Şimdi Ara

vtx ekran kartları nasıldır?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
4.147
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar iyi akşamlar sorum şu olcaktı şu anda palitin gtx 260 896 mb 448 bitlik ekran kartını kullanıyorumm aslında ekran kartımdan biras rahatsızımm çok gürültülüü ve cysis warheadda 1440x900 ve en full ayarlarda 8x te felann nadir de olsa takılma yapıyoo biras önce vtx hd 5870 die bi marka ekran kartına baktım ama şüpheliyimm gecube olsaydı tereddüt etmezdim ama markasından dolayı sıkıntımm var sorun yaşarmıyım die fikirlerinizi alabilirmiyim.

• Fiyatı ucuz ve aynı model aynı saat hızlarındaki sapphire his powercolor kartlarla kıyaslarsak otomatikmen daha iyi oluyor.
  • 4870 kullanıyorum sorunsuz
  • ekran kartlarında markanın iki önemı vardır.

1- soğutma

2-bellek

senın dedıgın 5870 ın suan için sadece ref. tasarımı oldugu için soğutma anlamında farkı olmuycaktır. bellekler ise bence en önemlısı orda marka devreye girer çunku belleklerı oc yapmak için bıraz sans bırazda kalıte olursa ıyı oc yaparsın.
  • Ucuz vtx4870 imle çok mutluyum ilk kez stok fanı olmayan bir kart kullanıyorum.'Sessizlik' denen şey bu olsa gerek
  • 2 gün önce vtx 5870 ladım hiç sorunsuz ve sessiz kullanıyorum
    vtx power color 'a ait bir firma iyi forumlar
  • Yükte 187 watt /saat harcayan karttan sessizlik beklemek zor bence. Yeni çıkan hd5770ler 108watt/saat güç harcarken sessizlik bağlamında daha iyimser beklentim var.
    quote:

Orijinalden alıntı: 1nvdr

Ucuz vtx4870 imle çok mutluyum ilk kez stok fanı olmayan bir kart kullanıyorum.'Sessizlik' denen şey bu olsa gerek
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    R9 270X Ekran Kartı Tavsiye
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • vtx powercolor'a ait bir firma değil vtx ve powerclor tul firmasına ait markalar ben hep powerclor tercih etmişimdir sapphire yerine tul'da aynı firmaya ait olduğu için şüphem yok seninde olmasın
  • power color bi kere TuL VTX e ait Vtx colora ait değil
  • Powercolor un alt markasıdır tıpkı Asus Asrock gibi
    Farklarıda asus asrock gibi
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.