Şimdi Ara

Vu+ Solo2 (Kullanıcı Listesi ve Tüm Konular) (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
401
Cevap
10
Favori
49.438
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Solo 2 hayatımda aldığım için asla pişmanlık duymadığım ve duymayacağım cihazlar listesinin başlarında geliyor. Gerçekten özellikle clone cihaz kullandıktan sonra 3-4 basamak atlamış gibi oluyor insan. Mutlaka görme şansınız varsa görüp karar verin derim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bende araniza yeni katildim cihaz gercekten harika ve cok hizli tum eklentiler cok iyi calisiyor sorunsuz sekilde izliyorum.
    benide kullanici listesine eklerseniz sevinirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Surfacefr -- 11 Eylül 2013; 16:38:03 >
  • Arkadaşlar vu+ solo2 ile internetten bicabs.com, hdfilm izle yada hintcefilm.com gibi sitelerden film izlenebiliyor mu. Eğer öyleyse kullanmakta olduğum himedia Q5 i satıp bu cihazı almayı düşünüyorum.
    Cevaplarsanız sevinirim.
  • Ben de aldım bir tane. Bakalım ne zaman gelecek bizimkisi.
  • Hayırlı olsun arkadaşlar.

@mddogan, hayır izleyemezsiniz sanırım, yani tarayıcı desteği buna izin vermez diye biliyorum.
  • deneme

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-BD91AF42D -- 20 Eylül 2013; 16:46:09 >
  • Dikeyde ürün bitmiş yetişemedik :((
  • Ben elden çıkardım Vu+Solo² 'yi.

Vu+ dan memnun olmadığımdan Vu+Duo² aldım.

Emre listeden beni çıkarabilirsin.
  • Blackhole v2.0.6 Image Solo² Backup By mach1 23-09-2013 bu mack1 ustanın bekap yüklemenizi tavsiye ederim .hem görüntü kalitesi hemde ip tv çok hızlı çalışmakta internet hızım çok yavaş olsada filmleri rahatça seyredebiliyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: dragon344

Blackhole v2.0.6 Image Solo² Backup By mach1 23-09-2013 bu mack1 ustanın bekap yüklemenizi tavsiye ederim .hem görüntü kalitesi hemde ip tv çok hızlı çalışmakta internet hızım çok yavaş olsada filmleri rahatça seyredebiliyorum.

Ben de bunu kullanıyorum ve çok ta memnunum

Black Hole Vu+ Duo2 v.2.0.6 Backup By AYBERK 23.09.2013
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ahmet

quote:

Orijinalden alıntı: dragon344

Blackhole v2.0.6 Image Solo² Backup By mach1 23-09-2013 bu mack1 ustanın bekap yüklemenizi tavsiye ederim .hem görüntü kalitesi hemde ip tv çok hızlı çalışmakta internet hızım çok yavaş olsada filmleri rahatça seyredebiliyorum.

Ben de bunu kullanıyorum ve çok ta memnunum

Black Hole Vu+ Duo2 v.2.0.6 Backup By AYBERK 23.09.2013

Bunu başka nereden indirebilirim?

• forum kuralları ve kaidelerini bilmediğim için veremiyorum hocam ama googleden arattır çıkar saygılar
  • Solo 2 hayatımda aldıgıma asla pişman olmayacağım nadir cihazlardan.

Duo2 ye geçmek için hiçbir sebep görmedim ben, o açıdan ççoook uzun bir süre Solo2 devam
  • quote:

Orijinalden alıntı: eozen81

Solo 2 hayatımda aldıgıma asla pişman olmayacağım nadir cihazlardan.

Duo2 ye geçmek için hiçbir sebep görmedim ben, o açıdan ççoook uzun bir süre Solo2 devam

Vu+Solo² : iki kanalı aynı anda kaydederken üçüncü kanalı izleyemiyordum.

Vu+Duo² : 4 tunerli olması sebebi ile üç kanalı kaydederken dördüncü kanalı izleyebiliyorum.

Vu+Duo² 'ye geçme nedenimdir.
  • quote:

Solo 2 hayatımda aldıgıma asla pişman olmayacağım nadir cihazlardan.

ewet üstadım ben bütün hd cihazları deneyen biri olarak en son vu solo2 de karar kıldım..tabiki solo2 den sonra yeni cihazlarda çıkıyo piyasada ama inanın hiç gerek yok hem fiyatı bakımından hemde yaptığı iş bakımından herkese tavsiye ederim...
  • yaklaşık 1 haftadır solo2 kullanıyorum. öncelikle ben bu cihazdan nefret ettim :)

çünkü hangi imajı kullanacağınıza karar veremiyorsunuz. aldığımdan beri her imajı deniyorum. oyuncak oldu elimde.
    onun dışında özellikle kanal geçiş hızı muazzam. eskiden karaal yayınlardaki gibi tık tık geçiyor. görüntü kalitesi de fena değil. hd ler tabiki iyi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: akyildizemre

yaklaşık 1 haftadır solo2 kullanıyorum. öncelikle ben bu cihazdan nefret ettim :)

çünkü hangi imajı kullanacağınıza karar veremiyorsunuz. aldığımdan beri her imajı deniyorum. oyuncak oldu elimde.
    onun dışında özellikle kanal geçiş hızı muazzam. eskiden karaal yayınlardaki gibi tık tık geçiyor. görüntü kalitesi de fena değil. hd ler tabiki iyi.

Derdiniz büyük nefret etmek için gerçekten

Bence Blackhole imaj iyi

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: akyildizemre

yaklaşık 1 haftadır solo2 kullanıyorum. öncelikle ben bu cihazdan nefret ettim :)

Derdiniz büyük nefret etmek için gerçekten

Bence Blackhole imaj iyi

evet blackhole imaj güzel. mach1 hocanın backup ını kullanıyorum.

• Evet ama mach1'e ilettim USB ya da HDD'deki harici altyazı olan filmlerde Türkçe karakter kodlamasını düzeltmeli ve altyazı rengini sarı yapmalı bence.
    Gerçi işi bilen birisi bu altyazı işini halleder zor değil ama backup veren birisi bunu yapmalı ki işi bilmeyenler bu sorunlarla uğraşmasın.

O yüzden ben AYBERK'in imajını kullanıyorum.

mach1 imaj:

Düzeltilmiş hali (benim kullandıgım):

• Ben onun çözümü için kodlamayi utf 8 yapıyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.