Şimdi Ara

VTX Radeon hd 6950 mi? Msi r6950 twin frozr mı ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
1.001
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: suleymangonca

Eksen pc kredi kartına indirimli asus gtx570 direct cu II de alınabilir.745tl gibi birşeydi.Ancak performans fiyat cart curt dersek ya msi 6950twin frozr II al biraz oc yaparsın nerdeyse gtx480 yada hd6970e dönüşüyor.Ben şahsi görüşüm mod tercih etmiyorum garanti dışı kalma riski var.2seçenek ya gtx570 yada 6950+oc

İyice kararsız kaldım yalnız garanti dışı kalma durumunda haklısınız cok cok abartılı bir performans farkı olmicağı için garantiyi göz önüne alırsak modlama yapmak biraz gereksiz gibi kişisel düşüncem bu msi 6950 twin frozr + oc yaparsam yeterli performansı alırmıyım oyunlarda ? 600 tl limitim kaldı gtx570 seçenegi biraz zor gibi.
  • Zaten o kararsızlık adamı yer bitirir kart almaktan vazgeçirtir insanı.Limitimiz 600tl ise gözün kapalı msi 6950 twin froz II oc yi alabilirsin.Gönlüm şu az daha para biriktir eski ekran kartını sat gerekirse kredi kartına 12taksitle al birinden borç bul vs.Kesinlikle gtx570derim.3yıl garantili asus çizgi garantisi kartta süper.Ya 600tl yada 750tl karar sizin 6950de tüm oyunlarda yeter ben 2.bir sebeple gtx570i öneriyorum nvidia sürücü desteği çok sağlam.Sürücü desteği ile oyunlarda 5-10fps yükseliş sağlayabiliyor.6950ye alternatif nvidia cephesinden gtx570gösterilebilir.yinede 2kartta ayni değildir gtx570daha iyidir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: suleymangonca

Zaten o kararsızlık adamı yer bitirir kart almaktan vazgeçirtir insanı.Limitimiz 600tl ise gözün kapalı msi 6950 twin froz II oc yi alabilirsin.Gönlüm şu az daha para biriktir eski ekran kartını sat gerekirse kredi kartına 12taksitle al birinden borç bul vs.Kesinlikle gtx570derim.3yıl garantili asus çizgi garantisi kartta süper.Ya 600tl yada 750tl karar sizin 6950de tüm oyunlarda yeter ben 2.bir sebeple gtx570i öneriyorum nvidia sürücü desteği çok sağlam.Sürücü desteği ile oyunlarda 5-10fps yükseliş sağlayabiliyor.6950ye alternatif nvidia cephesinden gtx570gösterilebilir.yinede 2kartta ayni değildir gtx570daha iyidir.

üstadım bakalım para bulabilirsem gtx 570 alacagım olmadı en kötü ihtimal msi twin alacagım cok teşekkür ederim yardımın için
    Diğer arkadaslarada cok tesekkür ediyorum Allah razı olsun ilgilendiğiniz için.

• İki kartta üzmez herhangi birini alabilirsin
  • Hocam sen hiç kararsız kalma al bir GTX 570 rahatla
  • quote:

Orijinalden alıntı: tonton54

Hocam sen hiç kararsız kalma al bir GTX 570 rahatla

Gtx 570 işi içime çok sindi emme bakalım hayırlısı bi pazartesi gelsinde :)
  • Hocam tek ve öz söylüyorum dün okudum bu yorumları ama hiç bişi dememeyim ama yanlız kafanızı karıştırmak istemem bütçeniz ne kadarsa ona göre dediğimiz gibi o başlıktaki iki karttan herhangi birisini alabilirsin ve Zotac olması gerekiyorsa o zaman GTX570 Alabilirsiniz hocam yeterki siz kendiniz kararı verin kafanız karışmasın bu konuda kafa karıştığı zaman zaten yanlış kart almamıza sebebiyet vereceği için siz yeterki üç karttan birisin seçin ayrıca Saphhire hd 6950 de olabilir.. yani yeterki karar sizin.

Saygılar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ThE LoSt

İki kartta üzmez herhangi birini alabilirsin

ilgilendiğin için saol üstad.msi twin alacağım en iyisi sparişi verdim ileride 1 adet daha alırm tam olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Se_co

Hocam tek ve öz söylüyorum dün okudum bu yorumları ama hiç bişi dememeyim ama yanlız kafanızı karıştırmak istemem bütçeniz ne kadarsa ona göre dediğimiz gibi o başlıktaki iki karttan herhangi birisini alabilirsin ve Zotac olması gerekiyorsa o zaman GTX570 Alabilirsiniz hocam yeterki siz kendiniz kararı verin kafanız karışmasın bu konuda kafa karıştığı zaman zaten yanlış kart almamıza sebebiyet vereceği için siz yeterki üç karttan birisin seçin ayrıca Saphhire hd 6950 de olabilir.. yani yeterki karar sizin.

Saygılar.

öncelikle ilgilendiğin için saol.Kararımı verdim :) msi twin alıyorum :)
  • MSI TF OC = VTX BiosMode
    MSI TF OC < VTX BiosModeOC
    570OC > VTX BiosModeOC

Paran varsa 570 al, yoksa MSI TF alıp oc yap.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.