Şimdi Ara

Vortex Oynayanlar Kulubü

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
1.118
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Vortex Oynayanlar Burada Konusalım Bari Kim Vortex Oynuyo Bilelim..

1-) SkySwoRd Oyundaki Nick : Yavassol

• nick: dadrunehir
  • TeddiursaTR
  • JackGhosen ekleyebilirsiniz.

Bu arada Donanım Haber için güzel Trainerlar hazırlıyorum
  • Ya bende dün kaydoldum da, bütün pokemonların statlarının eşit olması beni soğuttu.. Yani ha Squirtle ha Suicune, ikiside eşit oyunda. Live Battle da yok galiba. Ne yapsam bilmiyorum oynasam mı ? Oyundaki nick te Donatello91
    Ayrıca bakın :D Galiba UnovaRPG de olduğu gibi burda da tek tür sayılıyo pokemonlar... Yoksa Geodude'un Thunderbolt yemesinin imkanı var mı!
     Vortex Oynayanlar Kulubü

Edit: Tek tür değil sanırım, Froslass'e normal ve fighting ataklar işlemiyo (ikinci türü Ghost). Ama Geodude a neden Thunderbolt işliyo ? :D Güzel soru.. çözen olursa söylesin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Donatello91 -- 22 Ağustos 2012; 10:33:15 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Donatello91

Edit: Tek tür değil sanırım, Froslass'e normal ve fighting ataklar işlemiyo (ikinci türü Ghost). Ama Geodude a neden Thunderbolt işliyo ? :D Güzel soru.. çözen olursa söylesin

Eskiden işlemiyodu Rhyhorn yakaladım düşük seviyelerde gittim GYM'lerden Ash'e ilk Pokémonu Pikachu 100 Seviye, onu öldürüp çıkıyodum savaştan öyle öyle 100 yapmıştım Rhyhorn'u(Tabii Rhyperior olmuştu) . Ama artık öyle olmuyo galiba çünkü geçenlerde girip bakmıştım biraz, Pichu'yla vuruluyodu Kaya Pokémonlarına.
  • Uzun süre öncesinde (crater zamanında) oyunu bırakmıştım. Dün gece tekrar başladım ve benimde ilk baktığım şey bu oldu. Her pokemon'un kendi ozelliklerine göre ve vuruş şekillerine göre daha iyi vurabiliyor.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Titan'da oynayan arkadaşlarım...
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • (Shiny Celebi / Suicine /Ancient Keldeo/Darkrown/Zekrom/Mystic Latios) Benim Efsane TAKIMIM TAKASA AÇIKTIR

OYUNDAKİ ID:enes2 TEKLİFLERİNİZİ BEKLİYORUM
  • Bende geçen hafta eski bir hesabımı buldum gerçi birşey yoktu içerisinde 20 pokemonum vardı ancak 1 hafta içinde hesabımı topladım.

8-9 efsane
    360 pokemonum var.
    Yaklaşık 320 tanesi 100 level geri kalanlarını kasıyorum.

Nick aynı. (Culum)
  • scorpion09 ekleyebilirsiniz
  • Bugün itibari ile elimde ki fazlalık efsaneler (Trade için)

4 normal Heatran
    2 shiny Ho-Oh
    4 normal Ho-Oh
    1 ancient Moltres
    4 normal Moltres
    1 ancient Entei
    1 dark Entei
    2 normal Entei
    1 mystic Reshiram
    4 normal Reshiram
    1 shiny Reshiram - Stone Cold ile Shiny Suicune'ye karşılık takas edildi.
    2 normal Victini

(Bende olmayan pokemonlar ile takas edeceğim (efsane))

Takma Ad: Culum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Culum -- 16 Ekim 2012; 16:13:25 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.