Şimdi Ara

Volvo s40 2004 Anten çubuğu Orijinal

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
13
Cevap
1
Favori
3.343
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Öncelikle size hikaye kısmını anlatayım. Aracım volvo s40 2004 1.6 classic. Eskiden otomatik araba antenim vandalizme kurban giderek biri tarafından kırıldı ve geçenlerde bu anteni tamir işine kalkıştım. Çok güzel ve başarılı bir operasyonla bütün anteni söktüm ve eve getirdim. Daha sonra ise otomatik antenin dişlisine takılan eski anten kalıntılarını temizledim dişlileri yağladım ve sistemi yeni anten çubuğu koymaya hazır hale getirdim. Anten çubuğunu orijinal almak istedim ve Volvo Otokoçtan sipariş ettim. Sağolsunlar çok dürüst bir şekilde tedarik edip bana teslim ettiler.

Problem şu ki eskiden anteni kıran vandal anteni çektiği için motorun içindeki plakaları da kırmış. O yüzden elimde olan ve uzun uğraşlar sonucu bulduğum anten çubuğu kullanamadan boşa çıktı. Eğer isteyen varsa o kişiye satabilirim. Arkadaşlar valla bana kullanmaya nasip olmadı başkası kullansın. He şeyi içinde dahil (stoperi ve dişli sabitleyicisi). Bana sorularınızı sorabilirsiniz.

Anten yeni nesil volvo 2000 ve 2004 model dişsiz anten çubuğudur. Uzun olarak anlattığım için kusura bakmayın. Ürün faturalıdır. Evde duruyor. Daha dün aldım. Alan arkadaş görecektir zaten :)

Fiyat: 95 tl. Pazarlık payı vardır. Alana şimdiden hayırlı olsun. Burdan bana PM atabilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-15500D79E -- 30 Nisan 2017; 11:44:6 >

• Benim araba 2000 model makyajsız kasa, benimki dişli sanırım.
    İstanbul'da iseniz ve montajını ücreti karşılığı siz yapabilirseniz açıkçası bir gelmek isterim. Eğer uyuyorsa operasyonu yapalım hani. Benim araca yan sanayi anten çubuğu takmışlar birazı dışarıda kalıyor.
  • goodorevil kullanıcısına yanıt
    İstanbul içinde oturuyorsanız size bu ürünü istanbul içinde teslim ederim ancak takımı çok uzun olduğundan ve bu aralar vakit açısından sıkışık olduğumdan takımını yapamayacağım. Eğer siz taktırma konusunda şüphe çekiyorsanız benim aracımın bakımını yapan servis anten çubuğunu takıyor. ( Cındıl otomativ hikmet cındıl) Eğer size bu şekilde bir anlaşma uyuyorsa telefon numaramı verip detayları konuşabiliriz. İyi günler dilerim :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: goodorevil

Benim araba 2000 model makyajsız kasa, benimki dişli sanırım.
    İstanbul'da iseniz ve montajını ücreti karşılığı siz yapabilirseniz açıkçası bir gelmek isterim. Eğer uyuyorsa operasyonu yapalım hani. Benim araca yan sanayi anten çubuğu takmışlar birazı dışarıda kalıyor.

yan sanayi taktılarsa bide motor lazım bunu takmanız için. boşa uğraşmamanızı öneririm bide motor masrafı edeceksiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: M_aTRa_X

quote:

Orijinalden alıntı: goodorevil

Benim araba 2000 model makyajsız kasa, benimki dişli sanırım.

yan sanayi taktılarsa bide motor lazım bunu takmanız için. boşa uğraşmamanızı öneririm bide motor masrafı edeceksiniz.

Komple tertibatı değil hocam sadece çubuğu değiştirmişler. O da tam yuvaya girmiyor biraz dışarıda kalıyor. Onun için değiştirmek istedim ama zaten uymuyor benim araca.
  • Ürün arkadaşa uymadığı için hala elimde mevcut. İsteyen PM atabilir.
  • Mrb bende 2001 Volvo S40 sahibiyim ve benim anten de kırık, antenin dişli yada normal olduğunu nasıl anlayabilirim? Dışardan bakınca anlaşabilir birşey mı acaba?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: nouma45

Mrb bende 2001 Volvo S40 sahibiyim ve benim anten de kırık, antenin dişli yada normal olduğunu nasıl anlayabilirim? Dışardan bakınca anlaşabilir birşey mı acaba?

Bagajin korumasini kaldirip bakin buyuk motor orada gorunur

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam araca baktım da cevap yazmayi unutmuşum simdi farkettim kusura bakmayın, benim aracimdaki tırtıklı olanlardanmiş.

• Merhaba, ürün halen satılık mı

• Urun satildi.
  • Yıllar sonra konuyu üzülerek canlandırıyorum, dün antenim kırıldı. Temin edebileceğim bir yer biliyor musunuz acaba? s40 2001 model benim araç

• Ürün hala duruyor mu?

Bende çok aradım bu ürünü hep dişli olanı çıktı karşıma araştırırken sizin ürüne rast geldim

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.