Şimdi Ara

Voyboy Oyunu Bıraktı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
289
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Geçen sezon neden profesyonelliği bıraktığını ve şu an neden stream yapmadığı konusunda baya detaylı yazmış.

Küçükken her şeyde en iyi olmak için kendisini zorlayan birisiymiş, sınıfının en başarılı öğrencilerinden birisiymiş o zamanlar en iyi üniversiteye gitmek istiyormuş sonradan fikirleri değişmiş ve böylece oyunculuğa başlamış. Oyunda da dünyanın en iyilerinden biri olmak istemiş ama bedeli de büyük olmuş.

Uzun zamandır psikolojik sorunları ile mücadele ediyormuş. Oyunu daha önce bırakmayı istemiş ama takım arkadaşları destek olmuş. Her ne kadae devam etmesi zor olsa da dayanmaya devam etmiş. Ama bu psikolojik sorunlarına bileğindeki sorunlar da eklenmiş. Ancak hep en iyi olmak istedği için bileğindeki sorunu görmezden gelmiş. O sene LMQ'ya elendikten sonra uğruna çalıştığı her şeyin boşa gittiğini düşünmüş. Sonra da profesyonel oyunculuğu bırakmış.

Streamlerde tryhard oynamadığı için çok daha rahatlamış ve güzel zaman geçirmiş. Çoğu zaman plays yapmak için 1v5 girip maç sattım ama plays yapınca chatte gelen 4Head spamları onun en iyilerden birisiymiş gibi hissetmesini sağlamış.

Ancak bir kaç ay önce bileğindeki durum ciddileşmiş. Bunun olacağını biliyormuş ama duymak istemediği için görmezden gelmiş. Sonrasında ellerini kaybetmekten korkmuş ve daha az stream yapmaya ve egzersiz yapmaya başlamış.

Stream yapmayı bırakmadan önce kendi hayatında yüzleşmeye hazır olmadığı olaylar olmuş ve üstesinden gelmesi zor olmuş. Streamleri bırakmış, sosyal medyayı bırakmış, kısacası kabuğuna çekilmiş.

Tüm fanlarından onları yüzüstü bıraktığı için özir dilemiş yakında dönecekmiş.

Kaymak: https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=917773344925964&id=244154032287902

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• ohaa ilk yoruma bakın sewi seni seviyem yazmış çok romantkkk
  • Üzücü

• quote:

Orijinalden alıntı: IreliaCarriesU

Üzücü

pnp napak voyboy oyunu bıraktı diye intihar mı edim
  • sexpeke voyboy nolüyü ya
  • quote:

Orijinalden alıntı: -Reikokuna

ohaa ilk yoruma bakın sewi seni seviyem yazmış çok romantkkk

O bnm

• Duygulandım
  • quote:

Orijinalden alıntı: olishernandez

quote:

Orijinalden alıntı: IreliaCarriesU

Üzücü

pnp napak voyboy oyunu bıraktı diye intihar mı edim

Kanka eski oyuncu duygulandım yani

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.