Şimdi Ara

Volvo v50 (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
0
Favori
34.323
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • tam iki yıl ve 50000km dir v50 kullanıyorum. yakıt 6lt civarı bence çok başarılı.
  • böyle bir wagon araba varken insan neden sedan araba alır diye düşünmeden edemiyorum. bagaj mükemmel, ben 16d kullandığım için olsa gerek zaten ucak performansı beklemiyorum arabamdan.. ama çok araba değiştirdim hiç birinden bu derece memnun kalmadım. ikincielini bulmanız çok kolay değil gibigeliyor bana. sıfırını alma kararı verirseniz bence mümkün olduğunca akseesuar alın deri koltuk hariç
  • Niye deri koltuk hariç ?
  • evet arda&bora, neden deri koltuğu tavsiye etmiyorsun?
    bir de bakım masrafları, garanti süresi ve arabanın artıları-eksileri ile ilgili bilgi verebilir misin?

ihtiyaçlarımız gereği MPV sınıfına yönelmiş durumdayız. renault grand scenic en önde gelen aday. adaydı diyeceğim şimdi neden bir SW olmasın hem de renault yerine volvo olsun diyoruz. tabiki iç hacim farklı ama volvo olduğu için başta tercih edilesi geliyor. ne dersiniz v50 kullanıcıları?
  • GS fiyatına V70 temiz ikinci el bulunabilir tabii 7 koltuk seçeneği önemli değilse. Ancak vergi ve yakıt olarak GS daha hesaplıdır.
  • OTOMATİK YÜKSEKLİK AYARI
    Römork çektiğinizde ya da ağır bir yük taşıdığınızda, otomatik yükseklik ayarı arka amortisörleri aracın yol tutuşu, yerden yüksekliği ve far açısı aynı kalacak şekilde ayarlıyor

http://www.volvocars.com/tr/all-cars/volvo-v50/details/Pages/accessories.aspx?category=92645ec5-174a-4c37-a624-874b330fb9f0

bu sistem nasıl işliyor bilgisi olan varmı.mesela aracı yükseltebiliyormuyuz bozuk yolda yada dere falan gecek olsak yoksa sadece arka süspansiyonlar için otomatik olarakmı düzenliyor.

site güncel değil opsiyonlar ne kdr belli değil.

5 silindirli 2.0 da çok performanslıya benziyor test edebilen oldumu acaba

quote:

Orijinalden alıntı: arda&bora

böyle bir wagon araba varken insan neden sedan araba alır diye düşünmeden edemiyorum. bagaj mükemmel, ben 16d kullandığım için olsa gerek zaten ucak performansı beklemiyorum arabamdan.. ama çok araba değiştirdim hiç birinden bu derece memnun kalmadım. ikincielini bulmanız çok kolay değil gibigeliyor bana. sıfırını alma kararı verirseniz bence mümkün olduğunca akseesuar alın deri koltuk hariç

türkiyenin şansı hep sedan araç üretildi yerli olarak bakın türkiyede ticari araç satışı patladı binek olarak kullanıyor insanlar .neden, hem yerli üretim var hem vergi düşük ben bu raçları hep sw olarak görüyorum.

bu ticari lerin vergileri normal binek gibi olsa sw araç tercih eden çok olur tabi 3-5 model sw da türkiyede üretilse.

devletin uyguladığı verrgi sistemi yüzünden yeni toroslara biniyoruz .doblosu kangosu connecti.torosun sıfırı üretilse bunlardan konforlu olur.torosun 10 atne sw satılırdı 1 tane bineği daha bu başarıyı? yakalayan araç olmadı model bazında.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RECEP____KOVBOY -- 7 Eylül 2010; 4:36:30 >

• güncel. Benzinli 46 bin dizel d2 53 bin küsür yılda 12000 km yapan birisi için aradaki 7500 tl vermek mantıklı mı ? 3 senede anca aradaki fark kapanıyor ondan sonrası kar.Birinde önce veriyon parayı , birinde 3 yıl içinde veriyon.Hemende satmayı düşünmüyorum aslında.Kararsızlık çok kötü bir şey.Benzinli 7.1 mazotlı 4.3 ortalama diyor.Kullanan arkadaşlar hangisini önerir?
  • quote:

Orijinalden alıntı: samilto

güncel. Benzinli 46 bin dizel d2 53 bin küsür yılda 12000 km yapan birisi için aradaki 7500 tl vermek mantıklı mı ? 3 senede anca aradaki fark kapanıyor ondan sonrası kar.Birinde önce veriyon parayı , birinde 3 yıl içinde veriyon.Hemende satmayı düşünmüyorum aslında.Kararsızlık çok kötü bir şey.Benzinli 7.1 mazotlı 4.3 ortalama diyor.Kullanan arkadaşlar hangisini önerir?

Her ne kadar dizeli sevmesem de, turbo takviyesi sebebi ile dizeli seçerdim.
  • güncel..
  • V50 en çok beğendiğim SW araçlardan birisi. Allah nasip ederse yakında ilk bebeğimiz olacak ve çocuk daha doğmadan insanın araba seçimlerini bile etkiliyor. sedan araçları çok sevmiyorum, HB araçların da artık bagaj hacimleri yetmezmiş gibi geliyor. Bu yüzden son zamanlarda SW araçlara yönelmeye başladım. 2. el Volvo V50 de seçeneklerim arasında. 2008-2009 dizel düşünüyorum. Acaba V50 lerde bu yıllar arası donanım farkı veya başka önemli bir fark var mı? premium orta donanım sanırım. bu yıllarda premiumda ESP dahil güvenlik donanımları standart mıydı? bu konularda bilgi verirseniz sevinirim.
  • 2008 model dizel premium V50 buldum. 70000 km de iki çamurluk boyalı, kaza değişen yokmuş. fiyat en son 37000 TL isteniyor. sizce nasıl?
  • Fiyat çok uygun görünüyor muhtemelen premium modelidir..ben sizin yerinizde olsam sunroof dahil olmak full donanımlı dynamic serisinden alırdım ve araç alım işini en az 7-8 sene kapatırdım.
  • Güncel...
  • SW araç grubu yurtdışında ne kadar güçlü ise TR de o kadar zayıf ancak şahsi fikrim +1 dir.
    s40 a binip bir tatile giderken yahut bir ikea alışverişinde of puf yapmaktansa bir v50 her zaman +1 dir.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.