Şimdi Ara

VorteX Açıldı (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
303
Cevap
1
Favori
12.238
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • saat 2:30 yavaşlıktan ölüyorum bu nasıl oyun
  • quote:

Orjinalden alıntı: RsTxLqq

saat 2:30 yavaşlıktan ölüyorum bu nasıl oyun

Evet çok yavaş + sürekli site gelip gidiyor
  • arkadaslar saat 5 oyuna giremiyorum bile bi yavaslık var acılmadı kac saattir bilgi verirseniz . Not: ie 7 -
  • beyler oyundaki ID xxxmax oyuna yeni baslayanlara yardım edebilirim msn adresim ztn orda yazıo hemen hemen bütün pokemonlardan var bende mesaj atarsanız cevaplarım
  • beyler oyunu oynayanlar bilir ! ! I LIKE LEGENDARY nickinde bir hesap var o hesap adminin hesabıdır ben o hesabı çökerttim ama hesapta sadece bir pokemon vardı şifresini veriorum 3460179
    herkese iyi oyunlar :):)
  • quote:

Orijinalden alıntı: xxxmax

beyler oyunu oynayanlar bilir ! ! I LIKE LEGENDARY nickinde bir hesap var o hesap adminin hesabıdır ben o hesabı çökerttim ama hesapta sadece bir pokemon vardı şifresini veriorum 3460179
    herkese iyi oyunlar :):)

Saçmalama.
  • members bölümünde genellikle açık olur o adam, pokemonlarına bak ondan sonra bu hesaba gir o zaman anlarsın
  • hesaba gelen mesajlara da bakabilirsin :)
  • pokeburn oyundaki nickim xxxmax mesaj atabilirsin trade de sana kıyak geçebilirim iy, pokemonlarım var :)
  • Charda 2 poke var 2'side kötü ne ayak ???
  • 2009 konusu kim hortlattı bakiyim
  • chara hiç girmeyin tmm mı chara members bolumunden bakın o aslında adminin charı:)
  • quote:

Orijinalden alıntı: xxxmax

chara hiç girmeyin tmm mı chara members bolumunden bakın o aslında adminin charı:)

o charda baya pokemon vardı ama suan 2 tane var ikiside cok kötü pokemonlar yani simdi adminin charı olması önemli değil adminin zaten sayısız hesabı vardır
  • pass 1 oldu şimdi de :)
  • beyler nicklerinizi yazın da arkadaş olarak felan ekleyelim :)
  • xxmax farkındaysan dediğin nick'de 2 char var.1.si admin'in charı diğeri senin bunu anla artık biz bebe değiliz...
  • e aynı nick te nasıl 2 tane char oluo :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: Im Crazy

xxmax farkındaysan dediğin nick'de 2 char var.1.si admin'in charı diğeri senin bunu anla artık biz bebe değiliz...

cok haklısın istediği kadar adminin olsun o charda 2 tane ezik pokemon olduğundan kimse dönüp o chara bakmaz adminin hesap diye gittiğimiz yerde dmsa efsane pokemon cıkıcak değilya yani sıradan bir hesap içinde birçok değerli pokemon olsaydı hadi neysede böyle bir hesap için cok uğraşmaya değmez sırf msjlar için

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Elendil03 -- 28 Ağustos 2010; 18:31:14 >

• quote:

Orijinalden alıntı: k@r@ntin@

Ya hayvanlar evolve olmuyor mu ?
    oluyor yeterli leveli yapıyon sonra pokemon team a yada view all pokemona gir elvoveye tıkla ordan yaptım
  • quote:

Orijinalden alıntı: k@r@ntin@

Chimchar monferno olamıyo.Onaylama kutucuğu yok.
    onaylama onaylama demek o pokenin saldırılarını evreleşindekinin saldırıları yap demek yoksada direk elvoveye tıkla
  • 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.