Arabayı çok beğenmiştik ancak motordaki sesler yüzünden vazgeçtik. Youtube üzerinde yabancıların videolarını incelediğim zaman hydraulic lifter yani hidrolik itici / subap itici (lifter) adlı parçadan kaynaklandığını tespit ettik. Örnek birkaç video linkini paylaşayım hani kıyaslama yapmak isterseniz, çıt çıt çıt diye gelen sese çok benziyor https://www.youtube.com/watch?app=desktop&v=4CZnQx9uqbo https://www.youtube.com/watch?app=desktop&v=5y0c1P85oDU Ek olarak araç alım satımı yapan birisine dinlettiğimiz zaman benim söylediğim dışında bir ses daha fark etti. Gaza bastıktan sonra devir düşerken turbosu ıslık çalmaya başlamış. Kısacası hem lifter hem de turbosu böyle olunca üzülerek vazgeçtik, şimdilik hayırlısı olsun. |
Volvo V40: Ve O Sensin (441. sayfa)
![](/static/forum/img/populer-yerinde.png)
![](/static/forum/img/populer-yerinde.png)
![Daha fazla göster butonu](/static/forum/img/Layer_3.png)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
Geçen yıl değişmişti ama az önce yine uyarı çıktı. Önümüzdeki hafta bakıma götürdüğümde soracağım 1 yılı dolmadı değişen parçanın.
-
bakımı nerede yaptırdınız acaba benim de 1.6 d2 triger seti değişecek
-
Fren diskleri ve balataları değişti; geçen yıl da fren merkezi değişti. Umarım artık uyarı vermez. Motor sistemi servis gerekli yazısı çıkıyordu; birşey yok deniyordu 2-3 yıldır; ateşleme bobinleri değişti. Triger kayışları da değişti; çok tuzlu bir bakım oldu. tam teslim aldım konum lambası uyarısı çıktı. Teslim ettiğimde böyle bir sorun yoktu. Sol ön farın park lambası yanmış. Fark sökülüp takıldı. Arka spoilerdaki led fren de yanmış. Onu da ben bozmuşum yıkamada. Arabayı yılda 1-2 ancak yıkatıyorum. Akü kutup başını söktüklerinde muhtemelen kısa devre falan yaptı ya da kendileri yıkarken oldu. Yurtdışından gelecekmiş. 10 yıl ve 70 bin km kullanım sonrası tecrübe : Volvo almayın. Piyasayı çok takip etmiyorum ama mümkünse analog araç alın; ne kadar elektronik aksam varsa o kadar fazla sorun çıkıyor.
-
Aktifprime özel servis Beylikdüzü İstanbul - 4 yıldır oraya götürüyorum ilgili ve yardımcılar.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Volvo V40 cc arabamı Volvo XC40 ile değiştirmek istedim. ancak sanırım artık volvo en azından Türkiye de benzinli vea hibrit araç satmıyor. Bu satıl-ş politikasına da anlama veremedim. Üzülerek idğer markalara bakacağım. Hibritö XC 40 yerine ne özerirsiniz?.
-
Ben de 2023 sonunda V40 aracımı satarak biraz daha büyük bir araç almaya karar verdim. O sıralar aklımda xc60 vardı fakat fiyat anlamında beni aştığı için xc40 ,x1 ve glb arasında kalmıştım. Gerek donanım olarak gerekse dış görünüm olarak x1 bize daha hitap eden bir araç olduğu için x1 de karar kıldık. Mild hibrit bir motora sahip, performanslı ve dolu bir araç. Fakat 2024 yılı ile beraber bazı özellikleri kırpılmış şekilde getiriyorlarmış. 7 aydır kullanıyoruz ve memnunuz.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
BMW X! mi hayırlı olsun
-
Evet bmw x1. Teşekkürler.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Volvo V40 servis bakım fiyatı alan var mı?
selamlar, bmw 118i ve volvo v40 arasında kararsız kaldım. bu araba 2024 yılında ikinci el olarak alınabilir mi sizce? yanıtlarınızı bekliyorum. piyasası 1.200.000-1.400.000 arası tavsiyelerinizi de beklerim.
-
Trigger seti için km bilgisi verdiler mi?
Drğiştirdiniz mi acaba?
Trigger seti kaç yılda bir değiştirilmeli?
Uygun fiyata değiştirmişsiniz.
10 yıl, 120000km hocam.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X