Şimdi Ara

Volvo sağlam diye boşa dememişler...(Eziyet içerir :)) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
3
Favori
1.926
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Gorod

İşkembeden sallamanın somut örneklerinden birini daha yaşıyoruz.Git biraz S60'ın IIHS test videolarına bak.

Kac defa volvo surdun yegenim sallama falan ne ayak ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • son hali baya şekil oldu.
  • polotje kullanıcısına yanıt
    Boşsun.Boş boş sallıyorsun hala.Git biraz bilgilen Volvo'nun son yıllarda geliştirdiği güvenlik teknolojilerini kurcala biraz.Hiçbir şey yapamıyorsan Mercedes,BMW gibilerinin döküldüğü erken dönem IIHS testlerinde ki başarısına bak.
  • quote:

Boşsun.Boş boş sallıyorsun hala.Git biraz bilgilen Volvo'nun son yıllarda geliştirdiği güvenlik teknolojilerini kurcala biraz.Hiçbir şey yapamıyorsan Mercedes,BMW gibilerinin döküldüğü erken dönem IIHS testlerinde ki başarısına bak.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kutu149

Araba da işlem yok ama şöyke bir şey var aracın bu kadar darbe almamış olması da kötü çünkü çarpmanın tüm şiddetini sürücüye hissetiriyor.

Ben çok sanmıyorum bu adamlar çarpmayı hissettirmemek için de bir şey yapmışlardır hocam
  • Yenileri daha çabuk dağılıyor bakın işte şimdi yaptılar.

Belki saçma gelir ama ilk defa kolay dağılan kaporta yapılan araçlardan biri Megane2 dir

Çünkü dağılmasalar darbeyi daha çok hissetirirler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kutu149

Yenileri daha çabuk dağılıyor bakın işte şimdi yaptılar.

Belki saçma gelir ama ilk defa kolay dağılan kaporta yapılan araçlardan biri Megane2 dir

Çünkü dağılmasalar darbeyi daha çok hissetirirler.

Doğru, dağılmasalar darbeyi daha çok hissederiz ancak dağılan kaporta da bir yere kadar

Ne demek istediğimi şu videoyu 5. dakikadan itibaren izleyerek anlayabilirsiniz.

(Gerçi bunlara akordiyon deniyor daha çok orası ayrı)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-DFD4D6B39 -- 22 Nisan 2014; 0:03:58 >

• Hocam bende kartonlar yapsınlar demiyorum
  • aracla hızla gelip vuran volvo olduğu için biraz az hasar almış. ama genede sağlam arac tabi şuanki volvoları cin e satıldı ne durumda bilinmez
  • volvo sağlamdır fakat darbeyi aynen vücuda ilettiği söyleniyor. isveç çeliği bu videonun ana kahramanı aynı zamanda
  • quote:

Orijinalden alıntı: Arif

link:http://www.youtube.com/watch?v=emtLLvXrrFs

Şaşırtıcı doğrusu.

• quote:

Beğenme olsa beğenecektim mesajını.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.