Bildirim
Volvo S90 Inscription (2. sayfa)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
![](/static/forum/img/close.png)
Giriş
-
Tşk. ederim Engin Bey paylaştığınız için,güle güle kullanın,sorunsuz sürüşler diliyorum.Yazdıklarınıza tamamen katılıyorum.Güncellemeyi ise ben kendim yapmadım serviste yaptılar ve sanırım onlar başka şekilde yaptıkları için kısa sürüyor.Bir de araçta modem ve sim kart yuvası var,sim kartı takıp direkt onun üzerinden indirmek daha hızlı olabilir.Bunu denemedim, şu an aklıma geldi sadece, öyle tahmin ediyorum.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Öncelikle hayırlı olsun, güncelleme konusunda ben şöyle bir çözüm buldum. telefonumun internetini araçla paylaştım güncellemeleri çok hızlı yaptı
Rica ederim. Ben de teşekkür ederim. Sim kart yuvasını bulamadım, kendi telefonumdan internet paylaşıp güncellemeyi bitirmiştim. ama önemi kalmadı. aracı dün Volvo Bayisine vererek Sıfır XC60 ile takas ettik. Yeni aracımızı yılbaşından sonra teslim alacağız. -
Selam arkadaşlar. 2.el s90 ve xc40 arasında kaldim.
Çağın hastaligi olan suv meraki bende de mevcut. Gönül xc60 desede butce suan icin elverisli degil.
Beni s90 a ceken ayni paraya cok daha donanimlisini alabiliyor olmak. Ama xc40 da suv ve esim s90 i kullanamaz diye dusunuyorum.
Birde bower&wilkins var ki ona her türlü bütçe bulur insan.
2015 a180 cdi amg den geçiş yapacagim için 2 aracta benim için sıçrama demek.
Sizce hangisi ve neden fikir verirseniz sevinirim.
Birde kullanıcısı olarak b&w hakkında yorum süper olur.
Sayın mchi, gönlünüzde bir Suv almak olduğu çok açık ve bu durumda öneride bulunması zor.Bence bir araçta donanım çok çok önemli ama her iki aracında neleri var tam bilemiyorum.S90'da 360° kamera sistemi varsa eşinizin kullanmasıyla ilgili endişe duymanıza gerek yok.Bunu park etme sorununu düşünerek özellikle yazmak istedim çünkü benim eşim kullanıyor ve hiçbir sıkıntısı yok, çokta severek kullanıyor.Iki aracıda deneme sürüşü yaparak kullanmanız en iyi kararı vermenizde çok yardımcı olur.
B&W ses sistemi standart ses sistemlerinden ( önceki araçlarımdan tanıyorum) daha güçlü, çok temiz ve kaliteli bir müzik deneyimi sunuyor.Ekonomik olarak geniş eliniz varsa olması güzel olur derim ama bu yanı düşündürüyorsa onsuz da olur çünkü standart ses sistemi de kötü değil,yeterli bence.
Slmlar.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X