Arkadaşlar vu+ solo almayı düşünüyorum. Ama medya player özelliğinden emin olamadım. Birkaç sorum olacak.
1-Ayrıca bir medya player almama gerek var mı yoksa bu cihaz divx yada yüksek çözünülürlüklü mkv. dosyalarını sorunsuz oynatırmı. 2-Eğer mkv dosyalarını oynatırsa takılma yaparmı. Bazı sitelerde takılma yaptığı yazıyor. 3-Alt yazı problemi olurmu. 4-İnternete girip youtube yada başka sitelerde gezinti imkanı varmıdır. 5-Fare ve klavye takılabiliyormu.
Yardımcı olursanız sevinirim.
Uydu cihazlarından media player özelliklerini %100 karşılamalarını beklemeyin, eğer böyle bir beklentiniz varsa bizzat kulandıgım test ettigim azbox alın sorunsuz MKV 1080P açmaktadır.
sigma işlemci ile.
quote:
Orijinalden alıntı: pastutmaz
Arkadaşlar vu+ solo almayı düşünüyorum. Ama medya player özelliğinden emin olamadım. Birkaç sorum olacak.
1-Ayrıca bir medya player almama gerek var mı yoksa bu cihaz divx yada yüksek çözünülürlüklü mkv. dosyalarını sorunsuz oynatırmı. 2-Eğer mkv dosyalarını oynatırsa takılma yaparmı. Bazı sitelerde takılma yaptığı yazıyor. 3-Alt yazı problemi olurmu. 4-İnternete girip youtube yada başka sitelerde gezinti imkanı varmıdır. 5-Fare ve klavye takılabiliyormu.
Yardımcı olursanız sevinirim.
cihazın uzmanlığı uydu recevier dır.. media player desteklemektedir.. her işin bir uzmanı var... kimseyi yönlendirmek gibi olmasın.. ama traktörle otoyolda hız yapılmaz... aynı şekilde tarlada ferrari ile gezilmez... kötü de olsa benzetme ile açıklamaya çalıştım... kararı siz verin ihtiyacınıza göre alım yapın... vu güzel cihazdır ve piyasasını her zaman korur...
Peki arkadaşlar vu uno ile vu uno arasında nasıl bir tercih yapmalıyız media player hangisinde daha iyi, ikisinde de kayıt yaparken başka kanal izleme imkanı var mı?
quote:
Orijinalden alıntı: senut
Peki arkadaşlar vu uno ile vu uno arasında nasıl bir tercih yapmalıyız media player hangisinde daha iyi, ikisinde de kayıt yaparken başka kanal izleme imkanı var mı?
ikiside aynı cihaz
quote:
Orijinalden alıntı: senut
Pardon vu uno ile vu duo arasındaki farkı sormak istemiştim...
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme