Şimdi Ara

VS 2010'dan VS 2013'e Geçtim. Yaptığım Değişiklikler Görünmüyor !

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
347
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Uzun zamandır ASP websayfamı geliştiriyorum. Dün bilgisayarıma format atıp vs 2013 yüklemeye karar verdim. Yükledik felan neyse... projeyi açtım. Gayet güzel açıldı. Hatta design ile önizleme baya gelişmiş. Sorun tam olarak şöyle. Sitemde sayfalar üzerinde değişiklik yaptığımda hem design hemde debugging'de sorunsuz görüntüleniyor. Fakat css ve js dosyaları üzerinde değişiklik yaptığımda design'de yarım yamalak , debuggingde ise hiçbir şekilde algılanmıyor. Mesela herhangi bi div'in class özelliğindekini css içinde buluyor arkaplan rengini siyahtan kırmızı olarak değiştiriyorum. Play'e basıp İE10 üzerinde görmek istediğimde o div yine siyah görünüyor. Sanki CSS dosyası kaydetmiyor gibi. Fakat sitenin yolunu buluyor ve css dosyasının içine baktığımda o div background özelleğinde kırmızı yazıyor. Peki neden hala div siyah ? Publish yapıp host.a yüklediğimde div kırmızı. Fakat tarayıcı üzerinde yaptığım değişiklikleri göremezsem nasıl geliştirmeye devam edebilirim ki

Edit:
    Saatlerce süren uğraşlarımın sonucunda en sonunda geçici bir çözüm bulabildim. Oda şöyle ; Öncelikle Firefox'u yüklüyoruz. Sonra ayarlardan Güvenlik ayarlarına geliyoruz. Tarayıcı hiçbir şeyi asla hatırlamasın seçeneğini işaretliyoruz. Kapatıp açıyoruz herşeyi. Artık debugging.de css üzerinde yaptığımız değişiklikler görünmeye başlıyor. Sanırım VS 2013 'ün getirdiği IIS Express sunucusunun css ve js dosyalarını tarayıcının önbelleğindekilerle değiştirmediğinden kaynaklanan bir sorun. Biliyorum efektif bir çözüm değil fakat idare ediyorum. IIS Express'ten anlayan arkadaşları çözüm için konuya davet ediyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oKsyqeN -- 6 Mayıs 2014; 19:46:49 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.