Şimdi Ara

VPCF12S1E/B alıcam sizce nasıl ayrıca bu kadar fiyat farkı ...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
1.840
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

http://www.darty.com.tr/e_commerce/Notebook/SONY-VAIO/VPCF12S1E-p-43243-c-24.htm

darty de bu ürünü incelediğimde çok hoşuma gitti fakat fiyatı biraz pahalı gelmişti daha sonra

http://www.istanbulbilisim.com.tr/sony-vaio-vpc-f12s1e-b-notebook-fiyatlari-kampanyali-laptoplar-en-ucuz-dizustu-bilgisayar-modelleri-firsatlari-notebook-avantajlari,19025.html

burdan bunu gördüm sizce bu kadarlık bir fark mümkün mü?

ve bu model beni uzun süre götürür mü?

teşekkürler

• Arkadaşım öncelikle Darty nin verdiği fiyatın altında ben F12Z aldım sen F12S yi 3000 den aşağıya rahat bulursun Sony Center ları gez derim ben pazarlıkla fiyatıda daha aşşağıya çekersin istanbul bilişimle hemen hemen aynı fiyata alabilirsin istanbulu kesinlikle tavsiye etmem garantiyi kendisi verir sony değil sorun çıktığında istanbul bilişim le muhatap olucan ikincisi klavye değiştirilmiştir istanbul bilişimde sorun çıkara bilir ayrıca windows un kopya olarakta gözükebiliyor benim tavsiyem uazak durman olur ama dediğim gibi bir dolaş ben bimeks ten almıştım sen de bir fiyat araştır 3000 in altında rahat bulursun.Sony Centerdan alırsan pazarlık etmeyi unutma.
  • @Oguz_Cole öncelikle cevabın için teşekkür ediyorum ayrıca sen f12z ürününü nerden ve kaça aldın tam olarak?Tam adres verebilirsen çok sevinirim.
    Teşekkürler.
  • Ben bimeks yeşilköy teknoport tan 3300 liraya aldım adresini internetten bulabilirsin zaten atatürk havalimanı karşısı dünya ticaret merkezinde
  • Ürün güzel. Sony kalitesi. Alırsan pişman olmazsın..
  • Ayrıca "İstanbul Bilişim" ürünleri kendi firması garanti veriyor. Duyduğuma göre yurtdışından gelen ürünleri İB olarak garantileyip satışa sunuyorlar. Böylece fiyatı ucuz oluyor. Diye biliyorum..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Oguz_Cole

Ben bimeks yeşilköy teknoport tan 3300 liraya aldım adresini internetten bulabilirsin zaten atatürk havalimanı karşısı dünya ticaret merkezinde

bildiğim kadarıyla orda bimeks var ki ben 5 sene önce laptobumu kdv indiriminden faydalanıp ordan almıştım ve zaten ataköyde oturuyorum bana çok yakın teşekkürler.

bu hafta içi bu ürünü yakından görüp almayı planlıyorum dikkat etmem gereken şeyler nelerdir?

http://www.bimeks.com.tr/urun/1002/112517/sony-vaio-vpcf12z1e-bi.aspx sen bu ürünü 3300 liraya aldın ?Ne zaman aldın nakit mi aldın?150 tl lik bir indirim azımsanacak bir şey değil yardımcı olursan sevinirim.

edit:eksik soru

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -JuDgE- -- 4 Ekim 2010; 14:23:43 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • yeni F13 serileri gelmek üzere, sony türkiye'nin sitesine de eklenmiş durumda...
    eğer çok aciliyetiniz yoksa bence yeni serileri bekleyin, yenilenmiş ekran kartı, HDD kapasitesi ve USB 3.0 gibi ilave özellikleri mevcut...
    ayrıca F12 serilerinde başgösteren bazı problemler de giderilmiş olabilir...

http://www.sony.com.tr/product/vn-f-series/tab/models

ayrıca aşağıdaki topic'i de okursanız kullanıcı yorumları size bazı fikirler verebilir...

http://resim.donanimhaber.com/m_36912947/mpage_47/tm.htm

• dartyden alma sakın servisi berbat ve ürünleri sürekli sorun veriyor.
  • acelem var gibi bir şey söz konusu ve malesef bu teknoloji konularında o dediğin şeyi yaptığında asla alamıyorsun bir şey bu çıktığında toshiba çıkarıcak sonra sony bir daha derken 5 ay olmuş.Neyse

http://www.sony.com.tr/product/vn-f-series/vpcf13s0e-b

benim ürünün eş değeri gibi bir şey tek farkı dediğin gibi usb 3.0 ve ekran kartı fakat ne zaman geliceği ve ne kadara geliceği tam bir muamma.Sizin bir bilginiz var mı?

Peki F12S1E/B ürünün ekran kartı directx 11 destekli mi?

Almadan önce orda açtırıp ölü piksele baktıracağım başka ne gibi bir sorunların kontrolünü yapabilirim?

