Şimdi Ara

vortexteki darkrown.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.042
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • bu darkrown nedir arkadaşlar başka pokemon oyunlarında hiç görmemiştim. az önce haritada çıktıydı yakaladım.
    lotter zuvuzelasında yazıyor darkrown falan diye ama. biri aydınlatsın?
    edit:lotterden kastım piyango item shoptaki...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi metoking -- 25 Eylül 2010; 14:45:55 >

• Darkrai'nin gelişmişi diye biliyorum ben ama?
  • kardeşim. lotteryde yazıyorki

One member can buy up to 5 lottery tickets. Each lottery ticket gives a member a chance of earning the lottery money, which is a sum of all the money spent on lottery tickets, and in addition a rare pokemon unobtainable in the game (Ex. Darkrown, Arceus Forms). Each

Darkrown, oyunda normal olarak bulunmayan bir tür diye yazıyor. tabi yanlış çevirmediysem.
    keşke ss alsaydım. ama teamımdaki ss sini gösterebilirim isteyene . not::vortexe dün başladım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi metoking -- 25 Eylül 2010; 14:52:52 >
  • Sakin ol biraz. Belli dün başladığın. Dark Arceus ve Normal Darkrown yakaladım haritadan. Ayrıca "Rare" nadir anlamına gelir. Normal olarak bulunmayanı nerden çıkardın?
    Şöyle diyor:
    1 üye en fazla 5 loto bileti alabilir. Her bilet kişiye lotoya harcanan tüm parayı kazanma ya da oyundaki nadir bir pokemonu kazanma şansı verir.
  • Nasıl bilet alıcam alamadım bir türlü
  • quote:

Orijinalden alıntı: D@rkérDr@bblé

Nasıl bilet alıcam alamadım bir türlü

ben de alamıyorum
    belki belirli bir saatte alınıyodur
    ya da sadece 2-3 kişiliktir çekiliş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Stone Cold -- 26 Eylül 2010; 14:00:18 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.