Şimdi Ara

Vücudumun üst kısmında Kırmızı Kabarcıklar Çıktı Kaşınıyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
29
Cevap
0
Favori
109.497
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  •  Vücudumun üst kısmında Kırmızı Kabarcıklar Çıktı Kaşınıyorum

Aynı bunlar gibi. Çok kaşınıyorum napıcam

• Banada olmuştu. Geçer 2-3 güne
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tormintor

Banada olmuştu. Geçer 2-3 güne
    isilik olmuşşsun şu an bende de var çok tatlı kaşınıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tormintor

Banada olmuştu. Geçer 2-3 güne
    egzama.bir araştır derim .
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-35D1D8426

Alıntıları Göster
    göbekte başladı kollarımı sardı ellerime dogru geliyor çok kötü yav heryerim kaşınıyorr
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-35D1D8426

Alıntıları Göster
    Sağlık ocağına bir görün ücretsiz nasıl olsa.İsilik gibi görünsede ciddi bir hastalığın dış etkisi olabilir.İsilikte olsa git 1 haftada geçeceğine 2 günde geçer
  • isilik degil bu stresten cikar bunlar
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • gecmis olsun girmeden tahmin etmistim zaten allerjin var. benimde yaz sonunda cikti ve abartisiz her gun ugrasiyorum onlemini almadigim surece yarin git eczaneden bi allerset al 1 hafta dene kesmiyorsam igne vurulursun 1 ay idare ediyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Eren

gecmis olsun girmeden tahmin etmistim zaten allerjin var. benimde yaz sonunda cikti ve abartisiz her gun ugrasiyorum onlemini almadigim surece yarin git eczaneden bi allerset al 1 hafta dene kesmiyorsam igne vurulursun 1 ay idare ediyor.
    bacaklarımda da çıktı melhem falan sürdüler bizimkiler ama illa iğne yapalım diyorlar bakıcaz
  • Bir dermatolog'a gidebilirsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: zıplayanpırasa

bacaklarımda da çıktı melhem falan sürdüler bizimkiler ama illa iğne yapalım diyorlar bakıcaz

Alıntıları Göster
    Kurdeşen dökmeye başlamışsın bende geçirdim ilk başta küçük bir şey çıktı belimde sonra tüm vücuduma yayıldı bir gece ateş 36 dereceye fırladı apar topar hastaneye götürdüler serum falan bağlandı ancak düzeldim... Yolcuydum yoksa.

Edit: Ciddiyim.

• quote:

Orijinalden alıntı: çengelliiğne

Bir dermatolog'a gidebilirsin.
    öneriler için teşekkürler de hastanee gitmeyi faalan düşünmüyorum şuanlık . Bizimkler saglıkcı oldugundan tedirgin tabi kücük kücük diyip de çıldıranı gördüm dedi peder

benim de normalde olurdu takmazdım bile ama bu sefer aşırı
  • quote:

Orijinalden alıntı: inanç_turasay

Kurdeşen dökmeye başlamışsın bende geçirdim ilk başta küçük bir şey çıktı belimde sonra tüm vücuduma yayıldı bir gece ateş 36 dereceye fırladı apar topar hastaneye götürdüler serum falan bağlandı ancak düzeldim... Yolcuydum yoksa.

36 37 derece normal değil mi ki
    hem alerjide olabilir bir iğne yapsınlar 5 dk ya geçer korkma kardeş eğer hızlı bir şekilde yayıldı ise...
  • quote:

göbekte başladı kollarımı sardı ellerime dogru geliyor çok kötü yav heryerim kaşınıyorr

Alerji oluyorsun. 2 defa geçirdim çocukluğumda. Eğer dediğim gibi alerji ise tüm vücuduna yayılacak çok kötü bir hastalık. Çok iyi bilirim. Şuan bu yorumu yazarken bile bi değişik oldum çok kötü birşey. Ve çok büyük inanılmaz büyük çıkıyorlar.Ateş falanda yapıyor bu beni seruma bağlamışlardı gece.Birkaç saat hastanede seruma bağlı kaldım serum batırdı bütün lekeleri.Sabah kalktığımda tekrar çıktı.Çok zor birşeydi ya yazarken kötü oldu vücudum şimdi.

