Şimdi Ara

VOLVO V50 YARDIM!!!

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
835
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Herkese merhabalar.Birkaç yere başlık açtım kusura bakmayın ama acil karar vermem lazım.

V50 en çok beğendiğim SW araçlardan birisi. Allah nasip ederse yakında ilk bebeğimiz olacak ve çocuk daha doğmadan insanın araba seçimlerini bile etkiliyor. sedan araçları çok sevmiyorum, HB araçların da artık bagaj hacimleri yetmezmiş gibi geliyor. Bu yüzden son zamanlarda SW araçlara yönelmeye başladım. 2. el Volvo V50 de seçeneklerim arasında. 2008-2009 dizel düşünüyorum. Acaba V50 lerde bu yıllar arası donanım farkı veya başka önemli bir fark var mı? premium orta donanım sanırım. bu yıllarda premiumda ESP dahil güvenlik donanımları standart mıydı? bu konularda bilgi verirseniz sevinirim.

2008 model dizel premium V50 buldum. 70000 km de iki çamurluk boyalı, kaza değişen yokmuş. servis bakımlıymış.fiyat en son 37000 TL isteniyor. sizce nasıl? 1-2 gün içinde cevap vermem lazım. teşekkürler...

• 2008-2009 model premıumlarda dstc (esp) yok stc (asr) var. onun dışında abs ebd 8 havayastğı hepsinde mevcut zaten.

araç makyajlı kasaysa fiyat oldukça iyi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 19can84 -- 23 Haziran 2011; 22:13:30 >
  • araç makyajlı kasa.
  • servisin bulunduğum ile çok uzak olmasından dolayı aracı almaktan vazgeçtim. yardımcı olanlara teşekkürler...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Citroen c5 ekonomik mod sorunu
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.