bende siparişimi verdim focus bekliyorum ancak para sorun değilse kesinlikle volvo alırdım. Volvo
quote:
Orijinalden alıntı: egekaan
bende siparişimi verdim focus bekliyorum ancak para sorun değilse kesinlikle volvo alırdım. Volvo
Volvo tabiki 2. eli iyi değil diyenler var da hangi arabayı artık 2. elde değerinde satabiliyoruz?
quote:
Orijinalden alıntı: bravaman
Volvo tabiki 2. eli iyi değil diyenler var da hangi arabayı artık 2. elde değerinde satabiliyoruz?
Alıntıları Göster
quote:
Orjinalden alıntı: bravaman
Audi A3, BMW 1, BMW 3, Mercedes'in çoğu modeli, VW'ler vs... Premiumlar zorluk çıkarmaz fazla,tabi 2.0 golf zor satılır mesela 1.6 olcak ya da 5.0 bmw 5 de aynı şekilde..
quote:
Orijinalden alıntı: Janjan
quote:
Orjinalden alıntı: bravaman
Audi A3, BMW 1, BMW 3, Mercedes'in çoğu modeli, VW'ler vs... Premiumlar zorluk çıkarmaz fazla,tabi 2.0 golf zor satılır mesela 1.6 olcak ya da 5.0 bmw 5 de aynı şekilde..
Alıntıları Göster
kişisel fikirlerimiz gaza gelmene yetecek ve aracı alacaksan tabiki volvo dicez ama neye göre volvo dicez...Volvo prestij arabasıdır ve öle herkes volvoya binemez volvoyu taşıyamaz...müşterisi farklıdır...???
bir kere focus veya megane diyorsan Volvo ile hiç işin olmasın ...seni kafanı fiyatlar birbirine yakın hangisini alsam ..??
bence focus veya megane bak Volvo yu işin içine karıştırmaa...!!! Volvo farklıdır Farklı kalacaktır Mükayese kabul etmez...
quote:
Orijinalden alıntı: infinite
kişisel fikirlerimiz gaza gelmene yetecek ve aracı alacaksan tabiki volvo dicez ama neye göre volvo dicez...Volvo prestij arabasıdır ve öle herkes volvoya binemez volvoyu taşıyamaz...müşterisi farklıdır...???
bir kere focus veya megane diyorsan Volvo ile hiç işin olmasın ...seni kafanı fiyatlar birbirine yakın hangisini alsam ..??
bence focus veya megane bak Volvo yu işin içine karıştırmaa...!!! Volvo farklıdır Farklı kalacaktır Mükayese kabul etmez...
Alıntıları Göster
ANLADIK VOLVOYA HERKES BİNEMEZ AMA KARDEŞİM ADAMLAR BİR ADIM ATIP 1.6 DİZEL ÇIKARMIŞLAR, BİZDE BİR ADIM ATALIM... ''Kıroyum ama volvo parası çıkarabilirim''
quote:
Orijinalden alıntı: chona
ANLADIK VOLVOYA HERKES BİNEMEZ AMA KARDEŞİM ADAMLAR BİR ADIM ATIP 1.6 DİZEL ÇIKARMIŞLAR, BİZDE BİR ADIM ATALIM... ''Kıroyum ama volvo parası çıkarabilirim''
Alıntıları Göster
quote:
iyi de ben binmeyeyim o binmesin, farklı kalsın.. çok saçma.. parası yeten herkes istedigi arabayı alabilir (şüphesiz) isterse amele olsun..
quote:
Orijinalden alıntı: Namaste.
quote:
iyi de ben binmeyeyim o binmesin, farklı kalsın.. çok saçma.. parası yeten herkes istedigi arabayı alabilir (şüphesiz) isterse amele olsun..
Alıntıları Göster
Volvo S40 ın servis ve yedek parça ücretleri deneyimi olan var mı?
quote:
Orijinalden alıntı: PeTeR PaN
En kral Volvo
Alıntıları Göster
quote:
Orjinalden alıntı: koksalzengi
En kral Volvo
+1
quote:
Orijinalden alıntı: puyol
quote:
Orjinalden alıntı: koksalzengi
En kral Volvo
+1
Alıntıları Göster
Volvo tabiki çok kalite bir araç.
Bu arada yeni megane.ın teknik özellikleri hakkında bilgisi olan var mı? Hızlanma vs. gibi. Bilgilere ulaşabileceğimiz bir adres verebilecek arkadaşlara minnettar olacağız.
Lakin bu araçlar içinde en hesaplısı Megane. Bunun için zaten sınıfında en çok satan otomobil. Tabi focus.ta daha yüksek fiyatına rağmen birçok rakibini geride bırakıp 3. sırada.
quote:
Orijinalden alıntı: Yavuz
Volvo tabiki çok kalite bir araç.
Bu arada yeni megane.ın teknik özellikleri hakkında bilgisi olan var mı? Hızlanma vs. gibi. Bilgilere ulaşabileceğimiz bir adres verebilecek arkadaşlara minnettar olacağız.
Lakin bu araçlar içinde en hesaplısı Megane. Bunun için zaten sınıfında en çok satan otomobil. Tabi focus.ta daha yüksek fiyatına rağmen birçok rakibini geride bırakıp 3. sırada.
