quote:Orijinalden alıntı: kralcı A Salamanceyi kazanmışım çok sevinçliyim şu an Nick: Batuhan01 tradeye poke koydum tamam yolladım
quote:Orijinalden alıntı: -rockk- quote:Orijinalden alıntı: kralcı A Salamanceyi kazanmışım çok sevinçliyim şu an Nick: Batuhan01 tradeye poke koydum tamam yolladım Kabul ettim çok teşekkürler
Bana da bişiyler yollayın quote:Orijinalden alıntı: kralcı quote:Orijinalden alıntı: -rockk- quote:Orijinalden alıntı: kralcı A Salamanceyi kazanmışım çok sevinçliyim şu an Nick: Batuhan01 tradeye poke koydum tamam yolladım Kabul ettim çok teşekkürler
quote:Orijinalden alıntı: furkanaltar Bana da bişiyler yollayın quote:Orijinalden alıntı: kralcı quote:Orijinalden alıntı: -rockk- quote:Orijinalden alıntı: kralcı A Salamanceyi kazanmışım çok sevinçliyim şu an Nick: Batuhan01 tradeye poke koydum tamam yolladım Kabul ettim çok teşekkürler 100 level Fearow vereyim istersen
quote:Orijinalden alıntı: furkanaltar olur hiç fena olmaz Tamam, tradeye bir poke koy, bide oyundaki nickini yaz vereyim..