Şimdi Ara

VR BOX ile pc'deki VR oyunlarını oynayabilir miyim?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
170
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selam arkadaşlar başlıkta olduğu gibi VR BOX alsam 3.parti uygulamalar ile diğer VR oyunlarını oynayabilir miyim?

• SİZİN ANANIZI SİKEYİM AMK İNSAN Bİ CEVAP VERİR

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Hocam sakin ol :) gülesim geldi durrr ..  

PC'Den mi oynucaksın. Bak sana şöyle diyeyim. Samsung s8 ve samsung gear vr 2016 ile denemiştim oculus store'da oynanıyodu fakat pc'den telefona oyun oynatmak için iki büklüm olmuştum sonra saldım. Şimdi HP REVERB G2 alacağım mesela. VR BOX bilmiyorum ama pcvr bakabilirsin. Quest 2 mesela . 4000Tl ye sahibinden de var. Uyguna yakala bence on numara çünkü. Tek sıkıntsıı "oculus store" .çünkü steam gibi dolar kuru sabit değil, bölgesel fiyat yok. 30dolar beat saber 30dolar . steam'de 50 TL  

• melek12345 kullanıcısına yanıt
    Çok teşekkür ederim ederim hocam. Kaba laflarım içim beni mazur görün, e neticede insanız bazen insan sinir duygusuna hakim olamıyor. Umarım her şey dilediğiniz gibi olur, iyi günler ❤

• Baranimo272 B kullanıcısına yanıt

• Baranimo272 B kullanıcısına yanıt

quest 2 al geç. ama düzgün internet router lazım wifi 6 destekli :) araştır

• Valla hocam konuyu 1 2 ay önce açtım pek bir hevesim kalmadı ama cevap için teşekkürler iyi günler.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Merhaba, Oculus Quest ve Rift s için telegram ve whatsapp gruplarımız vardır. Her türlü bilgi paylaşımı yapılmaktadır. Katılmak isteyen pm atabilir. Gözlükleri alacak olanlarda katılabilir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.