Alıntıları Göster
volvo yu focus ve megan ile kıyaslamak bence yanlış olur. ama madem sorulmuş kesnlikle volvo , megan ve focus kıyaslanırsa focus derim.
quote:
Orijinalden alıntı: yankov
volvo yu focus ve megan ile kıyaslamak bence yanlış olur. ama madem sorulmuş kesnlikle volvo , megan ve focus kıyaslanırsa focus derim.
Alıntıları Göster
S40'in on ve arka diz mesafesi kisa diyorlar. daha once 2003 model golf kullanmıstim, golfden daha mi kisa?
quote:
Orijinalden alıntı: ukrut
S40'in on ve arka diz mesafesi kisa diyorlar. daha once 2003 model golf kullanmıstim, golfden daha mi kisa?
Alıntıları Göster
Eğer prestij istersen Volvo'nun en düşük donanımı 1.6 motoru bile Focus'un en üst donanımından üstün görülecektir, fakat o önemli değil, kullanışlı olsun, işime yarasın yeter dersen Focus derim.. Çünkü Focus'un çok iyi donanımlı modellerini Volvo'nun boşunu alabileceğin fiyatlara alabilirsin.. Fakat paraya kıyarım dersen tabikide Volvo.. Premium Sound sistemi yeter, 12 hoparlör 75W, Bass kutusu, Dolby Pro Logic II ses çipiyle sinema kalitesinde akustik ses.. Amfileride çok güçlü olduğu için son sesi çok yüksek ve ses işlemcileri sayesinde bir cızırtı duyamazsınız, geçen gün adamın biri açmış son ses geldi binanın önüne park etmeye, modifiyeli ses sistemli fln bir araba geldi kapı baca açtı alem yapıyolar sandım, bir hışımla çıktım dışarı, birde baktım kapı baca kapalı akıllı uslu park eden bir S40 :)
quote:
Orijinalden alıntı: WaRToX
Eğer prestij istersen Volvo'nun en düşük donanımı 1.6 motoru bile Focus'un en üst donanımından üstün görülecektir, fakat o önemli değil, kullanışlı olsun, işime yarasın yeter dersen Focus derim.. Çünkü Focus'un çok iyi donanımlı modellerini Volvo'nun boşunu alabileceğin fiyatlara alabilirsin.. Fakat paraya kıyarım dersen tabikide Volvo.. Premium Sound sistemi yeter, 12 hoparlör 75W, Bass kutusu, Dolby Pro Logic II ses çipiyle sinema kalitesinde akustik ses.. Amfileride çok güçlü olduğu için son sesi çok yüksek ve ses işlemcileri sayesinde bir cızırtı duyamazsınız, geçen gün adamın biri açmış son ses geldi binanın önüne park etmeye, modifiyeli ses sistemli fln bir araba geldi kapı baca açtı alem yapıyolar sandım, bir hışımla çıktım dışarı, birde baktım kapı baca kapalı akıllı uslu park eden bir S40 :)
Alıntıları Göster
Focus veya Volvo S40 fiyat bakımından hangisi kesene uyarsa almanı tavsiye ederim.
quote:
Orijinalden alıntı: Unforgiven3
Focus veya Volvo S40 fiyat bakımından hangisi kesene uyarsa almanı tavsiye ederim.
Alıntıları Göster
Gecen senenin topici ya , adam arabayı almıs satmıstır , gec kaldınız ...
quote:
Orijinalden alıntı: donniedarko
focus kullanıyorum ama tabi ki volvo!!!! kalitesi güvenliği adı yeter. volvo ya paran yetiyorsa volvo al hiç düşünme.
Alıntıları Göster
focus
quote:
Orijinalden alıntı: anshered
focus
Alıntıları Göster
AAAA!!!! gec mi kaldık yaniiiii.......Eeee o zaman söylemeye gerek yok. yada; ben yazayım ama nedenini yazmayayım bu nasıl ammaaa....
Öncelik ;FORD' un FOCUS 1.6 TDCI
quote:
Orijinalden alıntı: anshered
focus
Alıntıları Göster
amma şişirmişsiniz volvoyu, tamam belki renault, opel ford vw gibi markalardan önde olsa dahi, bir mercedes bmw veya audi hatta bir alfa romeo bile değildir volvo,
kaldı ki s40 focus temelli ve sadece volvo bütçesini toparlasın diye üretilmiş bir model, volvoluğu bile şüpheli.
focus + 10 bin ytl verip s40 almak için volvo fanatiği olmak lazım.
Bu arada ben de severim volvoyu param olsa hiç düşünmem bir s60R alırım, s70 t5 in hastasıyım, c70i s 90ı da severim ama, megane düşünen s40 a bakmasn demek de volvoyu övmenin ötesinde maksadını aşmış bir söz ve s40 o kalibrede bir araç değil.
quote:
Orijinalden alıntı: WaRToX
Alıntıları Göster
quote:
Orjinalden alıntı: WaRToX
olay bu işte karizma ,güvenlik rahatlık istiyosan tabikide volvo
quote:
Orijinalden alıntı: SLMVER
quote:
Orjinalden alıntı: WaRToX
olay bu işte karizma ,güvenlik rahatlık istiyosan tabikide volvo
Alıntıları Göster
50 ytlye 1.6 motor dizel ama bence değmez o paraya en az 2.0 tdi alınır
quote:
Orijinalden alıntı: AcıHayatt
50 ytlye 1.6 motor dizel ama bence değmez o paraya en az 2.0 tdi alınır