Şimdi Ara

Vortex Pokemon Çekilişi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
983
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Evet arkadaşlar söylediğim gibi çekiliş olacak çekilişle 3 Regice, 1 Suicune, isteyen olursa 1 Shiny Growlithe veriyorum çekilişe 10 kişi katılabilir. Çekiliş şu şeilde olacak herkes katılmak istediği pokemonu belirterek istiyorum desin. Hepsine katılabilirsiniz problem değil. Regice birden çok olduğu için ilk 3'e vereceğim. İsteyenleri bekliyorum =)

• Hepsine katılmak istiyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fortunate13

Evet arkadaşlar söylediğim gibi çekiliş olacak çekilişle 3 Regice, 1 Suicune, isteyen olursa 1 Shiny Growlithe veriyorum çekilişe 10 kişi katılabilir. Çekiliş şu şeilde olacak herkes katılmak istediği pokemonu belirterek istiyorum desin. Hepsine katılabilirsiniz problem değil. Regice birden çok olduğu için ilk 3'e vereceğim. İsteyenleri bekliyorum =)

tek ben katılıyorum heralde D
  • quote:

Evet arkadaşlar söylediğim gibi çekiliş olacak çekilişle 3 Regice, 1 Suicune, isteyen olursa 1 Shiny Growlithe veriyorum çekilişe 10 kişi katılabilir. Çekiliş şu şeilde olacak herkes katılmak istediği pokemonu belirterek istiyorum desin. Hepsine katılabilirsiniz problem değil. Regice birden çok olduğu için ilk 3'e vereceğim. İsteyenleri bekliyorum =)

kardeş benim yaptığım çekilişlere aşağıda bakabilirsin çekilişe insan toplamak zor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mackman

quote:

kardeş benim yaptığım çekilişlere aşağıda bakabilirsin çekilişe insan toplamak zor.

ne şekilde yapılıyor ki 1 kişi geldi =)
  • Hepsine katılmak istiyorum. Oyundaki adım = ProZiggs31
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.