Şimdi Ara

Vortex Oynayanlara Bir Sorum Olacak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
1.333
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Şimdi oyunda farklı farklı türler var ve her pokemonun bir zayıflığı var. Ama Sableye ve Spiritomb'un zayıflığı yok. Benim sorumda niye kimse bütün takımını bu pokemonlarla donatmıyor? Hem zayıflığı olmaz 4 farklı saldırı eklediğinizde rakibin zayıflığına denk gelirse öne geçmiş olursunuz. 6 tane bu pokemondan kullanırsak yenilmez olmaz mıyız?

• Fight, Bug, Dark ve Ghost Türlerinden Super yiyorlar bildiğim kadarıyla.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jungle Boogie

Fight, Bug, Dark ve Ghost Türlerinden Super yiyorlar bildiğim kadarıyla.

Hiç zayıflığı yok.
    http://www.serebii.net/pokedex-bw/442.shtml
  • toprak ve arkadasımın dedigi dovuscul pokemonlardan cok fazla damage yiyorlar.
    skill olarak acıklıyim :
    Toprak pokemonlarında = Earthquake
    Fight pokemonlarında = FocusPunch

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Anıl Cetin -- 21 Nisan 2011; 22:52:42 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: DarkPiqLetxD

toprak ve arkadasımın dedigi dovuscul pokemonlardan cok fazla damage yiyorlar.
    skill olarak acıklıyim :
    Toprak pokemonlarında = Earthquake
    Fight pokemonlarında = FocusPunch

Nick - mesaj uyumu.

Zayıflığı yok anlamıyor musun verdiğim siteden gir bak. 2x veya 4x yazıyor mu?
  • hayalet türü (ghost) türü hiçbir pokemon fiziksel saldırıdan etkilenmez yani (fight) dövüş türü pokemonların saldırılarından etkilenmezler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rezeg -- 22 Nisan 2011; 17:47:06 >
  • Doğrudur, tüm takımı sableye ve spiritomb yap o halde, oyundan zevk alabilirsen bana da yaz. :) Ayrıca bir pokemona türü olmayan bir saldırı eklediğinizde o kadar iyi vurmuyor. Örneğin Blaziken'in Blue Flame atmasıyla Sableye'ninki bir olmuyor.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi S.Marcos -- 27 Mayıs 2011; 16:03:25 >
  • Sadece turnuvalarda bu takımıı kullanırsın. Hem blaziken blue flame yapsın bizim spiritomb'ta kendi türünün en iyisini yapar. Hemde 2 farklı saldırısıda olur. Mesela senin zayıflığın bende o tür atağı varsa yenmiş olurum. Yoksa üstünlük elde edemezsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Black Burn

Sadece turnuvalarda bu takımıı kullanırsın. Hem blaziken blue flame yapsın bizim spiritomb'ta kendi türünün en iyisini yapar. Hemde 2 farklı saldırısıda olur. Mesela senin zayıflığın bende o tür atağı varsa yenmiş olurum. Yoksa üstünlük elde edemezsin.

Aksine elde edebilirim, Maksimum iki vuruşta öldürebilirim her tür Sableye ya da Spiritomb'unu. Boşuna 6 milyon pokemon parası harcamadım Shadow Rush için. :) Ayrıca etki eden en kötü saldırım bile en az 250 damage veriyor sadece Sableye'dan oluşan bir takımda denedim. Onun haricinde senin benim pokemonuma karşı avantajlı saldırıları olan bir Sableye yahut Spiritomb seçmen tamamen şans. 5 senedir oynuyorum ben bu oyunu, Crater'dan beri. Biz de çok düşündük bunları fakat sen de anlayacaksın eminim. İyi oyunlar dilerim.

• Görüşünü belirttiğin için çok teşekkür ederim. Bende Spiritomb ile denemeler yaparım. En iyi atak shadow rush mu?
  • Batin bizim hesapta var mı spritomb veya sableye?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Abyss

Batin bizim hesapta var mı spritomb veya sableye?

Shiny Mystic ve Ancient var. Dark yok bir tek
  • quote:

quote:

Hangisinin?Spiritomb veya Sableye?
  • quote:

quote:

quote:

Hangisinin?Spiritomb veya Sableye?

Hiçbirinin darkı yok

• quote:

quote:

Sadece turnuvalarda bu takımıı kullanırsın. Hem blaziken blue flame yapsın bizim spiritomb'ta kendi türünün en iyisini yapar. Hemde 2 farklı saldırısıda olur. Mesela senin zayıflığın bende o tür atağı varsa yenmiş olurum. Yoksa üstünlük elde edemezsin.

Aksine elde edebilirim, Maksimum iki vuruşta öldürebilirim her tür Sableye ya da Spiritomb'unu. Boşuna 6 milyon pokemon parası harcamadım Shadow Rush için. :) Ayrıca etki eden en kötü saldırım bile en az 250 damage veriyor sadece Sableye'dan oluşan bir takımda denedim. Onun haricinde senin benim pokemonuma karşı avantajlı saldırıları olan bir Sableye yahut Spiritomb seçmen tamamen şans. 5 senedir oynuyorum ben bu oyunu, Crater'dan beri. Biz de çok düşündük bunları fakat sen de anlayacaksın eminim. İyi oyunlar dilerim.

Şimdi farkettim. Bu oyunun crater'dan farklı yönü var. Shadow rush atağı. Bu saldırı ile her pokemon en geç 2 turda ölüyor. (267 vuruyor). Her spiritomb'ta bunlardan olsa sen en az 2 turda benim spiritomb'umu öldürürsün. Bende shadow rush'tan farklı 3 tane daha saldırı olacak. Eğer senin zayıflığın bende varsa ben seni bir turda öldürürüm. Böylece öne geçerim ve üstünlük elde edemezsin. (Sende mystic varsa onlarla öne geçebilirsin belki.)

• quote:

quote:

quote:

Şimdi farkettim. Bu oyunun crater'dan farklı yönü var. Shadow rush atağı. Bu saldırı ile her pokemon en geç 2 turda ölüyor. (267 vuruyor). Her spiritomb'ta bunlardan olsa sen en az 2 turda benim spiritomb'umu öldürürsün. Bende shadow rush'tan farklı 3 tane daha saldırı olacak. Eğer senin zayıflığın bende varsa ben seni bir turda öldürürüm. Böylece öne geçerim ve üstünlük elde edemezsin. (Sende mystic varsa onlarla öne geçebilirsin belki.)

Tüm pokemonlarım Mystic ve benim de Shadow Rush haricinde 3 atağım var her pokemon için, ve dediğim gibi türleriyle doğru orantılı ataklarla donattım. Senin avantajlı pokemon seçmen tekrar söylüyorum tamamen şans işi. Ve ikimizde yalnızca shadow rush kullansak bile ben galip gelirim Mystic pokemonlarım dolayısıyla.

• Doğru diyorsun. Bu yüzden benim sadece dark veya mystic spiritomb kullanmam gerekir. Dark spiritomb ile eğer sana super effective vurursam tek yersin. Mystic ise scared yamak için. Ama takımını mystic yapman çok güçlü olmanı sağlar gerçekten. Ben super effective vursam bile sen scared yapığ eşitleyebilirsin.
  • quote:

Doğru diyorsun. Bu yüzden benim sadece dark veya mystic spiritomb kullanmam gerekir. Dark spiritomb ile eğer sana super effective vurursam tek yersin. Mystic ise scared yamak için. Ama takımını mystic yapman çok güçlü olmanı sağlar gerçekten. Ben super effective vursam bile sen scared yapığ eşitleyebilirsin.

Öyle evet. :) Tavsiyem 3 Dark 3 Mystic olur senin takımın için.
  • quote:

quote:

Doğru diyorsun. Bu yüzden benim sadece dark veya mystic spiritomb kullanmam gerekir. Dark spiritomb ile eğer sana super effective vurursam tek yersin. Mystic ise scared yamak için. Ama takımını mystic yapman çok güçlü olmanı sağlar gerçekten. Ben super effective vursam bile sen scared yapığ eşitleyebilirsin.

Öyle evet. :) Tavsiyem 3 Dark 3 Mystic olur senin takımın için.

Bir düşündümde 6 tane Mystic en iyisi olur. Vortex'te metallic pokemon yok çünkü. Mystic çok avantaj elde ediyor
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.