Teşekkürler.
    quote:

Orijinalden alıntı: crower74

yeni F13 serileri gelmek üzere, sony türkiye'nin sitesine de eklenmiş durumda...
    eğer çok aciliyetiniz yoksa bence yeni serileri bekleyin, yenilenmiş ekran kartı, HDD kapasitesi ve USB 3.0 gibi ilave özellikleri mevcut...
    ayrıca F12 serilerinde başgösteren bazı problemler de giderilmiş olabilir...

http://www.sony.com.tr/product/vn-f-series/tab/models

ayrıca aşağıdaki topic'i de okursanız kullanıcı yorumları size bazı fikirler verebilir...

http://resim.donanimhaber.com/m_36912947/mpage_47/tm.htm

• ilk önce dx 11 destekli değil olsada fark yaratmicaktı çünkü hem oyunlarda dx11 yok denicek kadar az hemde pek performanslı olmazdı kaldı ki üst seviye kartlarda bile sorunlar yaşanıyor.ikinci konuya gelirsek F13 te M425 kullanılıyor şuan ki ile aralarında bir uçurum yok ancak elbetteki biraz daha iyi bir ekran kartı, ayrıca daha yurtdışında bile yok türkiye ye de gelmesi zaman alır aynısı f12lerde de olmuştu.
    Arkadaşım ben aslında daha aza alıcaktım ancak biservis paketi aldığım için öyle oldu, ben ürünü temmuzda aldım 2000 nakit gerisini taksit yaptırdım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Oguz_Cole -- 5 Ekim 2010; 15:36:30 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Oguz_Cole

ilk önce dx 11 destekli değil olsada fark yaratmicaktı çünkü hem oyunlarda dx11 yok denicek kadar az hemde pek performanslı olmazdı kaldı ki üst seviye kartlarda bile sorunlar yaşanıyor.ikinci konuya gelirsek F13 te M425 kullanılıyor şuan ki ile aralarında bir uçurum yok ancak elbetteki biraz daha iyi bir ekran kartı, ayrıca daha yurtdışında bile yok türkiye ye de gelmesi zaman alır aynısı f12lerde de olmuştu.
    Arkadaşım ben aslında daha aza alıcaktım ancak biservis paketi aldığım için öyle oldu, ben ürünü temmuzda aldım 2000 nakit gerisini taksit yaptırdım.

öncelikle cevabın için teşekkür ediyorum ama bir sorum hala yanıtsız kaldı.Nasıl daha ucuza alıcaktın?Bu haftasonu gidip alıyorum ve anladığım kadarıyla 2 aydır kullanıyorsunuz.Memnunmusunuz gerek ısınma sorunu gerek fan sesi olsun?Ben orda kutu içeriğinde neyi kontrol ediyim o beyaz şerit yani kronik sorunlar olarak?

Ve tekrar soruyorum nasıl daha ucuza alabildin , ben nasıl alabilirim.Nakitte büyük indirim söz konusuysa nakit de alabilirim.

Teşekkürler.

• öncelikle daha ucuza alıcatım derken aslında biservis paketini almasaydım 3200 civarı olucaktı ancak onuda alınca 3300 oldu bu anlatmak istemiştim ben.
    şuanda memnunum hiçbir sorun yaratmadı ısınma az derecede hatta i7 li bilgisayarlar için çok iyi diyebilirim önceleri samsung dell gibi markalar kullandım kesinlikle daha az olduğunu söyleyebilim.
    Ses konusuna gelirsek bu çok göreceli bir kavram ancak yüksüzken sesi duymayı bırakın fanın çalıştığını bile anlamıyorsunuz yükteyken elbette ses var ancak abartıldığı kadar kesinlikle değil diğer laptoplarla hemen hemen aynı tabi soğutucu kullanırsanız fan pek hızlanmıyor (Doğrusu soğutucu laptop un sesinden daha fazla ses çıkarıyor)
    Sen şuan sony centerdan alıcaksan ve içine bir kurt düşmüşse onlarla anlaşıp belli süreliğine memnun kalmazsan para iadesi isteyebilirsin nakitte elbet indirim olur özellikle sony centerlarda daha fazla olur ancak dediğim gibi pazarlık et
    son olarak beyaz şerit hepsinde var ancak ben sayfayı beyaz yapmadan anlayamadım ayrıca alırken pazarlığa yardımcı olsun diye bunu gösterebilirsin (Çok kötü niyetliyim dimi :D ) pixel kontrolü elbette yaptırabiliyorsan yaptır ayrıca full hd video da izlettire bilirsen iyi olur bazı F serilerin de pixsellenme oluyormuş ve tabi bide yük altında sıcaklık değerlerine baktır 70 i aşar 80 ya da 90 çıkarsa sorunludur o arada seside zatan kontrol etmiş olursun.
    Şimdiden hayırlı olsun.

• Türkiye genelinde 390 VIP Servis Noktası , 2 Ölü pixelde anında değişim, Sanayi bakanlığından almış olduğumuz servis yetki ve yeterlilik belgeleri ile garantiyi biz veriyoruz. Ürün arızalandığında TV'lerde evinizden alıyorsunuz tamir edip tekrar evinize getiyoruz. Notebook ürünlerinde servizimize veya merkeze göndermek için kargoya veriyorsunuz.
    Saygılarımızla
  • istanbul bilişim palavra anlatma
  • bu bilgisayarı kullanan arkadaşlar varsa konu canlanabilirmi? bi kaç sorunum varda
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.