Edit : Bunun gerçek adı alerji değil ama doktorlar böyle demişti gerçek adını bilmiyorum dostum. İnşallah yanılıyorumdur ama geçmiş olsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mob Associate -- 2 Nisan 2012; 22:58:56 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Led Zeppelin

quote:

hem alerjide olabilir bir iğne yapsınlar 5 dk ya geçer korkma kardeş eğer hızlı bir şekilde yayıldı ise...

O zamanlar orta okul çağındaydım ama alev alev yanıyordum öyle böyle değil üst baş sırıl sıklam oluyordu terden. Belkide daha yüksekti tam hatırlamıyorum. Gözümü açacak halim yotu.

Zaten serum bağladılar ondan sonra aşı tablosu çıkardılar hafta da 1 kere aşı olmaya gidiyordum.

• quote:

quote:

quote:

O zamanlar orta okul çağındaydım ama alev alev yanıyordum öyle böyle değil üst baş sırıl sıklam oluyordu terden. Belkide daha yüksekti tam hatırlamıyorum. Gözümü açacak halim yotu.

Zaten serum bağladılar ondan sonra aşı tablosu çıkardılar hafta da 1 kere aşı olmaya gidiyordum.

Usta biz aynı hastalığı geçirmişiz sanırım.

• tşkr. Benim vücudumda bolca çatlak var bu kırmızı benekler çatlaklarda çıkmış en çok
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mob Associate

quote:

quote:

quote:

Usta biz aynı hastalığı geçirmişiz sanırım.

Alıntıları Göster
    Bu hastalığın maalesef tedavisi zaman.1 günde de geçebilir,1 hafta da 1 yılda da.
    Doktora gidince,anlık çözümler öneriyorlar sana.

Bende geçen yazdan beri var,genelde acı ve baharat yediğim zamanlarda artış oluyor.
    Ve sıcak havalarda daha fazla rastlıyorum buna.

Geceleri sabahlara kadar kaşıntıdan delireceğin günler olacak,uyuyamayacaksın.
    Hastalığının uzun vadeli olacağını varsayarak söylüyorum bunu.

Ben ne zaman kaşınmaya başlasam güzel bi sabunluyorum kendimi banyo yaptıktan sonra hiç kaşımaya başlamıyorum bi süre sonra geçiyor.Win32 Sality virüsü gibi .exe dosyasını çalıştırdığınız zaman(kaşıdığınız zaman) tüm bilgisayara(vücudunuza) yayılıyor.

Geçmiş olsun

• quote:

tşkr. Benim vücudumda bolca çatlak var bu kırmızı benekler çatlaklarda çıkmış en çok
    kolonya sür mikrobunu alır 2-3 güne geçer

not:yanar hemde çok
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ezio7

Bu hastalığın maalesef tedavisi zaman.1 günde de geçebilir,1 hafta da 1 yılda da.
    Doktora gidince,anlık çözümler öneriyorlar sana.

Bende geçen yazdan beri var,genelde acı ve baharat yediğim zamanlarda artış oluyor.
    Ve sıcak havalarda daha fazla rastlıyorum buna.

Geceleri sabahlara kadar kaşıntıdan delireceğin günler olacak,uyuyamayacaksın.
    Hastalığının uzun vadeli olacağını varsayarak söylüyorum bunu.

Ben ne zaman kaşınmaya başlasam güzel bi sabunluyorum kendimi banyo yaptıktan sonra hiç kaşımaya başlamıyorum bi süre sonra geçiyor.Win32 Sality virüsü gibi .exe dosyasını çalıştırdığınız zaman(kaşıdığınız zaman) tüm bilgisayara(vücudunuza) yayılıyor.

Geçmiş olsun

Alıntıları Göster
    dostum Gül Hastalığı (Pityriasis Rosea) hastalığına yakalanmış olabilirsin eğer hastalıgın buysa korkulcak bişe yok doktora görünmelisin fakat doktorların hemen hepsş bu hastalığı teşhis edemiyor ben 3. doktora gittiğimde teşhis etmişti korkulacak bir hastalık değildir fakat başka bir hastalıkta olabilir doktora görünebilirsin geçmiş olsun

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.