satış rakamlarına bakın yada sorun sonra populerliğini tartışın aracın.

• Volvo'ların 2. elinin nispeten olmamasına şaşırmamak lazım.

Volvo kullancısından çok izleyicisi yorum yaptığı için millet 2.el araba alırken internette bir araştırma yapsa Volvo'nun kuş serisinden farkı olmadığını düşünür.
  • Forumun sahipleri emir buyurmuş yazmayın diye , size ne arkadaşım forum tartışma alanı beğenmediğim özelliklerini yazdım sorununuz nedir anlamadım oksijensiz bölgedemi yaşıyorsunuz ben sevmedim sizene siz sevmişsiniz banane
  • O zaman sadece caddede otobanda gördüğün araç hakkında boş boş yazıp konuyu kirletmeyeceksin.Kimse eleştriyorsun diye sana birşey söylemedi kendi çapında ordan atıyorun burdan tutuyorsun.Senin sevip sevmemende inan bizi çok ilgilendirmiyor.Ama araç alacak insanların kafasını bulandırma bizim sıkıntımız bu.
  • quote:

Forumun sahipleri emir buyurmuş yazmayın diye , size ne arkadaşım forum tartışma alanı beğenmediğim özelliklerini yazdım sorununuz nedir anlamadım oksijensiz bölgedemi yaşıyorsunuz ben sevmedim sizene siz sevmişsiniz banane

İncelediğin araba hakkında yorum yap o zaman.

Anlaşılan C4 kullancısısın.Ben Fransız arabalarından hiç hazzetmem.Ama gelipte Citroen forumunun ortasına dalıp herhangi bir C4 çin şurası dandik burası dandik demeyi kendime hak görmüyorsam(çünkü aracı incelemedim!!!) başkalarındanda aynı hassasiyeti beklerim.

Git incele.Sonra gel tarafsızca yorum yapabiliyosan en acımasız eleştirinede saygı göstermesini Volvo sahipleri gayet iyi bilirler

Araba almak için bu foruma günde kaç yüz kişi bakıyor.Başkalarını yanlış yönlendirmeye kimsenin hakkı yok.Biraz saygı

• BENCE VOLVONUN TEK EKSİKLİĞİ YOL BİLGİSAYARI YETERSİZ
  • quote:

Orijinalden alıntı: dentist69

BENCE VOLVONUN TEK EKSİKLİĞİ YOL BİLGİSAYARI YETERSİZ

S80'niniz için haklısınız.Sanırım sizinkiler Volvo Sensus(bu 5" veya 7" lik ekranlar) olmayan S80'lerden.Volvo Sensus ile birlikte ayarlar yol bilgisayarından değil bu ana ekrandan kolayca yapılabiliyor.

Yol bilgisayarının kurcalanacak bir şeyi olmamasının sebebini Volvo mühendisleri güvenlikten dolayı sürücünün kadrana değil yola odaklanması için basit,karmaşıklıktan uzak ve tek bakışta gerekli bilgilerin okunabileceği şekilde dizayn edildiği şeklinde açıklamasını youtube'daki Volvo videolarında görmüştüm.
  • quote:

quote:

Forumun sahipleri emir buyurmuş yazmayın diye , size ne arkadaşım forum tartışma alanı beğenmediğim özelliklerini yazdım sorununuz nedir anlamadım oksijensiz bölgedemi yaşıyorsunuz ben sevmedim sizene siz sevmişsiniz banane

İncelediğin araba hakkında yorum yap o zaman.

Anlaşılan C4 kullancısısın.Ben Fransız arabalarından hiç hazzetmem.Ama gelipte Citroen forumunun ortasına dalıp herhangi bir C4 çin şurası dandik burası dandik demeyi kendime hak görmüyorsam(çünkü aracı incelemedim!!!) başkalarındanda aynı hassasiyeti beklerim.

Git incele.Sonra gel tarafsızca yorum yapabiliyosan en acımasız eleştirinede saygı göstermesini Volvo sahipleri gayet iyi bilirler

Araba almak için bu foruma günde kaç yüz kişi bakıyor.Başkalarını yanlış yönlendirmeye kimsenin hakkı yok.Biraz saygı

c4 evet araştırman için teşekür ederim, c4 filan umrumda değil bildiğin bir dandik tarafı varsa yaz mutluluk duyarım, c4 alma nedenim yakıt,

volvo babam için alıcaktık ama para-konfor-yakıt ilişkisinde BANA GÖRE (okuma yazması olanlar için) eksi not aldı sanki aynı evde yaşıyormuşuz gibi incelemediğimi nereden biliyorsun? yüzlerce binlerce volvo kullanıcı hakkına konuşmak için vekaletinmi var ? varsa açıkla ! bir bilen senmisin bu arabayı ? bir senmi sahipsin ?

zaten bizim millet çoluk çocuğuna sahip çıktığından çok arabasına sahip çıkar
    sana yer uçağınla mutluluklar, dünyanın en süper , mükemmel arabasına laf ettiğim için dilim tutulur umarım.

son olarak konu başlığı volvoya tapanlar veya volvo kullanıcıları değil
    volvonun eksileri artıları nelerdir umarım okumuş öyle yorum yapmıştırsın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Besiktask34 -- 19 Ağustos 2011; 9:57:31 >

