Şimdi Ara

Volvo S80 D2/T4???? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
1
Favori
9.188
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • O zaman neden volvo s80 d2 değil diye sorayım? A6 nın içi biraz hantal değil mi?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: eczman2000

quote:

Orijinalden alıntı: eczgg

sene sonu kampanyalarından faydalanayım diye 2005 model Subaru Foreter arabamı değiştirmeye karar verdim. Ancak subarunun rahatlığından sonra Mercedes E250 CGI almaya niyetlendim ve Mercedes bayinden fiyat bekliyorum. Kasım sonuna kadar düşündüğüm fiyatı vermezlerse eğer aşağıdaki arabaları düşünüyorum.

2010 Audi A6 TDI 40-60.000km arası 100-115 tl ama aracın hem içi hemde dış kasası değişti????
    2011 Volvo S80 D3 15-25.000km arası 100-115.000tl bu araç optimal bir araç gibi ama byeni modellerde ekran vs var fatura alamayacağımdan vergi dezavantajı olabilir???
    2012 Volvo S80 D2 120bg test sürüşü yaptım ve şehiriçi hiç fena sayılmazdı ama yokuşta o kasa çeker mi bilmiyorum, acaba bir süre sonra arabanın motoru zayıf gelir mi?
    2012 Volvo S80 T4 180bg test sürüşü yapma imkanım olmadı ama 180 bg insanın ilgisini çekiyor ama zaten subarunun 10lt yaktığı için değiştirmeyi düşündüğümden bu arabada yaklaşık 10 lt yakar ve ikinci elde üzebilir diye düşünüyorum.

yorumlarınızı bekliyorum.

Bu sırada arabamı sadece şehiriçi ve yılda yaklaşık 12-14.000 km kullanıyorum. Sıfır Volvo1.6 lar 90-100 bin tl civarında

Aynı mesajla ilgili 3 konu açmışsınız,tek konudan devam ederseniz sizin için daha faydalı olur.
    Benim arkadaşım sonunda benzininden bıktı Forester a tüpü taktı.Ben depo doluyken 350 km sonra benzin ışığını yaktırmıştım.4 vites şanzuman arabayı öldürüyor resmen.
    Eğer Foresterin 4x4 üne alıştiysan,karlı buzlu yollarda çok seyahat ediyorsan bunu sonradan arama.
    Bir de genişlik demişsin ama bence Forester zaten ufak bir araba,bagaj yüklemesi rahat ve biraz geniş o kadar.
    Mercedes e bütçe rahat yetiyorsa diğerlerine ben olsam bakmam.Ama çok para harcamıyayım dersen,diğer araçlar da gayet güzel araçlar.Ben olsam eski kasa makyajlı A6 alırım.
    Başta dediğim gibi 4x4 ihtiyacı da olacaksa,yeni gelen A4 allroad 2.0 tdi quattro ya bir bakmanı mutlaka öneririm.Belki E serisi parasına gelir ama benim benzinli arkadan itiş bir araca tercih edeceğim güzellik ve fonksiyonellikte bir araba.

O zaman neden volvo s80 d2 değil diye sorayım? A6 nın içi biraz hantal değil mi?

• quote:

Orijinalden alıntı: eczgg

O zaman neden volvo s80 d2 değil diye sorayım? A6 nın içi biraz hantal değil mi?

Bence s80 D2 motorlu aracı çok pahalıya satıyorlar.Eskinin kafasını yaşıyorsun,ötv çok arttı diyen olabilir ama şimdi d2 yi sattıkları paraya D5 awd alıyordum.
    Bunun yerine ikinci el almak bence daha mantıklı.Sizin seçenekler arasında benim kafama en yatan;makyajlı 2.0 170 hp Audi A6.
    İlla Volvo diyordan ikinci el D3 motorlu al.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.