Şimdi Ara

Vücut Geliştiren Yeni Nesil Ergenler (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
464
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • "Bu neslin müzik zevki iğreeeenç." diye ağlamakla birebir şu yaptığın. Gören de sanacak ki konu sahibi, veletken hiç utanç verici bir şey yapmamış.
  • 14 yaşındayım kilo vermek için spor yapıyorum güzel kız olsa dahi sktt git buradan diyorum kızlara güven olmaz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben diyorum bunlarin cogu beyinsiz diye vucyr gelistirme bir spordur kari kiz icin yapilmaz adam dovmel icin yapilmaz sorsan hepsi delikanli gene sinirlendim simdi bak..

• quote:

Orijinalden alıntı: Zhang Yuan

15 yaşındayım Şimdi ben 15 kilo verdim. Sarkıklarımvar onları düzeltmek için fitnesse gideceğim daha gitmeden sayende damgalandım eyvallah.

Bu arada yeni nesilden şikayet etmek saçmalık çünkü yeni nesil bir önceki neslin ürünüdür.
    Şimdi dersin teknoloji farkı var zamandan zamana , Teknoloji onlara gayipten gelmedi bir önceki neslin suçudur yine Eksileyin doğru konuştum eksileyin

Teknoloji diyor ya snsnsj iki face e instegrama hesap acsi diye ulan ne adamlarsiniz ya

• quote:

Orijinalden alıntı: Mcuk

quote:

Orijinalden alıntı: cumfiçu

quote:

Orijinalden alıntı: Yonto123

quote:

Orijinalden alıntı: InnocentHate

quote:

Orijinalden alıntı: Hann-

Boşver pc de oyun oynayacaklarına spor yapsınlar

Bunlar spor olsun diye yapmıyorki 2-3 kas çıkınca bütün kızlar bunlara verecek sanıyor aptal ergenler.

Birde bazilari var agir kaldirsin egosu tatmin olsun diye agir kaldiriyorlar ama hareket formu yanlis gelisme sifir

Hocam dediğinize çok denk geldim. Bende tecrübeli değilim ama belki 55kilo yeni başlamış çocuk 20kilo bench yapmaya çalışıyor 1 tekrar fazla yapsa omzuçıkar yerinden. 30kiloyla barbell curl yapıyor beli kırılıcak. Biri birşey söyleyince 1-2 tekrar düzeltip eski haline dönüyor.

hareket formu yanlış derken mesela bende benchte 35 felan yapıyorum ama arttırabilmek icin 40 takıyorum tam gögsüme indirmiyırum yükleme yapıyorum bizim hoca dada gördüm bunu öyle de düşünebilirsiniz yani

Hareketi yarım yapmak daha farklı bir durum. Benim gördüklerim hareketi sakatlanma riski taşıyacak kadar yanlış yapıyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: waleur5

quote:

Orijinalden alıntı: Zhang Yuan

15 yaşındayım Şimdi ben 15 kilo verdim. Sarkıklarımvar onları düzeltmek için fitnesse gideceğim daha gitmeden sayende damgalandım eyvallah.

Bu arada yeni nesilden şikayet etmek saçmalık çünkü yeni nesil bir önceki neslin ürünüdür.
    Şimdi dersin teknoloji farkı var zamandan zamana , Teknoloji onlara gayipten gelmedi bir önceki neslin suçudur yine Eksileyin doğru konuştum eksileyin

Teknoloji diyor ya snsnsj iki face e instegrama hesap acsi diye ulan ne adamlarsiniz ya

snsnsj snsnsj snsnsj snsnsj snsnsj snsnsj snsnsj

• sporun yaşı yoktur bırakın yapsınlar fakat kaslıyım sizi döverim ve ya kendini kasa kasa yürümek bu biraz ego için spor yapmak olur ve mantıklı değil. Bakın kilolular nasıl kilosu gözükmesin diye bol tshirt giyiyorsa , spor yapanlarda kasları gözüksün diye dar shirt giyiyor. Bu dar tshirt olayını biraz abartıyosunuz bana göre
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.