• Hala ezbere konuşuyorsun hala fazla yakıt diyorsun.
    Arkadaşım ikisindede AYNI MOTOR var diyoruz anlıyorsun değil mi.Konfor diyorsun S40 ile C4 kıyaslıyorsun komik oluyorsun.Sen fazla uzatma bence C4 forumunda git aracı suspansıyonundan ve plastıklerınden gelen sesleri tartış.
  • quote:

Orijinalden alıntı: imagoodman

Hala ezbere konuşuyorsun hala fazla yakıt diyorsun.
    Arkadaşım ikisindede AYNI MOTOR var diyoruz anlıyorsun değil mi.Konfor diyorsun S40 ile C4 kıyaslıyorsun komik oluyorsun.Sen fazla uzatma bence C4 forumunda git aracı suspansıyonundan ve plastıklerınden gelen sesleri tartış.

hani öyle bir ses bende yok ama varsada kahrolsun c4 çok umrumda değil, uzatırsam nolur? adres verip erkeksen gel mi diyeceksin hele hele ulaşım bukadar pahalıyken , gerçekleri duyunca cevap veremeyenler genelde böyle yapar ama sende o gruptanmısın göreceğiz, eğer ben c4 ile tek satır volvo kıyasladıysam varsa böyle bir yazı ben gerizekalı olduğumu kabul ediyorum , c4 de yazan sensin, yok eğer yazmamışşam en azından özür dilemeyi biliyordursun diye bir ümidim var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Besiktask34 -- 19 Ağustos 2011; 11:18:56 >
  • quote:

quote:

hani öyle bir ses bende yok ama varsada kahrolsun c4 çok umrumda değil, uzatırsam nolur? adres isteyip beni ziyarete mi geleceksiniz, gerçekleri duyunca cevasp veremeyenler genelde böyle yapar ama sende o gruptanmısın göreceğiz, eğer ben c4 ile tek satır volvo kıyasladıysam varsa böyle bir yazı ben gerizekalı olduğumu kabul ediyorum , c4 de yazan sensin, yok eğer yazmamışşam en azından özür dilemeyi biliyordursun diye bir ümidim var

Çocukmusun sen.
    Kimsin ki adres isteyeceğim seni ziyaret edeceğim eşkiyamıyım ben!

Çoçukluğunda bi Volvo sahibi seni arabasına alıp böyle mi yaptı sana yoksa bundan mı korkun var?

Kendi kendine yazıyorsun yazıklarının biride elle tutulur değil tartışmayı bilmiyorsun beceremiyorsun.Sinirle okuyorsun sinirle yazıyorsun okuduğunuda bilmiyorsun sen yazmışsın diye birşey söylemişmiyim ben bak bi bakalım.

Sen duymazsın bilen bilir senin arabandan gelen yada gelecek sesleri.
    Tartışacaksan elle tutulur şeylerle gel tartış senin iki gömlek üstün bi araca REZİL diyerek değil.

• quote:

quote:

quote:

hani öyle bir ses bende yok ama varsada kahrolsun c4 çok umrumda değil, uzatırsam nolur? adres isteyip beni ziyarete mi geleceksiniz, gerçekleri duyunca cevasp veremeyenler genelde böyle yapar ama sende o gruptanmısın göreceğiz, eğer ben c4 ile tek satır volvo kıyasladıysam varsa böyle bir yazı ben gerizekalı olduğumu kabul ediyorum , c4 de yazan sensin, yok eğer yazmamışşam en azından özür dilemeyi biliyordursun diye bir ümidim var

Çocukmusun sen.

Çoçukluğunda bi Volvo sahibi seni arabasına alıp böyle mi yaptı sana yoksa bundan mı korkun var?

Kendi kendine yazıyorsun yazıklarının biride elle tutulur değil tartışmayı bilmiyorsun beceremiyorsun.Sinirle okuyorsun sinirle yazıyorsun okuduğunuda bilmiyorsun sen yazmışsın diye birşey söylemişmiyim ben bak bi bakalım.

Tartışacaksan elle tutulur şeylerle gel tartış senin iki gömlek üstün bi araca REZİL diyerek değil.

kendin çalıp oynuyorsun hala ben c4 volvo karşılaştırması yapmış mıyım ? hayır ! sen bunu yazdın hem sorup hem cevap veriyorsun, araba içine alma korkusuna gelince fantezileri +18 gruplarda paylaş burda coğunluk erkek kullanıcı sana iş çıkmaz işine git bence volvo s40 gibi olma cevap yazıp durma bende seni daha fazla yerin dibine sokmaktan vazgeçeyim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Besiktask34 -- 19 Ağustos 2011; 11:39:22 >

• ISRARLA YAZIYORUM KONU BAŞLIĞINI BİR OKU VOLVOYA TAPANLAR GURUBU DEĞİL BİR OKU NOLURSUN
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Çocukmusun sen.

kendin çalıp oynuyorsun hala ben c4 volvo karşılaştırması yapmış mıyım ? hayır ! sen bunu yazdın hem sorup hem cevap veriyorsun, araba içine alma korkusuna gelince fantezileri +18 gruplarda paylaş burda coğunluk erkek kullanıcı sana iş çıkmaz işine git bence volvo s40 gibi olma cevap yazıp durma bende seni daha fazla yerin dibine sokmaktan vazgeçeyim

Çocuk;

senin zeka seviyen çıktı ortaya.

Ben senin engin otomotiv bilginle baş edemem ağız dalaşı yapamam senin seviyen ortada sana kolay gelsin

Forumu bu tür şeylerle kirlettiğim için forum arkadaşlarımdan özür dilerim.

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.