Şimdi Ara

VPN ile ucuz YouTube Premium dönemi sona eriyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
520
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • VPN ile ucuz YouTube Premium dönemi sona eriyor
    İçerik uygulamalarının abonelik fiyatları genelde ülkeye göre değişiklik gösterebiliyor ve kullanıcılar VPN üzerinden daha ucuz abonelik bulmaya çalışıyor. YouTube abonelerinin farklı ülkelerden satın alım yapmasına pek sıcak bakmıyor.

YouTube Premium’da yeni dönem

Reddit üzerinde paylaşılan bilgilere göre pek çok kullanıcının VPN ile farklı ülkeden aldığı YouTube Premium aboneliği iptal edildi. YouTube müşteri hizmetleri de konuyla ilgili abonelik iptallerini doğruladı.

Ayrıca Bkz.Arda Güler Google aramalarına damga vurdu, bizzat Google paylaştı

YouTube bir ülkedeki fiyatları o ülkedeki ekonomik şartlara ve tüketici beklentilerine göre belirliyor. VPN ile daha ucuz abonelik bulmak haliyle YouTube’un o ülkede zarara girmesi anlamına geliyor. YouTube Premium aboneliği iptal edilenlerin tekrar bulunduğu ülkeden aboneliğini yenilemesi tavsiye ediliyor.

Kaynak:https://wccftech.com/google-is-allegedly-cracking-down-on-the-vpn-workaround-users-have-been-using-to-get-cheaper-youtube-premium-subscriptions/

• Vpn ile ucuz olanı mı var mış
    Neredeyse 1 yıldır ücretsiz Premium takılıyorum hatta ücretini ödeyip olmayan özellikler var :)
    https://ios.cfw.guide/installing-trollstore/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sahilli -- 20 Haziran 2024; 9:40:35 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Parasını verip rahatça izliyorum kafam rahat. İnstagramdan alacağın boş beleş mavi tik parasına yıllık premium alabiliyorsun youtubede

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Sahilli S kullanıcısına yanıt

Bizim ülkemizdeki ucuz olan zaten, batı ülkelerinden VPN ile girip bölgeyi Türkiye yapıp alıyorlardı. Netflix'i ve Steam oyunlarını da öyle alıyorlardı.

Bu yüzden uçuk zamlar geldi bize de. Önüne geçerlerse en azından agresif bölgesel fiyatlandırmanın önü tekrar açılır.

• Ben niye 2 ayda bir bu haberi görüyorum :D

• adamlar haklı dağılın

• Vain kullanıcısına yanıt

Steam sırf bu VPN çakallarının yüzünden Türkiye'de dolar ücretlendirmesine geçmişti. Olan yurdum insanına olmuştu.

Bu şekilde VPN kullanılarak yapılan işlemlere yaptırım uygulanırsa yerel ücretlendirmenin yeniden başlamasının önünde bir engel kalmayacaktır.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Sahilli S kullanıcısına yanıt

bununla yt preminium ne alakası var?

• pskillercheto P kullanıcısına yanıt

Anlamadıysan boşver zaten profil resmin çok iyi :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Redditteki yabancılar tr vpn ile youtube premium hesabı alıyormuş meğer. Bizden ucuza youtube premium kullanan olmadığına göre :))

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.