evet geciktim cevaba ama meteg in dönmesine çok sevindim malumatlarından tüm volvocuların istifade ediceğini düşünüyorum..
ucuz et yahni hesabı iki katı masraf çıkaracağına adım gibi eminim. motor + şanzıman patlak verecektir. hor kullanılmış bir arac her türülü problem yaratıyor.
quote:
Orijinalden alıntı: university
400 bin büyük rakam.. özellikle 400 bindeki aracı neden düşündünüz acaba?
yanlış bir düşünce her kmde araç alınır sadece bakımlı olması önemli 100.000 kmde ne ölü 500.000 de ne diriler gördük.
ancak görseldeki araç o dirilerden değil :)
quote:
Orijinalden alıntı: ZNTVOLVO
500 000 deki bi araç ne kadar bakımlı olursa olsun her ay bi yerinden bişey çıkacağı kesindir. Her şeyin mekanik bir ömrü var. Motora iyi baksan başka yerlerine iyi bakabilmen için durmadan serviste parça yenilemen gerekecek doğal olarak 2 3 yılda arabayı yavaş yavaş yenilemiş olursunuz.
quote:
Orijinalden alıntı: university
quote:
Orijinalden alıntı: ZNTVOLVO
500 000 deki bi araç ne kadar bakımlı olursa olsun her ay bi yerinden bişey çıkacağı kesindir. Her şeyin mekanik bir ömrü var. Motora iyi baksan başka yerlerine iyi bakabilmen için durmadan serviste parça yenilemen gerekecek doğal olarak 2 3 yılda arabayı yavaş yavaş yenilemiş olursunuz.
kmsi 200000 de zannettiğin ve zannettiğimiz bir çok araç 800000 kmde olduğundan 400000 orj kmde bakımlı bir araç 10 olmasada 9 numaradır... mekanik ömür dediğiniz zaten bakımdır. ör: 65 bir chevy 67 bir mustang
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme