Şimdi Ara

VTX 5850 ısınma turları 1110-1275 Cod MW2 eklendi (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
50
Cevap
0
Favori
4.892
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: hsngencer

aferin size.bi hakaret etmediniz kalmış.onuda okanbay hallettmis.ama bu davranışınızı neye veriyorum biliyormusunuz.hani ati nvidia kavgaları olurda sorun verdiği halde atiye toz kondurmayan tipler olur ya aynen onlara benzemişsiniz.neymiş efendim uzman kullanıcılar kullanırmış ,guldurme beni ya.sen evinde 2. tv yi yeni koymuşken ben internet card gezdiriyordum elimde.kimse kimsenin bilgisayar bilgisini sınamasın 6 yıllık internet cafe sahibiyim.ve tekrar da diyorum.kart iyi olabilir.guzel degerler vere bilir.ama bi bukadarda sorun veriyor.nvidia da kullandım atide.kimse inkar edemez kimin ne oldugunu biliyor.

konuyu acan arkadaşdan ayrıca ozur diliyorum.bu şekilde olmamasını isterdim ama arkadaşların alaycı ve dalga gecer gibi mesajlarına sinirlendim.ve bende bunlara bu tarz bi mesaj la karşılık verdim.kimse kimseyle bu şekilde konuşamaz.

notemre candemir arkadasın mesajına cevap bile vermiyorum.bukadar yazıpta bu kadar boş konuşan baska birisiheralde olamaz.heralde yazdıklarını daha onceden yaptık ki ogle bi mesaj atmıştık.pfff.

doktor sen bu 1000 küsür mesajı teşşekkür postlaryarak mı yaptın ati-amd, nvidia kullandım 9800gx2 şimdi 5870 win7 de dx 9 oyun oynamak istiyosan dx9 kurman lazım çünki win 7 de dx 9 yok. dx9 u kur üstüne Driver 9.12 yi kur üstüne hot fix i kur sonra gene sorun olursa gel halledelim

bu arada fenomen usta ellerine sağlık

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Like a Sir -- 1 Ocak 2010; 12:40:53 >

• Bu da benim Sapphire HD5850.
    1000/1200(4800) mhz(GPU/Bellek) 1.212 volt ile.(Sistem panelde yazıyor.İşlemci 3.9 ghz da iken Benchmark aldım)

VTX 5850 ısınma turları 1110-1275 Cod MW2 eklendi
  • karşılaştırma için asus 5870 stock hızlarda 2006 skoru 29K

• quote:

Orijinalden alıntı: EXPANDER

karşılaştırma için asus 5870 stock hızlarda 2006 skoru 29K

Öyle bir CPU ile o hızlarda gayet normal bir sonuç.Eminim ki o işlemci ile konu sahibi arkadaşın çıkardığı GPU hızlarında çok daha iyi bir sonuç alınabilir HD5850 ile.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -dehşet- -- 4 Ocak 2010; 16:00:27 >
  • güzel skorlar.bende bir 5850 almayı düşünüyorum yakında..
  • zırt pırt kilitlendikten sonra 30bin alsa nolur uzaya gitse nolur? Alınır ama 3 ay sonra driverlar sorunsuz olunca.
  • quote:

Orijinalden alıntı: fenomenhaa

Ülkemizde en uygun fiyatlı ati çözümleri sunan vtxmarkasının 5850 modeliyle ufak overclock çalışmalarım, ilk olarak vantage ve 06mark testlerini yaptım.Diğer testler yavaş yavaş eklenir vakit yok bu aralar..06mark için daha potansiyelimiz var vaktimiz yok :))ancak vantage no:1 bizde :).eklenmesi istediğiniz testleri ekleyebilirim(vakit buldukça)

Vantage hwbot no:1
    VTX5850 1110/1275 VGPU 1.32V

Hocam güzel puanlar bu arada merak ettimm Cheat Engine ne iş

• quote:

Orijinalden alıntı: XIII

Hocam güzel puanlar bu arada merak ettimm Cheat Engine ne iş

Cheat engine firefox hızlandırmak için kullanıoruz farmvillede hızlı ekip biçmek için kullanıyor genellikle .Önemli bişi değil yani
  • fenomenhaa hocam konuyla alakalı değil ama özel mesaj yazamıyorum telefonuma mesaj gelmediği için burdan rahatsız edeyim dedim.

5870 kart aldım e8400 işlemci haliyle kartın boğazını sıktı

overlock yapayım dedim onuda ben beceremedim. Konu da açtım bios resimlerinide ekledim ilgilenirseniz sevinirim

http://forum.donanimhaber.com/m_37715476/tm.htm
  • maşşallah
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.